Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GangstaX

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la GangstaX » 17 okt 2014, 08:49

Burundi je napisao/la:Djecak kaze "Po cemu je to Lulic krilo, a Misimovic nije?" :lol:

Lulic je u karijeri cca 90% utakmica odigra na lijevom krilu, ponekad bek, a od ove sezone je poceo da igra i u sredini neke utakmice
Da, po čemu je Lulić krilo a Misimović nije? Stavlja se Lulića na lijevo krilo a lik ne zna koristiti lijevu nogu uopšte, kao ni Misimović, dakle eliminišemo obadvojicu kao kapacitet za krilo. Šta sad znači da je Lulić po prirodi lijevi bek zato što je kod nas silom prilika igrao najčešće tu poziciju?

Bek hajd nekako, do sutra ćemo se raspravljat koja bi pozicija Lulićeva trebala biti kod nas ja tvrdim centralni vezni.

Nije care vjeruj tako to za 90% utakmica, hajd zanemari Lazio kod nas je otprilike taj procenat bio lijevi bek, ne krilo (prijateljsku protiv Obale Slonovače nije igrao, krilo bio Višća, prijateljsku protiv Meksika igrao lijevo krilo, igrao lijevo krilo protiv Argentine i lijevog beka protiv Nigerije gdje bi vjerovatno on bio lijevo krilo da Pape nije Kolašinca na kupi ostavio-zašto - ne znam, po meni velika greška osim ako nije imao neki veoma dobar razlog) tako da barem kod nas ta priča ti ne ide.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 okt 2014, 09:33

GangstaX je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Lulic nikad u reprezentaciji nije igrao centralnog veznog.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne bih baš rekao. Možda ti i ovaj sa Smetljarem na profilnoj sa grčkim prezimenom da pronađete snimak utakmice protiv Grčke u Zenici: Begović-Mujdža, Vranješ, Spahić, Zukanović-LULIĆ, Zahirović, Medunjanin-Misimović-Ibišević, Džeko ?
Posto sam ja igrao u toj utakmici jel', onda mogu da ti nacrtam i pojasnim formaciju bh. repke te veceri:

........................Begovic..............

Mujdza....Vranjes....Spahic.....Zukanovic

.............Zahirovic.............Medunjanin..........

Ibisevic...........Misimovic..............Lulic

.........................Dzeko...................

Nemoj da te buni Vedo na krilu, kod trenerskog maga Papeta su svi igraci polivalentni pa tako i Vedo...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 17 okt 2014, 09:36

Tincek nikad da zaigra na poziciji za koju je doveden u reprezentaciju od strane adze - def. veznog.. :( Sta ti je sudbina... :(
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 17 okt 2014, 12:24

Papastathopoulos je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:
Vandelanoite je napisao/la:Lulic nikad u reprezentaciji nije igrao centralnog veznog.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne bih baš rekao. Možda ti i ovaj sa Smetljarem na profilnoj sa grčkim prezimenom da pronađete snimak utakmice protiv Grčke u Zenici: Begović-Mujdža, Vranješ, Spahić, Zukanović-LULIĆ, Zahirović, Medunjanin-Misimović-Ibišević, Džeko ?
Posto sam ja igrao u toj utakmici jel', onda mogu da ti nacrtam i pojasnim formaciju bh. repke te veceri:

........................Begovic..............

Mujdza....Vranjes....Spahic.....Zukanovic

.............Zahirovic.............Medunjanin..........

Ibisevic...........Misimovic..............Lulic

.........................Dzeko...................

Nemoj da te buni Vedo na krilu, kod trenerskog maga Papeta su svi igraci polivalentni pa tako i Vedo...
Nadam se da si mislio da bio na tekmi u publici, ne da si igrao. Bio sam i ja, to nije tačno, Vedo se ponekad izvlačio na desno krilo, Lulić na lijevo, samo što si ti previše površan da to vidiš.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 17 okt 2014, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 17 okt 2014, 12:31

Dakle, hoćemo se vratiti na temu, odnosno da rezimiramo.

