FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordopoeta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordopoeta » 13 mar 2019, 20:11

ledesma je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la: Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!

Brat upravu 100 %, Allahami mene kad srcani danas nije strefio, eto koja sam ja budala jbt.
Isti sam ti brate, jedva sam odgledao utakmicu do gola, morao popiti lexilium, žena govori: nisam nikad vidjela toliku budalu! :D

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 13 mar 2019, 20:14

skoroalen je napisao/la:
Kiks1 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Boga mi se ja ne bi ljutio, ali ako bi bilo ovako, neka nas 3 hiljade u nedjelju, ono standardno, ali nemoj majke ti u maju da dolazis,kada bude proslava, koji ces mi djavo. Pa bolan ja svoju djigericu pojeo, i pola slezene, i ti se fol kao radujes na kraju, volis Sarajevo, volis horde, Husrefa, ma volis moj k*urac, Sarajevo smo mi, svi drugi su prolazni!
Normalno, i ja to kažem. Ovi koji sad ne dolaze i sve pljuju će najglasniji bit u maju, i igrače očerupat za dresove i slikanje, biće najveći navijači taj dan na stadionu. Ma, ograničio bih im ja vala, nema ti uć ako nisi bio barem 7 puta na Koševu ove sezone. Pokaži 7 ulaznica i možeš kupit kartu za utakmicu proslave, ako nemaš 7 ulaznica čekaj igrače u Titovoj. Pa bi zjapilo Koševo al bi barem znao da smo tamo svi k'o jedan, cijelu sezonu s njima. Pun mi više qrac padobranaca kojim su storyji i usta puna Sarajeva, a svaku tekmu provode u Mahali, Antaliji, Argeliniju i ostalim šišanama.
Hoće li očerupati igrače za dresove? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 mar 2019, 20:18

To Kadusicu zvaljo,slino ljudska odi kod doktrora da ti ispravi ledja

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 mar 2019, 20:19

Nisam gledao utakmicu, nisam stigao od posla.
Može neko ukratko reći kako smo igrali? :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2019, 20:19

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nakon ovog gola očekujem da Tatar digne još formu. :D
Zar može još?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 mar 2019, 20:19

fks74 je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Bravoooo momci. Imamo još 4 utakmice ljudi samo polahko.

Siroki vodi ybga
Ma nek vode daj nam i njih i normalnog sudiju, dok smo kite naostrili :urnebes:
Ja bih bio oprezan, danas je Zrinjski bio bolji. A Siroki nije slabiji nista od njih. Zavisi mnogo i od toga kako se utakmica otvori. Treba imati i srece malo. Inace bi pohvalio Kovacevica, danas je bio odlican.
Bio bolji jer smo imali drugu taktiku,ljudima tekma sezone ovo bila i opet zijane

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2019, 20:20

bordopoeta je napisao/la: Hoće li očerupati igrače za dresove? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Vjeruj mi, znam momke koji su se igračima na fejsbuku javljali dan prije tekme sa Slobodom da im dres ostave, šorc, bilo šta, a nisu cijelu sezonu došli na utakmicu. Ta im prva bila u sezoni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 13 mar 2019, 20:26

Po cemu je to svinjski bio bolji danas bgt? Golman ih je vadio malo je rec, mi nismo imali motiv da srljamo, zbog toga im je posjed prepusten i to je jedino sto su oni imali, posjed.

Gledam ubaci Baka sve ofanzivce, nijedan nije uspio napravit razdor kroz Mujakica i Lazica :bow: , ali zato udje Dupovac i u onih 5 minuta napravi vise prilika za lazne, nego oni za 85 :facepalm:
1946~

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 13 mar 2019, 20:28

skoroalen je napisao/la:
bordopoeta je napisao/la: Hoće li očerupati igrače za dresove? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :thumbup:
Vjeruj mi, znam momke koji su se igračima na fejsbuku javljali dan prije tekme sa Slobodom da im dres ostave, šorc, bilo šta, a nisu cijelu sezonu došli na utakmicu. Ta im prva bila u sezoni.
Vjerujem ti, brate, ali meni ovo pravo simpa "očerupaće igrače za dresove". Toliko sam se ismijao i nekoliko puta ovo čitam. Naj post 2019. godine! :salut:

