FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

elninho_resTO
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la elninho_resTO » 09 jul 2010, 18:35

sasatm87 je napisao/la:mesanovic je karta koju amar sinoc nije oktrio skautu iz izraela
znaci nije povrijedjen,ja sam se prepo da nesto nije u redu sa njim,
imam neki osjecaj da cemo tamo dobro odigrat,jer osim je pomeni protiv cibalije dosta zamazo oci ovim skautima,pa i sa gancevom,a imam osjecaj da je besliji reko da igra lagano,da ne sprinta puno,jer neko ko je gledo tekmu mogo je zakljucit da smo puno vise igrali preko one viscine strane,a recimo proslo prvenstvo po mom misljenju najbolji dio tima nam je bio prodor beslije i jos ga izbacio prvog kao najslabiju kariku,mnogo dobar osjecaj imam i sa besljiom a i sa gancevom(ocekujem ga u prvoj postavi 1000%)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 18:41

elninho_resTO je napisao/la:
sasatm87 je napisao/la:mesanovic je karta koju amar sinoc nije oktrio skautu iz izraela
imam neki osjecaj da cemo tamo dobro odigrat,jer osim je pomeni protiv cibalije dosta zamazo oci ovim skautima,pa i sa gancevom,a imam osjecaj da je besliji reko da igra lagano,da ne sprinta puno,jer neko ko je gledo tekmu mogo je zakljucit da smo puno vise igrali preko one viscine strane,a recimo proslo prvenstvo po mom misljenju najbolji dio tima nam je bio prodor beslije i jos ga izbacio prvog kao najslabiju kariku,mnogo dobar osjecaj imam i sa besljiom a i sa gancevom(ocekujem ga u prvoj postavi 1000%)
Nije bolan nista skriveno, Mesanovic nije igrao zato sto nije spreman i ne vjerujem da ce igrati u izraelu, Beslija nije isao naprjed jer je pomagao Stanicu u odbrani, Gancev ce igrati stopera ali Amar nije zelio sad za hapoel razjebati uigran stoperski par.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 18:49

pile87 je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:
Nije bolan nista skriveno, Mesanovic nije igrao zato sto nije spreman i ne vjerujem da ce igrati u izraelu, Beslija nije isao naprjed jer je pomagao Stanicu u odbrani, Gancev ce igrati stopera ali Amar nije zelio sad za hapoel razjebati uigran stoperski par.
Moro bi Mesanovic igrat makar ne spreman! On je igrac koji moze samo jednim potezon sve rjesiti. Veliki je majstor i moze sam sebi napraviti priliku za gol, dol Laza to ne moze! Sjetite se samo 2. kola i utakmice sa Sirokim!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 18:50

EdinTM87 je napisao/la:Moro bi Mesanovic igrat makar ne spreman! On je igrac koji moze samo jednim potezon sve rjesiti. Veliki je majstor i moze sam sebi napraviti priliku za gol, dol Laza to ne moze! Sjetite se samo 2. kola i utakmice sa Sirokim!
E pa super reci to Amaru i ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 09 jul 2010, 18:54

pile87 je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Moro bi Mesanovic igrat makar ne spreman! On je igrac koji moze samo jednim potezon sve rjesiti. Veliki je majstor i moze sam sebi napraviti priliku za gol, dol Laza to ne moze! Sjetite se samo 2. kola i utakmice sa Sirokim!
E pa super reci to Amaru i ...
mah mesanovic je mesanovic...da je 100 lazara jedan je mesan...vjerujem u njega..i ako bude igro u izraelu ima da ga zabije aBd....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jul 2010, 18:56

sreca pa znate o fudbalu ko engleska kraljica o klisu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 09 jul 2010, 19:13

Seyo_TM je napisao/la:sreca pa znate o fudbalu ko engleska kraljica o klisu...
hehe ne bih da se raspravljamo oko gluposti...al jedno pitanje...tebi je lazar bolji od mesanovica...???i zaboravio si sta je mesanovic uradio za nas??

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 jul 2010, 19:17

Komsije kad vam igraci putuju u Tel aviv ?

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jul 2010, 19:21

Vi strucnjaci bi gurali nespremnog igraca umjesto spremnog...i cuj price "znas li sta je uradio"...radi toga sigurno nece igrati i falabogu pa je tako, najbolji primjer sablja...igraju najbolji, najuigraniji i najspremniji u ovom trenutku...

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 09 jul 2010, 19:25

Faruk TM´87 je napisao/la:
hehe ne bih da se raspravljamo oko gluposti...al jedno pitanje...tebi je lazar bolji od mesanovica...???i zaboravio si sta je mesanovic uradio za nas??

