FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jašta neg' je puno kad na 90% prvenstvenih kod njih nije bilo toliko. pa na cijelom balkanu je jedino zvezda bila za neku siću ispred nas po domaćoj posjeti prošle sezone, a i to zbog derbija.
a bilo je 4 hiljade minimum, sjever je bio bar pola pun.
a bilo je 4 hiljade minimum, sjever je bio bar pola pun.
Ako se desi odlazak Ćuluma ja gubim povjerenje u rukovodstvo kluba pa ako smo ozbiljan klub nebi trebali svake sezone po 5 igrača prodavati ili puštati.Mnogi će reći evo ga javio se biser... 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
- Kontakt:
Citao sam prosle stranice i stvarno mi je krivo sto se pljuje po "Lazi". Neide ga PA ŠTA?? proradit će on nebrinite, kao i u prosloj sezoni, isto ste tako pljuvali po njemu a onda je bilo Lazo majstore Lazo kralju itd...
Nakon njegove eksplozije u sezoni ili cak i u Evropi nemoj kasnije da ga hvalite molim vas (cast izuzetcima)
Nakon njegove eksplozije u sezoni ili cak i u Evropi nemoj kasnije da ga hvalite molim vas (cast izuzetcima)

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
-
- Kontakt:
druze ne moras odmah trcati i pisati svugdje 

To glasilo,mislim DJL nije mjerodavno za ocjenu bilo cega.CrnoCrveni je napisao/la:nisam ja,Dnevni AvazSeyo_TM je napisao/la:ako si ti tako rekao i jos si pridodao slatki usklicnik...vjerujemo ti...
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Stavio sam 10 minuta da vide takvi kao ti, koji pretpostavljam nisu imali tu informaciju. Ne vidim nacina kako da se obavijeste ljudi, nego putem interneta.Samo Željo je napisao/la:druze ne moras odmah trcati i pisati svugdje
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
sve ja informacije imam sto se manijaka tice,ali zna se sta se pise,a sta ne1921 je napisao/la:Stavio sam 10 minuta da vide takvi kao ti, koji pretpostavljam nisu imali tu informaciju. Ne vidim nacina kako da se obavijeste ljudi, nego putem interneta.Samo Željo je napisao/la:druze ne moras odmah trcati i pisati svugdje

nesto kontam ono kad je seha sinoc kikso, mora da je ono bio jabulani...

Por que ? Por que somos los mejores...
Trenutno nemamo boljeg od Laze i zbog toga mu ide podrška.
S druge strane, mi stariji barem smo se nagledali svašta i moramo reći da nikad goreg centarfora nismo imali ako je on uopšte centarfor. Upamtio sam velikih igraća i brate kad neko ne zna ne zna. Za neke ozbiljnije rezultate moramo imati pravog napadača. To što Amar pravi pitu od govana nije realna slika.
S druge strane, mi stariji barem smo se nagledali svašta i moramo reći da nikad goreg centarfora nismo imali ako je on uopšte centarfor. Upamtio sam velikih igraća i brate kad neko ne zna ne zna. Za neke ozbiljnije rezultate moramo imati pravog napadača. To što Amar pravi pitu od govana nije realna slika.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Fakat koliko opet Lazinih kriticara i pljuvaca da je to nepovjerovati
...a na kraju ce opet svrsavati na njega,i ono kao dobar je Lazar
...kakvih sve likova u ficku materinu 

1921-2011
ma Lazo ko Lazo sreća mu je što Amar voli visoke i krupne napadače zato i ima prednost u odnosu naostale. mada mora se priznati da dobro igra bez lopte i s tim otvara prostor krilima...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- KB-TM87
- Kontakt:
Može li mi neko dati nekoliko informacija o našem junioru, Đipu:
- pozicija ( mislim da je vezni red, ali sam čuo i da može špica igrati)
- karakteristike
- mane
A čuo sam i da je išao u Genou (Sampdoriju). Unaprijed hvala
- karakteristike
- mane
A čuo sam i da je išao u Genou (Sampdoriju). Unaprijed hvala

Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 09 jul 2010, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Mozemi mi pricati sta hocemo ali Lazo nosi uvijek 2 igraca na sebi. Da nije Laze ne bi krila imala onoliko prostora, mozemo pricati sta hocemo ali Lazo lomi protivnicku odbranu. Covjek je prejak. Mozemo se mi po forumu igrati trenera i trenera ali jedan je Amar i on zna sta radi, prema tome... Pitacu vas za nekoliko odigranih kola u premijer ligi sta i kako, imajte na umu da je Lazo ima povredu koju je tek zalijecio, a proslu polusezonz je dosao nespreman. Drugi dio iste te sezone je za mene odigrao solidno.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
klasicni spic ,92 god ima jos godinu dana u juniorima ,gledao sam ga nekoliko puta ima nevjerovatnu brzinu ,glavna odlika mu je igra pas u prostor gdje on koristi brzinu i cesto zabija golove,tehnicki koliko sam vidio slab skroz ,krasi ga jos sebicnost i umisljenost da je fudbaler extra klaseKB-TM87 je napisao/la:Može li mi neko dati nekoliko informacija o našem junioru, Đipu:
- karakteristike
- mane
A čuo sam i da jeišao u Genou (Sampdoriju). Unaprijed hvala

Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 09 jul 2010, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
camac brate dobro moras spustit kriterij ili barem prestat porediti sa onim prije, jer bojim se da nikad neces biti sretan sa ekipom...prevelika je razlika i previse se degradiralo sve...mozda za par godina, naravno ako nastavimo ovim tempom ici naprijed...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- KB-TM87
- Kontakt:
Hvala puno
to posljednje je isto tako važno 

Željezničar - kult glavnog grada
-
- Kontakt:
neko jednom napisa da lazo nosi 2 na leđima, i ostade lik dobar sto nosi tu 2, yebo sve drugo bitno je da on nosi na leđima, lazo nosac
misli da si dobio tacan odgovorCuspajz je napisao/la:klasicni spic ,92 god ima jos godinu dana u juniorima ,gledao sam ga nekoliko puta ima nevjerovatnu brzinu ,glavna odlika mu je igra pas u prostor gdje on koristi brzinu i cesto zabija golove,tehnicki koliko sam vidio slab skroz ,krasi ga jos sebicnost i umisljenost da je fudbaler extra klaseKB-TM87 je napisao/la:Može li mi neko dati nekoliko informacija o našem junioru, Đipu:
- karakteristike
- mane
A čuo sam i da jeišao u Genou (Sampdoriju). Unaprijed hvala
Brz i dobar sut
Tehnika nula bodova !
Nasi juniori su najslabija generacija u omladinskom zato sto ih je napustilo 7 8 najbolji igraca koji su bili strasni krenuvsi od Dzenana Duraka (treba za prvi tim Frajburga,igrao za tim B cini mi se oko 24 asistencije za ovu sezonu) Mahira Karica (Sparta Prag potpisao profesionalni ugovor) dva stopera otisla u Madarsku ligu ,desni bek u Sarajevo dvojica u Radnik za menadzeorm i eto. Ostale generacije su nam medu prve 3 u drzavi

- ZELJO MOJA
- Kontakt:
drug kloc ostaje kloc i ti od njega ne mozes napraviti spica po meni bi dvaput bolje igrao pozadi nego u napaduplava_pruga je napisao/la:Citao sam prosle stranice i stvarno mi je krivo sto se pljuje po "Lazi". Neide ga PA ŠTA?? proradit će on nebrinite, kao i u prosloj sezoni, isto ste tako pljuvali po njemu a onda je bilo Lazo majstore Lazo kralju itd...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, MrkiMedo, Samba71, voltron30 i 55 gostiju.