Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mislim da je ovo onaj reflektor, ne vrijedi.
Ma smijesno. Od svih timova, samo mi to uradimo, i onda mi krivi. Strumfici placu za titulu, a nisu ni te testove uradili. Ovo iz tz, nezz ni sta hoce. Vjerovatno ga Sisoje placa i za pisanje po forumima.
Neka se svaki klub bori za sebe, zašto bi se Sarajevo oglašavalo ako je želješčar oštećen, kada oni sami šute. Sarajevo je samo upozorilo, da će pisati uefi ako Mujić bude uticao na rezultat. Mnogo puta do sada se žalilo savezu, oni nisu reagovali zato idemo na drugi način.tcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 17:56Ovaj pritisak Sarajeva je van pameti. Pa godinama krali i pljačkali uz pomoć Dine i kompanije, prošle sezone podržali prekid kako bi ukrali titulu i sad ko biva preventivno prijete. Haman imaju iskustva oko lopovluka pa neka malo i drugi štele. U ovim okolnostima iako nije OK podržavam Borca. Pa stotinu sudija, kontrolora, delegata iz Sarajeva dugi niz godina. Nikada niste obratili pažnju na Velež, Slobodu, Čelik itd. Pa Željo je ove godine uništen a vi preventivno prijetite smetljari.
Ma ništa vi niste krivi. Godinama kada su vaši kadrovi upravljali PL bilo vam dobro a sad preventivno kukanje. Pa vi ste uspostavili kriminal u fudbalu zajedno sa par klubova.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:40Ma smijesno. Od svih timova, samo mi to uradimo, i onda mi krivi. Strumfici placu za titulu, a nisu ni te testove uradili. Ovo iz tz, nezz ni sta hoce. Vjerovatno ga Sisoje placa i za pisanje po forumima.
Ko je zaštitio druge klubove, kada ste kupovali i sudije i bodove da uđete u pl. ? Ne pričaj bez veze, znam sigurno 3 utakmice gdje ste dali po 60 000 km za bodove.tcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:03Pošteno vas je kao i Begića navukao Vico i sad kukajte. Nama je sve jedno ili nas handrili iz Sarajeva ili iz B. Luke ustvari više boli iz Sarajeva. Došlo je vrijeme da i vi vidite kako je biti nezaštićen. Naravno nije dobro za fudbal ali i do sada je bilo tako ali iz drugog centra.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 17:58Najsmijesnije je kad neko napise Sarajevo podrzalo prekid. Od 12 timova u ligi, Sarajevo je JEDINO uradilo pcr testiranje igraca i osoblja. Znaci, niko kd ostalih 11 timova to nije uradio prije donosenja konacne odluke u junu. A pred sve timove je savez stavio tu obavezu ukoliko se zeli nastaviti prvenstvo.tcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 17:56Ovaj pritisak Sarajeva je van pameti. Pa godinama krali i pljačkali uz pomoć Dine i kompanije, prošle sezone podržali prekid kako bi ukrali titulu i sad ko biva preventivno prijete. Haman imaju iskustva oko lopovluka pa neka malo i drugi štele. U ovim okolnostima iako nije OK podržavam Borca. Pa stotinu sudija, kontrolora, delegata iz Sarajeva dugi niz godina. Nikada niste obratili pažnju na Velež, Slobodu, Čelik itd. Pa Željo je ove godine uništen a vi preventivno prijetite smetljari.
Vi dok je bio Begić 8 godina niste nikada oštećeni ali svemu dođe kraj. Naš fudbal svakako tone i sa Vicom i bez njega.fks74 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:44Neka se svaki klub bori za sebe, zašto bi se Sarajevo oglašavalo ako je želješčar oštećen, kada oni sami šute. Sarajevo je samo upozorilo, da će pisati uefi ako Mujić bude uticao na rezultat. Mnogo puta do sada se žalilo savezu, oni nisu reagovali zato idemo na drugi način.tcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 17:56Ovaj pritisak Sarajeva je van pameti. Pa godinama krali i pljačkali uz pomoć Dine i kompanije, prošle sezone podržali prekid kako bi ukrali titulu i sad ko biva preventivno prijete. Haman imaju iskustva oko lopovluka pa neka malo i drugi štele. U ovim okolnostima iako nije OK podržavam Borca. Pa stotinu sudija, kontrolora, delegata iz Sarajeva dugi niz godina. Nikada niste obratili pažnju na Velež, Slobodu, Čelik itd. Pa Željo je ove godine uništen a vi preventivno prijetite smetljari.
Nemojte sa njima, njih jos ne mozes ubijediti da je zemlja okrugla...
