Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zasluzeno,nema sta.Jimmy from the hood je napisao/la:FINALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!
De stvarno ljudi, zna li neko kako se zove naša djevojka za klavijaturama ?Bosco je napisao/la:Ma kakav Dino, ja sam samo gledo u onu našu što svira klavijature. Oženit ću je samo što to ona još ne zna.Sviđaju mi se pjesme od Rumunije i Moldavije i sviđaju mi se sestre blizanke iz Slovačke.
Maja SarBosco je napisao/la:De stvarno ljudi, zna li neko kako se zove naša djevojka za klavijaturama ?Bosco je napisao/la:Ma kakav Dino, ja sam samo gledo u onu našu što svira klavijature. Oženit ću je samo što to ona još ne zna.Sviđaju mi se pjesme od Rumunije i Moldavije i sviđaju mi se sestre blizanke iz Slovačke.
Je li to ona što je bila u onoj piramidi dok se prije prikazivalo na bhtBosco je napisao/la:De stvarno ljudi, zna li neko kako se zove naša djevojka za klavijaturama ?Bosco je napisao/la:Ma kakav Dino, ja sam samo gledo u onu našu što svira klavijature. Oženit ću je samo što to ona još ne zna.Sviđaju mi se pjesme od Rumunije i Moldavije i sviđaju mi se sestre blizanke iz Slovačke.
Prosao u finale, bio odlican, najbolji vecerasalfarouqaminu je napisao/la:sta uradi dino?
Jimmy from the hood je napisao/la:Prosao u finale, bio odlican, najbolji vecerasalfarouqaminu je napisao/la:sta uradi dino?
Jimmy from the hood je napisao/la:Koji kralje je ovaj Dzim Keri![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
kapetanu Maja Sar iz Tuzle mora da valja jbg ti ,a ona čičkava je Aida Mušanović iz GoraždaBosco je napisao/la:A jbm ti udata je.Ali fakat je prelijepa.
Ta su mi imena trebala meni su obje super mada mi je sad draža ova iz Tuzle kad sam čuo da je čičkava iz Goraždalegenda reala je napisao/la:kapetanu Maja Sar iz Tuzle mora da valja jbg ti ,a ona čičkava je Aida Mušanović iz GoraždaBosco je napisao/la:A jbm ti udata je.Ali fakat je prelijepa.
neće biti iz Zenice pa ja jbt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.