Statistika je ****. Zajmovic je neodgovoran igrac koji uopste ne ucestvuje u odbrani. Kraj njega ionako losi bekovi, ispadaju jos gori. Na kraju, Amar puno bolje vidi i od mene, i od tebe i bilo koga ovdje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jos ne znam sto raspravljate o Zaimu kao krilu kad je frajer napadac u Amarovim ocima
Njemu jednostavno fali fudbalske pameti koliko god to cudno zvucalo
Njemu jednostavno fali fudbalske pameti koliko god to cudno zvucalo
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- MocMahale444
Zajmović je protiv Širokog Brijega imao 1 na 1 situaciju i umjesto da bar nekako ošuta on je nešto glumio, uklizao, praktično dodao loptu golmanu. Meni nema ništa mrže od tog peglanja i od tad ja njega ne želim da gledam više. I ja sam prije kontao treba mu s vremena na vrijeme dati šansu, možda bude nešto od njega, ali jednostavno lik je baksuzan i ne možemo ništa očekivati od njega. Žao mi ga je ali sam je sebi to napravio.
Od Asima Zeca kao igrača sam puno više očekivao i jako mi je žao što više nećemo računati na njega, ali šta je tu je.
Bogičeviću se zahvalit, sve kontamo hajde makar može odigrat koju utakmicu kad nam se half povrijedi ili bude suspendovan, kontaš ima makar iskustvo, ali sve smo sa njim kiksali. Ne ide pa ne ide. Trebamo sad najmanje 2 igrača za zadnju liniju dovest.
Od Asima Zeca kao igrača sam puno više očekivao i jako mi je žao što više nećemo računati na njega, ali šta je tu je.
Bogičeviću se zahvalit, sve kontamo hajde makar može odigrat koju utakmicu kad nam se half povrijedi ili bude suspendovan, kontaš ima makar iskustvo, ali sve smo sa njim kiksali. Ne ide pa ne ide. Trebamo sad najmanje 2 igrača za zadnju liniju dovest.
- MocMahale444
Mozemo i o drugim igracima sta su promasili a sta pogodili. Na to jos koliko su stari.
Zaim zna lopte. Malo ga stalo
Zaim zna lopte. Malo ga stalo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dva Osima slika. Evo ti sifra ako garantujes diskreciju pa mi ti promjeni

Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 09 dec 2019, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Njegovo malo nama znaci punoMocMahale444 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 00:22Mozemo i o drugim igracima sta su promasili a sta pogodili. Na to jos koliko su stari.
Zaim zna lopte. Malo ga stalo![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ti bas volis Zaju svaka ti cast ja mislim da ga ukucani ovoliko ne brane.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 00:22Mozemo i o drugim igracima sta su promasili a sta pogodili. Na to jos koliko su stari.
- MocMahale444
LjoZee je napisao/la: ↑09 dec 2019, 00:24Njegovo malo nama znaci punoMocMahale444 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 00:22Mozemo i o drugim igracima sta su promasili a sta pogodili. Na to jos koliko su stari.

@Mamlaz ma jok
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ne mozete porediti Veselog i Zaima! Dovoljno pogledati utakmicu na derbijima, gdje je ucestvovao u golovima, u Sirokom kad je usao u drugom pa izjednacimo na 3:3, pa njegove tekme protiv Radnika, Mladosti, Zrinjskog... Zaim daj mu gol sansu, nece je iskoristiti, daj mu 10 sansi, da ce gol....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma dobro veselom daj 10 sansi nece ni dati golakolezeljovac je napisao/la: ↑09 dec 2019, 00:40Ne mozete porediti Veselog i Zaima! Dovoljno pogledati utakmicu na derbijima, gdje je ucestvovao u golovima, u Sirokom kad je usao u drugom pa izjednacimo na 3:3, pa njegove tekme protiv Radnika, Mladosti, Zrinjskog... Zaim daj mu gol sansu, nece je iskoristiti, daj mu 10 sansi, da ce gol....

Jedbostavno nema on to u sebi, ko da je crnac pa se slomi cijelu tekmu objasnjavajuci mu gdje ce se kretat, gdje ce stajat, gdje treba otvoriti prostor i sl. A kad dobije loptu ide ona u for i trci ko gazela

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Samo da napomenem da se titula uzima 2 kola prije kraja lige.Nemojte da brinete.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja stvarnpo postujem 99% forumasa i uvijek izvagam tezinu rijeci, ali meni je apsurd reci da Zaja nije dobio sansu. Pa covjek je tu 3 sezone. Meni je smijesno kada se kaze eto treba dobiti sansu. Pa dobio je 637484 sansi, ne moze evo kod amara da se nametne godinu dana. Mislim da je neozbiljno racunati na igraca kojeg tribina nafura da je gurne u for i onda ko lud trci do gol auta. Ne znam.
A moze i dati ruke, meni ne smeta, cak stavise gotivan je lik skroz. Dobar kao joker svakako.
A moze i dati ruke, meni ne smeta, cak stavise gotivan je lik skroz. Dobar kao joker svakako.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma ja kad se sjetim jadnog Odovica, covjeku se meni se cini ni dan danas nije vratio glas koliko je galamio "Zaimeeee, Zaimeee". Dzaba, ne mozes budali objasnit gdje da se krece, kako da se postavi. Lik je dusu dao za mahalskog fudbala, ali za ozbiljnog nije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑09 dec 2019, 09:05Ja stvarnpo postujem 99% forumasa i uvijek izvagam tezinu rijeci, ali meni je apsurd reci da Zaja nije dobio sansu. Pa covjek je tu 3 sezone. Meni je smijesno kada se kaze eto treba dobiti sansu. Pa dobio je 637484 sansi, ne moze evo kod amara da se nametne godinu dana. Mislim da je neozbiljno racunati na igraca kojeg tribina nafura da je gurne u for i onda ko lud trci do gol auta. Ne znam.
Vjerujem u ovaj prelazni rok, znam da je detektovao brko šta nam treba, i šta nam je potrebno za nešto više.
Da hoce Skupstina dobro proci, da hoce neki kvalitetni ljudi uci..
Da hoce Skupstina dobro proci, da hoce neki kvalitetni ljudi uci..