Uprkos Ajaxovim glupostima:

1. 4-5-1 se pokazala manje uspješnom od 4-2-2 dijamant formacije, jedan od najvećih razloga je što je naš ključni igrač Džeko kojem je lakše igrat kad je tu još jedan napadač - Ibišević

2. U toj formaciji niko nije protiv velsa i Belgije mogao igrat lijevog centralnog veznog osim TSS, jer je ljevak i centrira lijevom nogom.

3. Lulić iz istog razoga (centaršut) ne treba igrati lijevo krilo, čak i ako bude 4-5-1 formacija, po meni je najbolje da on bude centralni vezni iako nije često bio u repki (jeste npr protiv Grčke). Ovo za Lazio pto sam bio napisao tumačite kako hoćete, briga me. Činjenica je čovjek igra i nekoliko pozicija jer ima dobre defanzivne karakteristike.

Je l sad jasno o čemu sam ja polemisao?
Miske no. 1

Iago
Kontakt:

Post Postao/la Iago » 17 okt 2014, 12:46

sajo10 je napisao/la:Tincek nikad da zaigra na poziciji za koju je doveden u reprezentaciju od strane adze - def. veznog.. :( Sta ti je sudbina... :(
Pravda za Dvoimenog Bratića!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 17 okt 2014, 12:52

Bas mu se neda, a najjaci je kao zadnji vezni.Samo je bilo bitno ubaciti ga u reprezentaciju na poziciju gdje je najvise skripilo, a nakon toga ga adzika stavlja da igro krilo i to svaku tekmu.Kako neko od ovih novinara ga nikad ne upita zasto tinko ne igra na svojoj poziciji?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 okt 2014, 13:06

GangstaX je napisao/la: 1. 4-5-1 se pokazala manje uspješnom od 4-2-2 dijamant formacije, jedan od najvećih razloga je što je naš ključni igrač Džeko kojem je lakše igrat kad je tu još jedan napadač - Ibišević
Koja je ovo komedija :rol: :rol:

1) Ne moze 4-2-2 jer ti fale DVOJICA IGRACA

2) Dzeko se bas snalazi najbolje kao jedini napadac u 4-5-1 i tada je pruzao najbolje partije u svojoj karijeri u Cityu kada Aguero i Negredo nisu mogli da igraju ( kraj prosle sezone ). Zasto pa zato "strucnjak" kada igraju 4-5-1 u klubu ili reprezentaciji tada ima puno vise ubacaja po krilu a Dzeki najvise odgovara takva igra punoooooo vise nego spora kroz sredinu i to bi ti kao tako veliki strucnjak trebao da znas.

3) Lulic iako igrao losije sa lijevom nogom ima sve druge karakteristika krilnog igraca. Igra i igrao je ogromnu vecinu utakmica i cijelu svoju karijeru kao KRILO ( pomalo bek i krilni napadac i tek od ove sezoneje je odigrao tri utakmice malo vise centralno a ove zadnje opet igra krilo i za svoj klub ). Lulic je preko 90% utakmica za Lazio odigrao kao klasicno LIJEVO KRILO !!!! ( znaci protiv Juventusa, Rome, Intera, AC Milana, Fiorentine i tako tih malih ekipa )

4) Lulic pokriva tri pozicije posto tebi treba crtati evo ti slika pa gledaj
http://www.transfermarkt.co.uk/senad-lu ... eler/61449
Lijevo kirlo ( PRIMARNA POZICIJA )
Lijevi bek i lijevo-krilni napadac ( sekundarne pozicije )

A ti guras Lulica na centralnog veznog umjesto koga sine ?? Umjesto Pjanica ili Medunjanina mozda :facepalm:

5) Protiv Nigerije nismo igrali 4-5-1 jer je Lulic igrao i krilo i beka a Miske je ulazio u sredinu terena tako da to nije tacno. Protiv Argentine, Meksika i Obale smo igrali najbolji fudbal ikad. Da smo poceli 4-4-2 dijamant protiv Argentine na Maracani i to sa ovim istim igracima kao protiv Kipra ljudi bi nas rasturili. Ne mogu da vjerujem da neko nije toga svjestan.

