mah ok...al mi je malo cudno da je toliko nespreman...jer i on trenira ko i lazar...e sad da li je on povrijedjen pa ne moze...a znam na sebi kad sma nespreman eo sad sam imao slobodno 20 dana i zakrzljo sam skroz...al ja se opet nadam da ce mesan da se vrati u formu...Seyo_TM je napisao/la:kakve veze sto sam "stariji" i sto znam dosta o zelji...samo se cistom logikom vodi, a i vidim da nisi parmak ko ovaj tvoj istomisljenik...ti ako nemozes potrcat dzaba ti sav kvalitet svijeta...kad nemas snage pati i brzina i tehnika i pregled igre...Faruk TM´87 je napisao/la:vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
Nije alen izgubio kvalitet nego spremnost...valjda razlikujes to dvoje...
jesi iznio misljenje ali se vodis pogresnom logikom
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Seyo, ovo mi je zadnji post danas, samo mi reci jel kada igrac nije potpuno spreman znaci da ne moze potrcat, on se povrijedio prije 4 mjeseca, oporavio prije mjesec i po (usao protiv Borca u kupu) Shvatam 34 godine, malo je teze, al 100% moze normalno trcat! Moze trcat 20-tak minuta kolko bi igrao!Seyo_TM je napisao/la:kakve veze sto sam "stariji" i sto znam dosta o zelji...samo se cistom logikom vodi, a i vidim da nisi parmak ko ovaj tvoj istomisljenik...ti ako nemozes potrcat dzaba ti sav kvalitet svijeta...kad nemas snage pati i brzina i tehnika i pregled igre...Faruk TM´87 je napisao/la:vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
jesi iznio misljenje ali se vodis pogresnom logikom
@Samo Zeljo svaki igrac mi je isti, samo trazim najbolje! No kao sto sam rekao necu vise pricati, Amar zna sta radi!
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 09 jul 2010, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Upravo to nije sporan kvalitet nego trenutna spramnost a i Lazar je komplet prirema uigravan na poziciji napadaca.Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
Ja sam pisao 100 puta o tome a ponovicu se jos jednom, Lazar ima jednu ulogu u timu i zadatke od trenera a to je da proba primiti dugu loptu zagraditi se i proslijediti loptu prvom slobodnom igracu iz takvih smo situacija postigli dosta golova u prosloj sezoni, kostantno ima po dva igraca na sebi sto otvara razne mogucnosti ostalim ofanzivnim igracima, njabolji primjer je utakmica u Sirokom kad Lazi nisu pridodavali neku vaznost uredno ih je kaznio....
Ako se kako treba popune mjesta u ekipi tj desni bek nece ispastati ostatak ekipe onda bi i Lazo treba odigrati skroz drugu rolu u ekipi klasicnog napadaca bez tih nekih posebnih zadataka.Hvala bogu imamo i Alena koji ce i te kako biti od koristi ekipi u ovoj sezoni...Ne treba biti sujetan po pitanju bilo kojeg igraca svi mi imamo nekog igraca koji nam je manje vise drag( meni je Lazar iz milion nekih razloga ) ali Amar zna sta je najbolje za ekipu.
Sve mimo onoga sto Amar misli je degradacija njegovog posla svjesno ili ne ali covjek nam je po ko zna koji put pokazao da smo mi ovce sto se tice fudbala a on tatamata

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
vala ne znam. nisam imao vremena da hodam po treninzima, al' bio sam u fojnici s olimpikom, i alen je tamo igrao jedno poluvrijeme kao i ostali. ne očekujem sigurno da starta od početka, ali hoću da kažem, nisam ubijeđen da je baš toliko nespreman i da ga šef možda ne "krije" makar za posljednjih 15 minuta. alen je veliki majstor i koliko god sporiji bio od svog čuvara može itekako iznenaditi onoga ko ne zna njegove mahalske fazone 
edit: sjećate l' se kako je za komšije zeka turković sa stomakom k'o trudna žena izbacio pola odbrane genka? e o tome otprilike govorim

edit: sjećate l' se kako je za komšije zeka turković sa stomakom k'o trudna žena izbacio pola odbrane genka? e o tome otprilike govorim

Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 09 jul 2010, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Svi se mi nadam da ce on doci u formu jer je odlican napadac, ali u njegovim godinama skinuti kile je skoro nemoguce...tu treba krvi dosta proliti...
@ sta je sad edine, kakvih 20 minuta?? Znaci 70 bi lazo igrao a ne alen...zar po tvom ne treba biti obrnuto...
edine ne spreman ne znaci povrijedjen...
bas se primjeti da ti je svaki igrac isti...
@ sta je sad edine, kakvih 20 minuta?? Znaci 70 bi lazo igrao a ne alen...zar po tvom ne treba biti obrnuto...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
LAZAR DOMINIRA!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
- KB-TM87
- Kontakt:
Svi napadači imaju moju podršku, pa čak i Bajro
I nadam se da će se i ove sezone pjevati: "Jedan na jedan igraj Alene ... "

I nadam se da će se i ove sezone pjevati: "Jedan na jedan igraj Alene ... "

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Gdje sam ja napiso da treba Alen igrat 70 minuta?Seyo_TM je napisao/la:Svi se mi nadam da ce on doci u formu jer je odlican napadac, ali u njegovim godinama skinuti kile je skoro nemoguce...tu treba krvi dosta proliti...
Nespreman (spojeno) ne znaci povrijeden! Jesam li rekao da znaci?
Svaki igrac mi je isti! Kako zakljucujes da nije?

Zeljeznicar za zivot cijeli !
gdje je zeko a gdje alen po kvaliteti a i po poziciji...i papeta da sada uvedes dijelio bi lopte ko mahnit...ChWilla je napisao/la:edit: sjećate l' se kako je za komšije zeka turković sa stomakom k'o trudna žena izbacio pola odbrane genka? e o tome otprilike govorim
alen je sada kile nabacio i vrlo lako se moze povrijediti...bolje ga u sauni drzat mjesec dana nego mu dati da igra da se povrijedi i da zavrsi karijeru...
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 09 jul 2010, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
edine, "bolje A. ne spreman nego L spreman" ovo si rekao, i sta ce nam onda lazo koji qrac 70 minuta kad imamo alena nespremnog? sad bi malo mijenjao izjave...jah
zapeo si za alena po svaku cijenu...priznaj da ti je u prolazu negdje namignuo...priznaj...
zapeo si za alena po svaku cijenu...priznaj da ti je u prolazu negdje namignuo...priznaj...
može bit' jeste, a može bit' nije, samo amar zna. slažem se da alen nije ni blizu klasa koja je zeka bio, al' vala nema ni blizu toliki stomak koliki je ovaj imao kad je još igrao
ja sam ubijeđen da alen itekako može složiti potez onome ko ne zna kako on igra...a da li će, i koliko je stvarno spreman ili nespreman, vidjećemo u utorak. k'o što rekoh, startati neće milion posto, ali mislim da se vrlo lako može desiti da dobije petnaestak zadnjih minuta.

To nije niko ni osporio ni da nece igrati ni da zna lopte, ljudi ne bira se ekipa ovdje na forumu nego je Amar sastavljaChWilla je napisao/la:može bit' jeste, a može bit' nije, samo amar zna. slažem se da alen nije ni blizu klasa koja je zeka bio, al' vala nema ni blizu toliki stomak koliki je ovaj imao kad je još igraoja sam ubijeđen da alen itekako može složiti potez onome ko ne zna kako on igra...a da li će, i koliko je stvarno spreman ili nespreman, vidjećemo u utorak. k'o što rekoh, startati neće milion posto, ali mislim da se vrlo lako može desiti da dobije petnaestak zadnjih minuta.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Sve strateg to stratega
Sve Amari glavom i bradom
Dobro je, ne provaljujte se bezveze. Čuj bolje nespreman Alen nego spreman Lazar
Stvarno pišete nebuloze.
Znam, ovo je otvoreni forum, svako se može registrovati i pisati gluposti al brate ne morate baš da lupate i da provaljujete. Nemate ništa da kažete, nemojte pisati. Zamarate sebe, forum, tastaturu, internet i tako

Znam, ovo je otvoreni forum, svako se može registrovati i pisati gluposti al brate ne morate baš da lupate i da provaljujete. Nemate ništa da kažete, nemojte pisati. Zamarate sebe, forum, tastaturu, internet i tako

Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 09 jul 2010, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Urednici na hrvatskim portalima po defaultu svi napušeni. Zaboga, gdje bi jedan Željo mogao razmontirati silnu Cibaliju, trećeplasiranu ekipu njihovog silnog HNL-a, koji je još malo pa jači od bundeslige. Pu **** ti novinara.