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 13 mar 2019, 20:31

Cmokic direktorici u okice lijepeee :ljepota:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2019, 20:31

bordopoeta je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Vjerujem ti, brate, ali meni ovo pravo simpa "očerupaće igrače za dresove". Toliko sam se ismijao i nekoliko puta ovo čitam. Naj post 2019. godine! :salut:
:lol: :lol: :thumbup:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 13 mar 2019, 20:33

Brz oporavak i sve najbolje Zeka, legendo Sarajevskog fudbala!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2019, 20:36

Kada je izvlacenje kupa ?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 mar 2019, 20:37

Dokoljenko je napisao/la:Brz oporavak i sve najbolje Zeka, legendo Sarajevskog fudbala!
:salut: :salut:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 mar 2019, 20:39

Puno srece i brz oporavak najvecem majstoru sto je nosio bordo dres nakon rata.
You are someone else I am still right here

TamniVilajet
Kontakt:

Post Postao/la TamniVilajet » 13 mar 2019, 20:40

Dokoljenko je napisao/la:Brz oporavak i sve najbolje Zeka, legendo Sarajevskog fudbala!
:clap: :clap: :salut:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 13 mar 2019, 20:40

ThrillerHz je napisao/la:Po cemu je to svinjski bio bolji danas bgt? Golman ih je vadio malo je rec, mi nismo imali motiv da srljamo, zbog toga im je posjed prepusten i to je jedino sto su oni imali, posjed.

Gledam ubaci Baka sve ofanzivce, nijedan nije uspio napravit razdor kroz Mujakica i Lazica :bow: , ali zato udje Dupovac i u onih 5 minuta napravi vise prilika za lazne, nego oni za 85 :facepalm:
Evo i ja citam i ne vjerujem, cuj Zrinjski bio bolji, pa po sansama smo mi bili bolji, jedino u drugom poluvremenu sto su oni imali veci posjed, ali nebitno. Pobijedili smo ih i prosli sasvim zasluzeno, imamo prejaku ekipu za nase uslove i nadam se da cemo nastaviti derati sve redom, nikom nista podilaziti ili igrati pod rucnom. Sad ima smisla ona bahata izreka "mi smo Sarajevo izvolite se braniti" :D
Nedelja svi na Koševo, kakvi streamovi, TV, pravac stadion, ovako dominantno Sarajevo nije bilo nikad i zasluzuje podrsku svih svojih navijaca ali na stadionu.
GAZI SVE DO DUPLE !!!

P.S. Brz oporavak Zeki Turkoviću.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 13 mar 2019, 20:44

ZEKA LEGENDO OVOG KLUBA, LEGENDO OVOG GRADA! Brz oporavak, vrati nam se brzo :(
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 mar 2019, 20:46

Maskirani huligani u Mostaru kamenovali automobil navijača Sarajeva

U mostarskom naselju Smrčenjaci kamenovan je automobil navijača Sarajeva koji su se dovezli na utakmicu Kupa BiH između Sarajeva i Zrinjskog.
Ovu informaciju za portal Klix.ba potvrdili su iz Operativnog centra MUP-a HNK te kazali da je muškarac prijavio oštećeno vozilo Renault naglasivši da ga je kamenovala grupa maskiranih napadača.

Iako su lokalni mediji izvijestili da je jedna osoba povrijeđena, policija nema tu informaciju. Na vozilu je pričinjena veća matarijalna šteta, a za počiniteljima se traga.

Podsjećamo, u revanš utakmici četvrtfinala Kupa BiH Sarajevo je u slavilo protiv domaćeg Zrinjskog s 1:0.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 mar 2019, 20:52

MortemHz je napisao/la:Maskirani huligani u Mostaru kamenovali automobil navijača Sarajeva

U mostarskom naselju Smrčenjaci kamenovan je automobil navijača Sarajeva koji su se dovezli na utakmicu Kupa BiH između Sarajeva i Zrinjskog.
Ovu informaciju za portal Klix.ba potvrdili su iz Operativnog centra MUP-a HNK te kazali da je muškarac prijavio oštećeno vozilo Renault naglasivši da ga je kamenovala grupa maskiranih napadača.

Iako su lokalni mediji izvijestili da je jedna osoba povrijeđena, policija nema tu informaciju. Na vozilu je pričinjena veća matarijalna šteta, a za počiniteljima se traga.

Podsjećamo, u revanš utakmici četvrtfinala Kupa BiH Sarajevo je u slavilo protiv domaćeg Zrinjskog s 1:0.
Sramota. :thumbdown:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.