FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ZaZelju je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:42Zaim itekako ima kvalitet za Zelje, ako nista onda kao druga opcija na poziciji spica, plus sto moze igrati krilo, mada sam siguran da bi on bolje odigrao od Krpica juce. Ili da je bar usao u igru zadnjih 20 minuta, pa da igramo sa dva napadaca. Ali gotovo je sad pricati. Ovo je bio Amarov poraz svakako. Kao sto neko vec ranije napisa, kakva je fajda tjerati igrace sa klupa, medju kojima je i Zaim, a minute dobijaju na kapaljku.
Pa valjda da se rastereti budzet. Primaju platu za nista.
Naletih sinoc na neki fp naseg kluba i tamo pitaju najbolji igrac danasnje utakmice kad odgovorio Veselinovic Stilic. Ko ono toliko smo dobri bili da je najbolji onaj sto nije igrao. Yebe i on

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma ljudi nikako da shvate da smo bez Ermina koji je bitan isto kao i Stila, isto tako kada Bogicevic igra umjesto Osmankovica ili Sipovica mi primamo dva gola sigurno. Juce smo mi bili oslabljeni na oci sviju ali opet raja to gleda kao da smo kompletni.
Zajmovic moze igrati kod brace da se vrti oko lopte i da je kao u pjetlicima nabije i trci za loptom. Nikakve koristi od njega..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- MocMahale444
Zato mogu Mesa, Sinisa, Bogicevic, Mujezin, a.Zec i ostali. 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa upravo zbog tog što se ne može izboriti za minute,šta će ti,da prima platu za kapaljku,u Zvijezdi 09 imaš boljeg igrača i za manje para.ZaZelju je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:42Zaim itekako ima kvalitet za Zelje, ako nista onda kao druga opcija na poziciji spica, plus sto moze igrati krilo, mada sam siguran da bi on bolje odigrao od Krpica juce. Ili da je bar usao u igru zadnjih 20 minuta, pa da igramo sa dva napadaca. Ali gotovo je sad pricati. Ovo je bio Amarov poraz svakako. Kao sto neko vec ranije napisa, kakva je fajda tjerati igrace sa klupa, medju kojima je i Zaim, a minute dobijaju na kapaljku.
Najjača je Osimov poraz,jel to on i Čiča trebaju zabiti gol,umjesto ovih tupana.
Apsolutna podrška rješavanju igrača koji su uspjeli izgubiti 🖐za redom!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- MocMahale444
Malo si ljut, da nije zbog veHleza?UBIPITAR je napisao/la: ↑08 dec 2019, 23:31Pa upravo zbog tog što se ne može izboriti za minute,šta će ti,da prima platu za kapaljku,u Zvijezdi 09 imaš boljeg igrača i za manje para.ZaZelju je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:42Zaim itekako ima kvalitet za Zelje, ako nista onda kao druga opcija na poziciji spica, plus sto moze igrati krilo, mada sam siguran da bi on bolje odigrao od Krpica juce. Ili da je bar usao u igru zadnjih 20 minuta, pa da igramo sa dva napadaca. Ali gotovo je sad pricati. Ovo je bio Amarov poraz svakako. Kao sto neko vec ranije napisa, kakva je fajda tjerati igrace sa klupa, medju kojima je i Zaim, a minute dobijaju na kapaljku.
Najjača je Osimov poraz,jel to on i Čiča trebaju zabiti gol,umjesto ovih tupana.
Apsolutna podrška rješavanju igrača koji su uspjeli izgubiti 🖐za redom!
Najjaca Osimov poraz, nego ciji?
Neka Amara jos 10 godina ali kriv je za tekmu protiv veHleza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A Meša je sa svojih 32g za one nabrojane 25-godišnjake doktor fudbalske igre!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Opasno vodi pozicija stopera na anketi #MoKeBogiSipasorry
Usporedbe radi, Zajmovic je na terenu ukupno proveo 273 minute, te postigao 2 gola i asistirao 2 puta, a Veselinovic je odigrao 1.096 minuta, a ima postignut 1 gol i 5 asistencija.
Brate tebi kao da je Zaja brat. Taraba je on teska, ta minutaza je zato sto se nije nametnuo na treninzima. I jedan i drugi su losi. Zato vecina raje govori da nam treba krilo, stoper i bek
Hajde neka se neko smiluje da mi posalje link Osima slike
- MocMahale444
@Osim13 posalji mu link svoje slike
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 18 gostiju.