A ti bi da igra Mešanović nespreman !? Stvarno si biser, postidi se :oops: :oops: Ako je igraš nespreman, ne stavlja se u prvu postavu, zar to nije logično !? Moram ovako pisati, jer rugačije me ne bi' shvatio. Ned'o Bog da imamo šefa takvog k'o što si ti. I sad opet ponavljajte priču kako je prvu polusezonu odigr'o Mešanović, ovo, ono. Čovjek je nespreman, a mi boljeg napadača od Lazara nemamo. :roll: Desnog bočnog nemamo. Zato stavljamo Stanića. :roll: Gančev nije nešto u ofanzivi, tako da će ga Brko vjerovarno koristiti kao centralnog bočnog ili ti ga stopera. Shvatio !? :lol: :lol:
U mom svijetu važe moja pravila

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 09 jul 2010, 19:28

TheDinoRules je napisao/la:

A ti bi da igra Mešanović nespreman !? Stvarno si biser, postidi se :oops: :oops: Ako je igraš nespreman, ne stavlja se u prvu postavu, zar to nije logično !? Moram ovako pisati, jer rugačije me ne bi' shvatio. Ned'o Bog da imamo šefa takvog k'o što si ti. I sad opet ponavljajte priču kako je prvu polusezonu odigr'o Mešanović, ovo, ono. Čovjek je nespreman, a mi boljeg napadača od Lazara nemamo. :roll: Desnog bočnog nemamo. Zato stavljamo Stanića. :roll: Gančev nije nešto u ofanzivi, tako da će ga Brko vjerovarno koristiti kao centralnog bočnog ili ti ga stopera. Shvatio !? :lol: :lol:
ajd ok lazar je bolji nema sta...al mesanovic je mesanovic...i zapamtit cu ti ime...pa kad mesanovic pocne opet da cijepa mreze,ak budes se kleo u njega il slicno da te podsjetim sta si napisao...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jul 2010, 19:30

A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
Nije alen izgubio kvalitet nego spremnost...valjda razlikujes to dvoje...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 19:33

BOLJE ALEN NESPREMAN, NEGO LAZAR SPREMAN sry na capsu
Zadnja izmjena: EdinTM87, dana/u 09 jul 2010, 19:34, ukupno mijenjano 2 puta.

Faruk TM´87
Kontakt:

Post Postao/la Faruk TM´87 » 09 jul 2010, 19:33

Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 jul 2010, 19:34

Al edine nije ti isto borben igrac koji trci svih 90 minuta i onaj koji ne moze potrcat ;)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2010, 19:35

EdinTM87 je napisao/la:BOLJE ALEN NESPREMAN, NEGO LAZAR SPREMAN sry na capsu
Jes' al' u Limburgu,sto ga Amar takvog nespremnog nije stavlj'o kad smo se za titulu borili?Lazo je spreman i igrace,covjek stvara prostor za vezne igrace u 16.-tercu il' vi mislite da se ljudi izmicu Zebi i Visci da mogu opucat'
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2010, 19:37

Alen je okretljiv i iole brži od Lazara, al je Lazar za njeg ruku na srce igrač, a još Alen je u godinama. Mada, uvjek može Alen biti od pomoći, ali kada je 100 % spreman.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 19:41

Pa ne mora igrati svih 90, al ako udje u drugom poluvremenu mogo bi rjesit utakmicu! Znam da je bolje da igra spreman igrac, al Alen je igrac za vakve tekme.

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 09 jul 2010, 19:41

ne mogu a shvatim da ima ovako glupih likova,pa halooooooooo ko je rekao sta protiv alena,on se bori sa godinama a kvalitetan jeste koliko toliko,lazo je spremniji i treba da igra i ako nisam ni ja ljubitelj njegove igre,i jel tebe zanima @samo fkc nasi igraci toliko,drago nam je
ja osjetim da se alen krije ispod nikova edin i faruk tm87 :lol:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jul 2010, 19:42

Seyo_TM je napisao/la:A sta ces mu reci?? da je rekao da je alen los igrac?
Haj ponovo procitaj...
vrlo dobro treniram fudbal 7 godina znam dosta toga...al et necemo vise oko toga ja sma iznio svoje misljenje...necemo kvariti atmosferu pred utakmicu...jos necu pogotovo s tobom da se raspravljam jer si jedan od starijih forumasa..i znas dosta toga o zelji...
kakve veze sto sam "stariji" i sto znam dosta o zelji...samo se cistom logikom vodi, a i vidim da nisi parmak ko ovaj tvoj istomisljenik...ti ako nemozes potrcat dzaba ti sav kvalitet svijeta...kad nemas snage pati i brzina i tehnika i pregled igre...
jesi iznio misljenje ali se vodis pogresnom logikom ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.