nevjerovatno kakav ljudski šljam, ŠLJAM !!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
drummer ti druze nisi dobar sa glavom. Cuj peta kolona, pucaj si u koljenoBoBo89 je napisao/la:Upravo to i mene brine!drummer je napisao/la:Peta kolona zali nekog Jesea.Peta kolona je nas opasan problem,najgore je sto nije nimalo malobrojna.
Gadne stvari se pišu o našem reprenzetativcu, puno smo sebi dopustili!
Pusti klosare. Seo se ponio samo onako kako zna, rusilackiGoalgetter je napisao/la:Da ga je makar namjerno povrijedio, pa haj, ne bih zamjerio na ovim uvredama. Ali ovo...
Ima ih bruka,vole vise tudje igrace od nasih a dali bi pola zivota da se nismo plasirali na SP.To je neki patoloski fenomem,endemski izgleda,zivi isljucivo na nasem podrucju.BoBo89 je napisao/la:Upravo to i mene brine!drummer je napisao/la:Peta kolona zali nekog Jesea.Peta kolona je nas opasan problem,najgore je sto nije nimalo malobrojna.
Gadne stvari se pišu o našem reprenzetativcu, puno smo sebi dopustili!
Pola ce ih navijati protiv nas radi svojih idola u drugim reprezentacijama.Chinaglia je napisao/la:čitam komentare (Bosanaca i Hercegovaca) navijača Real Madrida na Faceu, nevjerovatno kako ga pljuju, psuju, dabogda nogu, kičmu polomio, itd .. svašta, zar nekome igrač jednog kluba, pa makar to bio i tvoj klub, može biti draži i važniji od igrača koji brani boje tvoje reprezentacije
Kod nas je uvjek bilo tako, rađe tuđe **** jesti, nego kruha se najesti...drummer je napisao/la:Pola ce ih navijati protiv nas radi svojih idola u drugim reprezentacijama.Chinaglia je napisao/la:čitam komentare (Bosanaca i Hercegovaca) navijača Real Madrida na Faceu, nevjerovatno kako ga pljuju, psuju, dabogda nogu, kičmu polomio, itd .. svašta, zar nekome igrač jednog kluba, pa makar to bio i tvoj klub, može biti draži i važniji od igrača koji brani boje tvoje reprezentacije
Znas sta je najgore od svega,svjedocio sam da takvi zauzmu mjesta nekom nasem navijacu na Bilinom polju a dosli su gledati i navijati za protivnika zbog nekih igraca koje oni vole.Doduse ne glasno jer bi dobili po tamburi
TO je to sto na kraju ostaje pod crtom. Ja sam bio u stadion i cim sim spazio da je Jese odlucio da zagradi Loptu znao da nece moc opstat nikad protivi Seje koji ide velikom Brzinom. A cini mi se da je pre toga hte da butn kroz noge Matipu al nije ospjelo i lopta odskoci ka autu.On je mogo izsprintat prema out-u ali on je konto zagradit se.Hoce, aha, malo morgen.Moze se lijepo i vidjet u ovom snimku http://sportsport.ba/ino_fudbal/kolasin ... onu/127088" onclick="window.open(this.href);return false; sto su izbacili u ovom clanku.Pa bolje da ga voz spuco, nego sto je procjenio situaciju da se moze zagradit tu.I to da se opet vratim na gornji citat...malo teretane,malo sudzuka i onda probaj opet,mozdaAdnan89 je napisao/la:Idi Jese na teretanu ko Ronaldo i jedi sudzuka ko SEo i bi ces igracina.
Majstor je svoju misiju ispunio, došao je tiho i otišao u legendu, kao Dok HolidejSheyi je napisao/la:Nikad ovim nadležnim na forumu nećemo halalit za majstora
ZutiMrav misli da je namjerno.Juventinisimo je napisao/la:Sta je ba bilo????? pa nije ga namjerno povrijedio