Mukiol je napisao/la:De sredi ba imam sad 12 pogodaka po mojim nekim procjenamaimao 10 + 2 = 12 _:D visa matematika xD
![]()
![]()
Ovo je posebno samo za KUP.Znaci imas dvije liste jedna za prvenstvo jedna za KUP
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Mukiol je napisao/la:De sredi ba imam sad 12 pogodaka po mojim nekim procjenamaimao 10 + 2 = 12 _:D visa matematika xD
![]()
![]()
taman mozes mjesto mene uci u ekipu, meni treba pauza. nakon okruglo 30 utakmica(17 golova) mi treba pauza, pa da se posvetim i drugim stvarima u zivotumajestic24 je napisao/la:hordas77 je napisao/la:Eh sad našo, oni našli zamjenumajestic24 je napisao/la:Zao mi je moje bivse ekipe. Ev samo da miky-ju kazem da sam se potpuno oporavio od ozljede i da sam spreman da se vratim nazad u tim.![]()
![]()
Ma za iducu sezonu,ova je vec gotova.neda miky veci ugovor od jedne sezone,tako da se ja ne brinem da li ce biti mjesta za mene ili ne.
Ok to je ok, al de napravi i jednu ukupnu manijace moj123456 je napisao/la:Mukiol je napisao/la:De sredi ba imam sad 12 pogodaka po mojim nekim procjenamaimao 10 + 2 = 12 _:D visa matematika xD
![]()
![]()
Ovo je posebno samo za KUP.Znaci imas dvije liste jedna za prvenstvo jedna za KUP
addebisi je napisao/la:sekretaru, imam ispravku na listi strijelaca, ak se kup racuna onda ja imam 3 gola, jer sam u prvom kolu protiv gongasha pogodio dva puta i u drugom kolu na produzecima sam dao jos jedna![]()
lud, zbunjen, normalan123456 je napisao/la:addebisi je napisao/la:sekretaru, imam ispravku na listi strijelaca, ak se kup racuna onda ja imam 3 gola, jer sam u prvom kolu protiv gongasha pogodio dva puta i u drugom kolu na produzecima sam dao jos jedna![]()
OK.Provjereno,ispravljeno,izvinjeno
zahvaljujem, oprosteno !123456 je napisao/la:addebisi je napisao/la:sekretaru, imam ispravku na listi strijelaca, ak se kup racuna onda ja imam 3 gola, jer sam u prvom kolu protiv gongasha pogodio dva puta i u drugom kolu na produzecima sam dao jos jedna![]()
OK.Provjereno,ispravljeno,izvinjeno
Mukiol je napisao/la:Drago mi je da liga napreduje i evo i nagrada je legla, jel svaki od njih trojice dobio po onu spravicu ili samo jedna?
Crazy Legs najavljuje borbu za titulu u narednoj sezoni aBd!
Zavidovićanin je napisao/la:Sekretaru trebao si ako je neki od ovih sto su dobili nagradu bio HZ stosom u glavu sebi nagradu i bjezi xD
Probaj ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 4&start=80GARGERION je napisao/la:pozz ja sam novi ako ima gdje mjesta ...superrr ,ak ne ubacite me cim se prvo pojavi
evo i 3-1fanatikos je napisao/la:Backspace United dosad 2-0 protiv Crazy Legsa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.