Halo Kamiondzijin, prvo ti nick treba biti simin han, a ne tuzla city, jer je iz tuzle samo jedan klub, druga stvar, neko ko navija za klub ciji je vlasnik Sisoje, nema prava nikakva oricati o nekom kriminalu. Sisoje se u SAD ispalio kad je SIPA imala akciju VAR o namjestanju utakmica. Ne planiram ulaziti u dalju raspravu. Podoji veceras Sisu za laku noc.tcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:46Ma ništa vi niste krivi. Godinama kada su vaši kadrovi upravljali PL bilo vam dobro a sad preventivno kukanje. Pa vi ste uspostavili kriminal u fudbalu zajedno sa par klubova.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:40Ma smijesno. Od svih timova, samo mi to uradimo, i onda mi krivi. Strumfici placu za titulu, a nisu ni te testove uradili. Ovo iz tz, nezz ni sta hoce. Vjerovatno ga Sisoje placa i za pisanje po forumima.
Pa i ako je tačno to je rezultat Begićevih standarda i lopovluka. Imaš tim ali ako ne platiše nema te nigdje. Dugo to traje al vi do sada niste osjećali. Javna je tajna da se iz Federalne u PL ne može bez podmićivanja.fks74 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:49Ko je zaštitio druge klubove, kada ste kupovali i sudije i bodove da uđete u pl. ? Ne pričaj bez veze, znam sigurno 3 utakmice gdje ste dali po 60 000 km za bodove.tcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:03Pošteno vas je kao i Begića navukao Vico i sad kukajte. Nama je sve jedno ili nas handrili iz Sarajeva ili iz B. Luke ustvari više boli iz Sarajeva. Došlo je vrijeme da i vi vidite kako je biti nezaštićen. Naravno nije dobro za fudbal ali i do sada je bilo tako ali iz drugog centra.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 17:58
Najsmijesnije je kad neko napise Sarajevo podrzalo prekid. Od 12 timova u ligi, Sarajevo je JEDINO uradilo pcr testiranje igraca i osoblja. Znaci, niko kd ostalih 11 timova to nije uradio prije donosenja konacne odluke u junu. A pred sve timove je savez stavio tu obavezu ukoliko se zeli nastaviti prvenstvo.
U zemljace ti upravo prizna da ste muckama usli u PLtcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:52Pa i ako je tačno to je rezultat Begićevih standarda i lopovluka. Imaš tim ali ako ne platiše nema te nigdje. Dugo to traje al vi do sada niste osjećali. Javna je tajna da se iz Federalne u PL ne može bez podmićivanja.fks74 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:49Ko je zaštitio druge klubove, kada ste kupovali i sudije i bodove da uđete u pl. ? Ne pričaj bez veze, znam sigurno 3 utakmice gdje ste dali po 60 000 km za bodove.tcity055 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:03
Pošteno vas je kao i Begića navukao Vico i sad kukajte. Nama je sve jedno ili nas handrili iz Sarajeva ili iz B. Luke ustvari više boli iz Sarajeva. Došlo je vrijeme da i vi vidite kako je biti nezaštićen. Naravno nije dobro za fudbal ali i do sada je bilo tako ali iz drugog centra.
Nema sta priznavat kad to cijela drzava zna, jedino je Velez posteno usao, hhh.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:12U zemljace ti upravo prizna da ste muckama usli u PL![]()
Ako nista,cestitke za iskrenost![]()
Je li ovo moja slika?
Zeljkan bi i lani zavrsio kao ove sezone. Sreca za njih pa je lani prekinuta liga pa su se docepali Evrope.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 18:40Ma smijesno. Od svih timova, samo mi to uradimo, i onda mi krivi. Strumfici placu za titulu, a nisu ni te testove uradili. Ovo iz tz, nezz ni sta hoce. Vjerovatno ga Sisoje placa i za pisanje po forumima.
Mozel tabela lige za opstanak?
Nije ni Velež cvjećka, ima i on tih kupovina.Beduin je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:23Nema sta priznavat kad to cijela drzava zna, jedino je Velez posteno usao, hhh.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:12U zemljace ti upravo prizna da ste muckama usli u PL![]()
treba li vam broj računa da uplatite elvisu sutra da vas ne klepi po usimafks74 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 21:10Nije ni Velež cvjećka, ima i on tih kupovina.Beduin je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:23Nema sta priznavat kad to cijela drzava zna, jedino je Velez posteno usao, hhh.worchester je napisao/la: ↑16 apr 2021, 19:12
U zemljace ti upravo prizna da ste muckama usli u PL![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.