Ili je to tarifa pa je znas jer si ukljucen, ili lazes ko seoska dzukela, a prije Boga mi, obzirom da si poznat po: kažu, da lagis malo a ne valja ti to

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja se bavim poslom, koji mi omogućava da to sve znam. Jeste jednu platili 60 000 i drugu ste prošli sa 20 tisuća.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:13jel ti to isto znas, a ja mislim cak da si i za nas tvrdio 60.000 da smo dali
Ili je to tarifa pa je znas jer si ukljucen, ili lazes ko seoska dzukela, a prije Boga mi, obzirom da si poznat po: kažu, da lagis malo a ne valja ti to![]()
Sto nisi prijavio to, kako te nije stid?fks74 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:21Ja se bavim poslom, koji mi omogućava da to sve znam. Jeste jednu platili 60 000 i drugu ste prošli sa 20 tisuća.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:13jel ti to isto znas, a ja mislim cak da si i za nas tvrdio 60.000 da smo dali
Ili je to tarifa pa je znas jer si ukljucen, ili lazes ko seoska dzukela, a prije Boga mi, obzirom da si poznat po: kažu, da lagis malo a ne valja ti to![]()
![]()
Ma ide jedan penalcic za Torpedo sutraworchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:20U svakom slucaju,neko ce sutra da pise "eto sto ste drecali bezze,jel vas ostetio na kraju"![]()
Čuj u želješčaru nema plata, to nisam znao hvala ti na informaciji.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:22Sto nisi prijavio to, kako te nije stid?fks74 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:21Ja se bavim poslom, koji mi omogućava da to sve znam. Jeste jednu platili 60 000 i drugu ste prošli sa 20 tisuća.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:13jel ti to isto znas, a ja mislim cak da si i za nas tvrdio 60.000 da smo dali
![]()
Ti jedino sto mozes u zivotu znati je sto procitas ovdje, pa glavne informacije su ti sa Zeljinog pdfa, pa preskrolas dole na FKS i napises: kazu u Zelji nema plata, kazu Zeljo se raspada
Insajder pravi![]()
I treba, samo su nam jedan dosudili od početka.wolfie je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:25Ma ide jedan penalcic za Torpedo sutraworchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:20U svakom slucaju,neko ce sutra da pise "eto sto ste drecali bezze,jel vas ostetio na kraju"![]()
Pa to je Azmir javno priznao na onom podcastu Moja garaza na ovom portalu, doslovce rekao "mozda me ovo i kosta i kazne me ali odgovorno tvrdim da nema ekipe koja je usla u PLBiH iz federalne lige, a da nije mučkala"worchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:12U zemljace ti upravo prizna da ste muckama usli u PL![]()
Ako nista,cestitke za iskrenost![]()
Nisam naravno, da nije bilo ovih momaka koji tu rade, ne bih mogao. Isto kao i ti.killafrommanilla je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:30..... Ja vjerujem da se nisi uspio sam registovat na forum
Ma ko je naucio koristiti interpunkcijske znakove?fks74 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:30I treba, samo su nam jedan dosudili od početka.wolfie je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:25Ma ide jedan penalcic za Torpedo sutraworchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:20U svakom slucaju,neko ce sutra da pise "eto sto ste drecali bezze,jel vas ostetio na kraju"![]()
![]()
U kom li ti svijetu živis da mi je znatisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 17:39
Nego de mi reci kako to da pola navijaca sarajeva na ovom forumu ima Želju u potpisu a nijedan navijac Želje nema sarajevo. I da vise vas ima Želju u potpisu nego sarajevo. To ti dovoljno govori ko je velikan a koga lupaju kompleksi evo vec 75 godina.![]()
Ocigledno prije tebe.
Ohooooooo, ma kakav ja, moram kod đipketa na instrukcije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.