FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dejavu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dejavu » 09 jul 2010, 11:55

Sta reci :D
Jedini pogodak za nebeskoplave postigao je Ivan Baraban.

Nakon početnog ispitivanja snaga, Željezničar je došao u vodstvo u 13. minuti preko Čuluma. Nakon toga Cibalia je pokušala u više navrata doći do pogotka, no sve bez uspjeha. U 24. minuti ponovo slavlje na klupi Željezničara, a zabio je bivši igrač Cibalije Mešić. Kako se bližio kraj prvog dijela Željezničar je bio agresivniji, te u 38. minuti preko Savića došao do prednosti od 3:0, što je i bio konačni rezultat prvog dijela susreta.

Neki Hrv. portal
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 09 jul 2010, 11:57

Seyo_TM je napisao/la:Jos 4 dana 8 sati i 40 minuta

al se priblizilo :mrgreen:
Sad jos i manje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 09 jul 2010, 12:54

Nista nije nemoguce, ali tesko da ce sta biti od suspenzije ove sezone, ne mogu sad nista uraditi mislim da je vec kasno, i ako nas suspenzuju to ce biti za narednu sezonu... Tako su zatezali i sa koševom pa su na kraju popustili.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 09 jul 2010, 13:15

dejavu je napisao/la:Sta reci :D
Jedini pogodak za nebeskoplave postigao je Ivan Baraban.

Nakon početnog ispitivanja snaga, Željezničar je došao u vodstvo u 13. minuti preko Čuluma. Nakon toga Cibalia je pokušala u više navrata doći do pogotka, no sve bez uspjeha. U 24. minuti ponovo slavlje na klupi Željezničara, a zabio je bivši igrač Cibalije Mešić. Kako se bližio kraj prvog dijela Željezničar je bio agresivniji, te u 38. minuti preko Savića došao do prednosti od 3:0, što je i bio konačni rezultat prvog dijela susreta.

Neki Hrv. portal

Haha, cuj u vise navrata... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 09 jul 2010, 13:17

Urednici na hrvatskim portalima po defaultu svi napušeni. Zaboga, gdje bi jedan Željo mogao razmontirati silnu Cibaliju, trećeplasiranu ekipu njihovog silnog HNL-a, koji je još malo pa jači od bundeslige. Pu **** ti novinara.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 13:17

Juce je isto tako demonstrirano kako je to kad se dovedu ciljana pojacanja a ne nako na horuk, koliko znaci kad pratis nekog igraca i jednostavno planiras kako bi se uklopio u tvoj sistem igre ako na sve to dodas ozbiljne treninge kakve ima super Brko jednostavno izgledamo puno ozbiljnije nego prosle godine.Ocekuju se jos par pojacanja ganjaju se prije svega bekovi i jedan napadac ako i tu ubodemo sa dobrim igracima a vjerujem da hocemo ne treba se ni igrati liga, nek nam opet daju pehar :D
Ono sto je jako bitno da je cibalija prvu udarac na gol uputila u cetrdest i nekoj minuti i to bezazlen
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 09 jul 2010, 13:21

Samo mi nije jasno kako je onakva ekipa cibaije mogla biti treca kod njih u ligi... pa olimpik ozbiljnije izgleda od njih... troma ekipa maximalno....

Samo Zajko gine na terenu, ko zuca :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 jul 2010, 13:21

Drugi gol je dao Savic, a treci Mesic...pogrijesili su u ovom tekstu a i u onom klipu sa izvora...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jul 2010, 13:24

BABO je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je onakva ekipa cibaije mogla biti treca kod njih u ligi... pa olimpik ozbiljnije izgleda od njih... troma ekipa maximalno....

Mozda su se slabo pokazali sad protiv Zelje, ali oni igraju sad u dugom predkolu Evropa lige sa "Cliftonville" (Farska Ostrva).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 13:26

BABO je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je onakva ekipa cibaije mogla biti treca kod njih u ligi... pa olimpik ozbiljnije izgleda od njih... troma ekipa maximalno....

Vec se pisalo ekipa cibalije je znatno izmjenjena otislo im je par bitnih igraca Husic, Lukacevic od ovih koje bi mi i mogli poznavati + jos neki nosioci njihove igre tako da to fakticki i nije ta ekipa koja je bila treca, mislim da im je otislo 5 igraca iz prvih 11 al eto oni su nedavno razbili vokovar hrvatskog drugoligasa sa 5 ili 6-0.Naravno nas to ne bi trebalo interesovati ali ono sto mene raduje je igra koja je prikazana taman da je i protiv drugoligasa ono nisam odavno vidio na grbavici.Ekipa je jaca nego prosle godine a i nasa igra je tecnija i puno bolja ono sto je najbitnije od svega sampioni samo a napredovali smo i to je ono sto se trazi :D

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 09 jul 2010, 13:34

Marin je napisao/la:Šta vam je Kerla uradio pa je zaslužio zvižduke?
kerla..stari je to hordas :lol:

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 09 jul 2010, 13:36

Znam da su dosta oslabljeni ali realno gledajuci od ekipe koja igra Euro ligu se više očekuje.

Samo Šeha u većim utakmicama uvijek ima neku cudnu tremu, taman se ponadam evo napredovao, siguran je i on napravi glupost.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 14:15

Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2010, 14:16

Ma do Hapoela se nece nista dovoditi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jul 2010, 14:22

EdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranost :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 14:24

bistrikboy je napisao/la:Ma do Hapoela se nece nista dovoditi
Vec se par puta pisalo i o tome da nista biti tek nakon utakmica protiv hapoela, nama je potrebni deni bek cisto iz razloga sto su juce i Beslija i Stana bili donekle rezervisani sa sigurnim ledjima Beslija mi imao vise slobode u napadu ovako je dosta pomagao Stanicu a i on se pazio da ne ode previse naprijed al eto jos jednom radi se na tome samo polako i strpljivo valjda ce nesto biti i strucni stab je svjestan onoga sto smo mi obicni smrtnici primjetili.

Normalan
Kontakt:

Post Postao/la Normalan » 09 jul 2010, 14:27

Seyo_TM je napisao/la:Drugi gol je dao Savic, a treci Mesic...pogrijesili su u ovom tekstu a i u onom klipu sa izvora...
Drugi Mešić, treći Savić. Pogriješili su u montiranju videa, a tekst je okej.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2010, 14:28

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ma do Hapoela se nece nista dovoditi
Vec se par puta pisalo i o tome da nista biti tek nakon utakmica protiv hapoela, nama je potrebni deni bek cisto iz razloga sto su juce i Beslija i Stana bili donekle rezervisani sa sigurnim ledjima Beslija mi imao vise slobode u napadu ovako je dosta pomagao Stanicu a i on se pazio da ne ode previse naprijed al eto jos jednom radi se na tome samo polako i strpljivo valjda ce nesto biti i strucni stab je svjestan onoga sto smo mi obicni smrtnici primjetili.
Ma znam da se pisalo ali se ovdje stalno vrtimo u krug :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 14:31

bistrikboy je napisao/la:Ma znam da se pisalo ali se ovdje stalno vrtimo u krug :roll:
Tvoj odgovor sam uzeo samo da bi ga ljudi jos jednom procitali !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 14:44

lottdogg je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranost :mrgreen:
Pa jel treba da ligu prvaka igra popovic u napadu i stanic na desnom beku????!!! Bolje dovest bilo kakvog napadaca, pa makar bio totalno neuigran! Jos treba da se nerviram sto ce on fulat mrtve zicere! :S
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.