6) I ne provociraj ljude da kao govore gluposti a onda se zalis moderatorima jer ti neko odgovara na tvoje provokacije na isti nacin. I ti govoris gluposti pa je to ne zovim takvim imenom osim kada provociras.

GangstaX je napisao/la: Činjenica je čovjek igra i nekoliko pozicija jer ima dobre defanzivne karakteristike.
Covjek nema dobre nego jako lose defanzivne karakteristike. Jako dobre defanzivne karakteristike i jedni covjek koji moze i nekako da drzi cijelu jednu stranu je Mujdza koji je bio rezerva protiv Kipra. Kada god je Lulic igrao beka igrali smo vecinu utakmica jako lose. Lulic ima dobre ofanzivne karakteristike i jedva prolazne defanzivne karakteristike.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 okt 2014, 13:24, ukupno mijenjano 2 puta.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 okt 2014, 13:12

sajo10 je napisao/la:Tincek nikad da zaigra na poziciji za koju je doveden u reprezentaciju od strane adze - def. veznog.. :( Sta ti je sudbina... :(
Pravda za Tinčeka, hoćemo Tina na prirodnoj poziciji defanzivnog veznog.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 okt 2014, 13:23

@Ajax, druze, ne znam odakle ti snaga vise... Svako ko misli da igramo dobro, da nam odgovara onaj nakaradni dijamant, da Tino zasluzuje mjesto u udarnih 11... za mene nije normalan. Ne mozes budalama objasniti, nema kod njih logike.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 17 okt 2014, 13:28

Consigliere je napisao/la:@Ajax, druze, ne znam odakle ti snaga vise... Svako ko misli da igramo dobro, da nam odgovara onaj nakaradni dijamant, da Tino zasluzuje mjesto u udarnih 11... za mene nije normalan. Ne mozes budalama objasniti, nema kod njih logike.
Provocira momak a onda kao njega provociraju. Nisam mu odgovarao mjesec dana pa je poceo da izmislja da kao neko ima protiv nekih igraca nesto zbog imena i tako isprovocirao moju reakciju. Pa sada govori da neko govori gluposti znaci provocira reakciju. Inace mu nebi niko ni odgovarao. Najgore od svega je da ja ne mislim da on namjerno provocira ili trola. On je jednostavno siguran da sve sto Pape radi da je to 100% upravu. Jedini mu je problem sto je to nemoguce opravdati jer covjek bukvalno srlja iz greske u gresku i onda oni koji slijepo brane svaki njegov potez ispadnu kao neznalice prije ili kasnije. On se jednostavno slaze sa 99% poteza selektora i uvijek ce naci neko opravdanje. A taj 1% je igranje Misketa na krilu protiv Nigerije ali cak i tu je po njemu kriv Lulic i svi ostali igraci pa tek onda Miske i taktika selektora.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 17 okt 2014, 13:40

GangstaX je napisao/la:Nadam se da si mislio da bio na tekmi u publici, ne da si igrao. Bio sam i ja, to nije tačno, Vedo se ponekad izvlačio na desno krilo, Lulić na lijevo, samo što si ti previše površan da to vidiš.
Jos jednom pogledaj moj nick pa razmisli da li sam igrao ili bio na tribinama..

A ovo drugo zaista ne zelim komentarisati, u sebi duboko vjerujem da ti ipak ne znas da mi pricamo o reprezentaciji Bosne i Hercegovine i da ti zapravo ne pratis istu nego neku drugu, ali si je pomijesao sa bh. repkom..

