i opetOtelo je napisao/la:Nemoguca misija: Dati Sktelu loptu 2x u drugom dijelu
I masi 2 suta

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i opetOtelo je napisao/la:Nemoguca misija: Dati Sktelu loptu 2x u drugom dijelu
I masi 2 suta
a jel sigurno ovo,da ovi i z Premiera nisu nesto zabrljali,il sam ja pogresno brojao i jel moze neko napisati koliko je u sedmercima i iskljucenjimaarelinho je napisao/la:U zadnjoj minuti Danska dobija 2 minuta i obara me na kladari aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
a jel znas sedmerce,ubjedjen sam da je Danska izvela vise,a kod mene pocrvenilo na premieruzgmiky je napisao/la:6-6 isključenja
5-3 danciLiverpoolREDS je napisao/la:a jel znas sedmerce,ubjedjen sam da je Danska izvela vise,a kod mene pocrvenilo na premieruzgmiky je napisao/la:6-6 isključenja
jest da sam pao ova iskljucenja bilo 6:6, igrao sam takodje sedmerce vise za dance a pocrvenilo mi i to na listicuLiverpoolREDS je napisao/la:a jel znas sedmerce,ubjedjen sam da je Danska izvela vise,a kod mene pocrvenilo na premieruzgmiky je napisao/la:6-6 isključenja
zgmiky je napisao/la:5-3 danciLiverpoolREDS je napisao/la:a jel znas sedmerce,ubjedjen sam da je Danska izvela vise,a kod mene pocrvenilo na premieruzgmiky je napisao/la:6-6 isključenja
Povrijeden je nece nikako igrat tako da ti je to kv1.ANTIFA ! je napisao/la:Oce li ovaj Durant ulazit ?
Nece. Povreda ramena.ANTIFA ! je napisao/la:Oce li ovaj Durant ulazit ?
Ima , imaLiverpoolREDS je napisao/la:jel ima neko da je igro Mirzu under![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.