Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mirza je na 3 miliona, a da te pitam, koliko Parsons iz Houstona zaradjuje?
Nine sve u parama. Tesko moze trenutno ispred PP-a ako cemo realn9, ali u Mirzi ima jos potencijala, u jednu ruku ima jos fazona da nauci; a u drugu mu jos treba da stekne jos veci respekt. To je naravno tesko u ovakvoj ekipi punoj zvijezda, no doci ce on na svoje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nine sve u parama. Tesko moze trenutno ispred PP-a ako cemo realn9, ali u Mirzi ima jos potencijala, u jednu ruku ima jos fazona da nauci; a u drugu mu jos treba da stekne jos veci respekt. To je naravno tesko u ovakvoj ekipi punoj zvijezda, no doci ce on na svoje.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Zaraduje zato sto je bio druge runde pick, a jos je na rookie ugovoru. Na ljeto (ukoliko ne bude tradean), dobit ce 8 minimum godisnje , a mozda negdje drugo dobije I vise RFA ce biti sad, ukoliko se ne produzi FA je slijedece.
Mirza je dobar, samo treba biti konstantan sto vise moguce.
alemsa je napisao/la:Zaraduje zato sto je bio druge runde pick, a jos je na rookie ugovoru. Na ljeto (ukoliko ne bude tradean), dobit ce 8 minimum godisnje , a mozda negdje drugo dobije I vise RFA ce biti sad, ukoliko se ne produzi FA je slijedece.
da je Mirza umjesto Omrija kod vas,prosli bi prvi krug

A koliko all star igraca Houston ima ? I jesul' oni konkurencija Parsonsu za minutazu ?_dreamer_ je napisao/la:Mirza je na 3 miliona, a da te pitam, koliko Parsons iz Houstona zaradjuje?

Slazem se da nije realno ocekivati da igra pored Piercea, ali sljedece sezone(ako ostane PP) bi Paula mogao vratiti na 3 i da Mirza starta na 4 ili mijenja KG(ako i ovaj ostane) sto ti ga dodje 25+ minuta po tekmi.

btw. tek sam sad vidio da je Mirza zapravo 7 najplaceniji igrac u Netsima, odnosno 6 ako se izuzme Lopez

Plumlee i Blatche primaju vise od Andersona i Livingstona

Mirza ima jos godinu ugovora sa Netsima i mislim da ce i to odraditi. Nakon ove sezone ugovor istice PP-u, a i KG ce vjerovatno u penziju. Nema smisla da ostane jos jednu godinu, jer vec i ova mu je previse. Bit ce jako zanimljivo vidjeti koga ce BKN dovesti ukoliko odu KG i PP. Recimo da imaju sigurne JJ-a, Derona i Lopeza. Mislim da se nece odluciti za soluciju da Mirza bude u startnoj petorci ukoliko odu gore navedeni igraci, vec da ce Mirza opet biti klupa, ali sada vec onaj "6th man". Ali ko zna, mozda nas Kidd iznenadi pa da priliku Mirzi.
veceras ili pobjeda ili metla ja mislim jer ce paihicki potonut totalno ... vise bi volio prosjecnu partiju mirzu i pobjedu bkna nego da razvali a izgube ako vec ne moze i jedno i drugo ... nadam se da se necu previse napit pa da mi se spava moram ispratit vcs xd
- el-fighter
- Kontakt:
U potpunosti se slazem. Veceras ce morati zapeti da dobiju Heat. U prethodnim utakmicama su vidjeli da ih mogu uzeti, ali moraju odrzati koncentraciju tokom cijele utakmice. Trojac Deron-JJ-PP (oko 20 poena po igracu) mora biti na vrhunskom nivou i uz podrsku igraca sa klupe (prvenstveno Mirza i Blatche po 10-ak poena) mogu doci do pobjede.grgr je napisao/la:veceras ili pobjeda ili metla ja mislim jer ce paihicki potonut totalno ... vise bi volio prosjecnu partiju mirzu i pobjedu bkna nego da razvali a izgube ako vec ne moze i jedno i drugo ... nadam se da se necu previse napit pa da mi se spava moram ispratit vcs xd
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Vjerujem da ce Kidd dati malo vise minuta Mirzi veceras...Sto se tice same serije,ona je 99% gotova,ne vidim kako ekipa koja igra bez ucinka centara moze dobiti ovakav Miami..Da li ce biti 4 0 ili 4 1 ostaje nam da vidimo
braco, u koliko je nocas ? 

- el-fighter
- Kontakt:
Zakazujem okupljanje u 02:00.Volvic je napisao/la:braco, u koliko je nocas ?
Velež do groba života mi moga
Odazvacu seel-fighter je napisao/la:Zakazujem okupljanje u 02:00.Volvic je napisao/la:braco, u koliko je nocas ?

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Vakat im je da uzmu, ako misle šta uraditi u ovoj seriji
Nadam se dobroj partiji Mirze + (napokon) pobjedi Brooklyna

Nadam se dobroj partiji Mirze + (napokon) pobjedi Brooklyna

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ako pobijede veceras vjerovatno uzimaju i tekmu 4 e onda bi moglo gutavo,ako izgube onda je metla ,sumnjam da bi imali nekog motiva posle 3-0 g ,ako cemo po Mirzinom toplo hladno onda vcrs slijedi losija partija ,sto se nadamo nece desiti.
mislim da je Heat preiskusna ekipa da prokocka 2:0..bez obzira na večerašnji rezultat metla Bruklinu ne gine...al' eto...zbog Mirze bi volio da serija ode bar na 6 tekmi
A.F.C. Bournemouth!
Hajde Mirza 23 poena 11 skokova ... 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako to, ako veceras BKN dobije, zar i dalje postoje sanse za metlu ? il se ja ne kontam u ovorambo16 je napisao/la:mislim da je Heat preiskusna ekipa da prokocka 2:0..bez obzira na večerašnji rezultat metla Bruklinu ne gine...al' eto...zbog Mirze bi volio da serija ode bar na 6 tekmi

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
ne mislim na metlu tipa 4:0....Papastathopoulos je napisao/la:Kako to, ako veceras BKN dobije, zar i dalje postoje sanse za metlu ? il se ja ne kontam u ovorambo16 je napisao/la:mislim da je Heat preiskusna ekipa da prokocka 2:0..bez obzira na večerašnji rezultat metla Bruklinu ne gine...al' eto...zbog Mirze bi volio da serija ode bar na 6 tekmi
A.F.C. Bournemouth!
Bilo je za očekivati da ekipa poput Miamia ne gubi u svojoj dvorani. Netsima je najbitnije da pobjeđuju u svojoj dvorani a onda na kraju game 7 sta bude.
Idemo nocas po preokret uz dobru partiju Mirze
Idemo nocas po preokret uz dobru partiju Mirze

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.