:salut:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 17 okt 2014, 15:20

Ajax je napisao/la:
GangstaX je napisao/la: 1. 4-5-1 se pokazala manje uspješnom od 4-2-2 dijamant formacije, jedan od najvećih razloga je što je naš ključni igrač Džeko kojem je lakše igrat kad je tu još jedan napadač - Ibišević
Koja je ovo komedija :rol: :rol:

1) Ne moze 4-2-2 jer ti fale DVOJICA IGRACA

2) Dzeko se bas snalazi najbolje kao jedini napadac u 4-5-1 i tada je pruzao najbolje partije u svojoj karijeri u Cityu kada Aguero i Negredo nisu mogli da igraju ( kraj prosle sezone ). Zasto pa zato "strucnjak" kada igraju 4-5-1 u klubu ili reprezentaciji tada ima puno vise ubacaja po krilu a Dzeki najvise odgovara takva igra punoooooo vise nego spora kroz sredinu i to bi ti kao tako veliki strucnjak trebao da znas.

3) Lulic iako igrao losije sa lijevom nogom ima sve druge karakteristika krilnog igraca. Igra i igrao je ogromnu vecinu utakmica i cijelu svoju karijeru kao KRILO ( pomalo bek i krilni napadac i tek od ove sezoneje je odigrao tri utakmice malo vise centralno a ove zadnje opet igra krilo i za svoj klub ). Lulic je preko 90% utakmica za Lazio odigrao kao klasicno LIJEVO KRILO !!!! ( znaci protiv Juventusa, Rome, Intera, AC Milana, Fiorentine i tako tih malih ekipa )

4) Lulic pokriva tri pozicije posto tebi treba crtati evo ti slika pa gledaj
http://www.transfermarkt.co.uk/senad-lu ... eler/61449
Lijevo kirlo ( PRIMARNA POZICIJA )
Lijevi bek i lijevo-krilni napadac ( sekundarne pozicije )

A ti guras Lulica na centralnog veznog umjesto koga sine ?? Umjesto Pjanica ili Medunjanina mozda :facepalm:

5) Protiv Nigerije nismo igrali 4-5-1 jer je Lulic igrao i krilo i beka a Miske je ulazio u sredinu terena tako da to nije tacno. Protiv Argentine, Meksika i Obale smo igrali najbolji fudbal ikad. Da smo poceli 4-4-2 dijamant protiv Argentine na Maracani i to sa ovim istim igracima kao protiv Kipra ljudi bi nas rasturili. Ne mogu da vjerujem da neko nije toga svjestan.

6) I ne provociraj ljude da kao govore gluposti a onda se zalis moderatorima jer ti neko odgovara na tvoje provokacije na isti nacin. I ti govoris gluposti pa je to ne zovim takvim imenom osim kada provociras.

GangstaX je napisao/la: Činjenica je čovjek igra i nekoliko pozicija jer ima dobre defanzivne karakteristike.
Covjek nema dobre nego jako lose defanzivne karakteristike. Jako dobre defanzivne karakteristike i jedni covjek koji moze i nekako da drzi cijelu jednu stranu je Mujdza koji je bio rezerva protiv Kipra. Kada god je Lulic igrao beka igrali smo vecinu utakmica jako lose. Lulic ima dobre ofanzivne karakteristike i jedva prolazne defanzivne karakteristike.
:yawn:

Dakle, ovo sa dvojicom u formaciji je moja omaška naravno.
Za ovo ostalo - ne slažem se s tobom ni u načelu ni u detalju, budući da smo raspravili već sve stvari koje si poredao, ostaje samo da još jednom :wave: i da sanjaš 4-5-1, jer je neće biti!!!
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 17 okt 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 okt 2014, 15:46

Preporodili bi se kad bi ovaj kreten izletio iz ekipe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 okt 2014, 16:34

Cartman je napisao/la:Preporodili bi se kad bi ovaj kreten izletio iz ekipe.
Ma ne bi. Preporodili bi se kad bi ovaj letio iz ekipe, a onaj ili poceo postavljati normalne taktike ili letio zajedno sa prvim.