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
-
- Kontakt:
[quote="Virtu4l"]Sjajna igra plavih. Grbavica veoma dobro popunjena, 5-6 hiljada po mojoj procjeni.
Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca 3.500.

ako si ti tako rekao i jos si pridodao slatki usklicnik...vjerujemo ti...
E baš ti hvala na informacijiCrnoCrveni je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Sjajna igra plavih. Grbavica veoma dobro popunjena, 5-6 hiljada po mojoj procjeni.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
- Kontakt:
nisam ja,Dnevni AvazSeyo_TM je napisao/la:ako si ti tako rekao i jos si pridodao slatki usklicnik...vjerujemo ti...

pogotovo sad cemo vjerovati...cak si i namignuo, nadam se da nije propuh...
- nikad_izvini
- Kontakt:
Evo jedan zanimljiv članak sa jednog hrvatskog portala
Momčad Stanka Mršića odigrala je prijateljsku utakmicu protiv Željezničara i nije se dobro provela. Prvak Bosne i Hercegovine slavio je s visokih 4:1.
Na stadionu Grbavica Željezničar je u prijateljskoj utakmici ugostio vinkovačku Cibaliju i pokazao se kao vrlo neugodan protivnik. Naime, igrači Amara Osima pobijedili su Cibaliju 4:1.
Domaćin je utakmicu riješio već u prvom poluvremenu, a mrežu Cibalije načeo je u 13. minuti Milan Ćulum. Gol za 2:0 zabio je Mešić, a odlično prvo poluvrijeme Željezničara zaključio je Savić golom u 37. minuti.
Ovoljetno pojačanje Željezničara, Zajko Zeba, u 69. minuti je zabio za uvjerljivih 4:0. Do kraja utakmica Vinkovčani su došli do počasnog gola, zahvaljujući Staniću koji je matirao vlastitog vratara.
Amaru Osimu je ova utakmica poslužila kao generalka za gostovanje u Tel Avivu, gdje će Željezničar odmjeriti snage s Hapoelom. Zanimljivo je da je ovu prijateljsku utakmicu pratilo čak 3.500 navijača.
Realno, po mom nekom sudu, bilo je 4-4,5 k gledalaca. Opet, navedenih 3,5 je puno za Hrvate

Momčad Stanka Mršića odigrala je prijateljsku utakmicu protiv Željezničara i nije se dobro provela. Prvak Bosne i Hercegovine slavio je s visokih 4:1.
Na stadionu Grbavica Željezničar je u prijateljskoj utakmici ugostio vinkovačku Cibaliju i pokazao se kao vrlo neugodan protivnik. Naime, igrači Amara Osima pobijedili su Cibaliju 4:1.
Domaćin je utakmicu riješio već u prvom poluvremenu, a mrežu Cibalije načeo je u 13. minuti Milan Ćulum. Gol za 2:0 zabio je Mešić, a odlično prvo poluvrijeme Željezničara zaključio je Savić golom u 37. minuti.
Ovoljetno pojačanje Željezničara, Zajko Zeba, u 69. minuti je zabio za uvjerljivih 4:0. Do kraja utakmica Vinkovčani su došli do počasnog gola, zahvaljujući Staniću koji je matirao vlastitog vratara.
Amaru Osimu je ova utakmica poslužila kao generalka za gostovanje u Tel Avivu, gdje će Željezničar odmjeriti snage s Hapoelom. Zanimljivo je da je ovu prijateljsku utakmicu pratilo čak 3.500 navijača.
Realno, po mom nekom sudu, bilo je 4-4,5 k gledalaca. Opet, navedenih 3,5 je puno za Hrvate

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.