Nego sad kontam, kako je on htio hinjski uvalit Tinu preko Prcica. K'o lafo podmladjuje reprezentaciju, samo od tad Prcic izletio iz ekipe, a Susic ostao zacementiran. Koji licemjer.

Meni nista ne znaci sto Tino nece igrati ako ce tu biti recimo Vrancic, ili Salihovic(na poziciji centralnog lutalice) ili Miske(mada sa Misketom bi bar koji bod vise osvojili jer zna igrati fudbal i bar ce se pokazati protiv Kipra). Nije bitno ko pokriva tu poziciju jer je pozicija sama po sebi nakaradna.
Celik!3,2,2.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 okt 2014, 18:24

Odustajem...Tino je KRILO... :yawn:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 17 okt 2014, 20:15

makar dobio ban al odavno ogranicenijeg lika od ovog GangstaX nisam vidio, evo par tema pratim i vec me impresionira opasno, momak odigrao 2-3 tekme na pesu vidio da lulic ima cm poziciju pa ga gura na cm,pa mu tino masina zna lijevom ubacit a to sto zbog njeg ispasta ostatak tima to nema veze, pa onda 4-5-1 i 4-4-2.... dzeko ne moze sam igrati... da nema onog bilmeza na klupi tj da je bilo ko drugi, mi bi se komotno i ovom grupom prosetali i pored belgije sa tom 4-5-1 formacijom.i jos pored svega toga tuga najveca sto pola likova ne konta da i vedo i tino smetaju jednostavno tj zauzimaju mjesto na terenu momcima koji bi nesto mogli uraditi npr izo visca ... tj momci koji igraju te pozicije na kojima ova 2 smetaju

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 17 okt 2014, 21:19

Micron je napisao/la:makar dobio ban al odavno ogranicenijeg lika od ovog GangstaX nisam vidio, evo par tema pratim i vec me impresionira opasno, momak odigrao 2-3 tekme na pesu vidio da lulic ima cm poziciju pa ga gura na cm,pa mu tino masina zna lijevom ubacit a to sto zbog njeg ispasta ostatak tima to nema veze, pa onda 4-5-1 i 4-4-2.... dzeko ne moze sam igrati... da nema onog bilmeza na klupi tj da je bilo ko drugi, mi bi se komotno i ovom grupom prosetali i pored belgije sa tom 4-5-1 formacijom.i jos pored svega toga tuga najveca sto pola likova ne konta da i vedo i tino smetaju jednostavno tj zauzimaju mjesto na terenu momcima koji bi nesto mogli uraditi npr izo visca ... tj momci koji igraju te pozicije na kojima ova 2 smetaju

Ejssssssss

Paaaaa... većina vas lajete, ali ujeda nema. Samo naprijed, možeš ti bolje sa uvredama, ali znaj da sam od prošle sedmice nekoliko vas neznalica poslao u Banoviće. Izbacujem vas jednog po jednog, a ja opstajem. Baš kao i Pape. :wave:
Miske no. 1

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 okt 2014, 09:22

GangstaX je napisao/la:ali znaj da sam od prošle sedmice nekoliko vas neznalica poslao u Banoviće. Izbacujem vas jednog po jednog, a ja opstajem. Baš kao i Pape. :wave:
admin je napisao/la:GangstaX je banovan zbog trolovanja..

:lol: :lol: :lol: :bow:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 18 okt 2014, 10:35

Sheyi je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:ali znaj da sam od prošle sedmice nekoliko vas neznalica poslao u Banoviće. Izbacujem vas jednog po jednog, a ja opstajem. Baš kao i Pape. :wave:
admin je napisao/la:GangstaX je banovan zbog trolovanja..

:lol: :lol: :lol: :bow:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Jegres i 23 gosta.