Pa nemaju talente ko mikarameldar je napisao/la:Vise novca,jaca zemlja,a opet su u jadnom barazu ko i miStivi_Dzi je napisao/la:A zašto ove linkove smatraju spamom ??voltron30 je napisao/la:http://www.i ndex.hr/sport/clanak/turci-poceli-mijenjati-travnjak-za-utakmicu-s-hrvatskom/580124.aspx
Tako to rade normalne zemlje i savezi, a mi ćemo i dalje kukat kako su se protiv nas urotili Platini, Portugal, Masoni, Iluminati, kyrci, palci, pichke materine...
da ne bude off: Ne može se poredit Turska i BiHViše novca, jača zemlja u svakom pogledu, mada nam ni to nije nikakvo opravdanje.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
probeharat će i Portugalom !Goalgetter je napisao/la:Neopisivo !!
[youtube][/youtube]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
AkoBogda.....
Miske je uz Dzeku i Pjanica nas najbolji igrac! velika je stvar sto je usao u svoju pravu formu,postize golove,igra redovno..samo naprijed! veliko pojacanje za Portugal!
Cuj uz Dzeku i Pjanica, ma on je ispred njih.bosnas_ je napisao/la:Miske je uz Dzeku i Pjanica nas najbolji igrac! velika je stvar sto je usao u svoju pravu formu,postize golove,igra redovno..samo naprijed! veliko pojacanje za Portugal!
Najbolje da s Portugalcima igramo u Njemackoj,iznajmit stadion ,napunit ga i oderat ih 
Bilo bi dobro kad bi ga ostavila pa da padne u depresiju,al nije ni ona vesla sisala
Cristiano Ronaldo slucajno poslao fotke lijepe,golisave obozavateljice svojoj curi
CRISTIANO RONALDO slučajno je poslao golišave fotografije obožavateljice svojoj djevojci, Irini Shayk te prijateljima i članovima obitelji. Poznati je nogometaš dobio pet eksplicitnih fotografija prelijepe obožavateljice iz Nizozemske koja mu je uz to slala i seksi poruke. Ronaldo je slučajno proslijedio taj mail svim svojim kontaktima u adresaru, uključujući i svoju djevojku te bliske članove obitelji. Na nekim fotografijama lijepa djevojka navodno pozira u uskoj majici koja ističe njene obline, a na njoj piše: "Previše vruća za tebe". U mailovima je napisala Ronaldu da želi biti s njim te kako mu se divi.
Osim Irine Shayk, golišave su fotografije dobile i ostale osobe u njegovom adresaru, pjevačica Pixie Lott, Kim Kardashian i starleta Imogen Thomas. Ronaldo je od tad zatrpan porukama i pozivima bližnjih koji su zbunjeni ovim e-mailom. "Svi ga zovu i pitaju o čemu se radi u mailu. Naravno, svi žele znati nešto više o djevojci sa slika. Morao je objasniti da je riječ samo o obožavateljici koja mu šalje fotografije te da je umjesto tipke 'delete' stisnuo 'forward'. Jako mu je neugodno zbog svega toga i posebno mu je žao što je mail proslijedio Irini, ali ona ga nije ni pitala za to", rekao je izvor za Sunday Mirror.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nevjerujem u to. Mislim da bas voli Bosnu i da igra za nju srcem. Mozda neigra toliko srcem kao naprimjer sto je igrao Sergej, ali srcem sigurno igra. Isto sto nije zajebo Ciru kod portugala, cuj Dodik mu naredio neigranje ma smijesno...molotovljev je napisao/la:Stivi_Dzi je napisao/la:Miske ne igra srcem i to je činjenica, slažem se sa ovim @Marseille_unique. 100 % bi igrao za Srbiju da je mogao da bira.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Nosio crvenobijeli dres? Pa to je strava. Treba kad šutnuti iz nogometne repke kao i Kikanovića iz košarkaške.marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.

Husref Musemić

Sejo Sušić

Ti si izgleda teški nacionalista čim pišeš ovakve stvari. Tebi su očito manje vrijednosti i trn u oku svi ostali koji nisu tvoje vjere, sramota! Ja ne znam kako neko ima duše ispitivati Misimovićevu vijernost a toliko je sebe dao reprezentaciji proteklih godina. Isto što se tiče Vranješa.. Kakve veze ima što čovjek navija za Crvenu Zvezdu? Tamo je igrao i ima apsolutno pravo da navija za koga god hoće. Momak je igrao u mladoj repki i postao je A reprezentativac i tu se sva priča završava! A ti lijepo pitaj svog tatu ili babu (ne znam kako ga oslovljavaš) jel slavio titulu kada je u staroj državi CZ-a osvojila ligu šampiona. Ako ti se već ovakve nacionalističke ideje, priče i teme vrte po glavi onda ih ostavi za sebe i svoje istomišljenike, ne truj ostali normalni narod po sportskim portalima gdje jedino sport treba i mora glavno kolo da vodi!marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
Hasagic nije star, al je Begovic dosta mladji i bolji, ako sad postane standardan, a trebo je to vec postati, nastavio bi se razvijati brze, mozda naic jaci jos klub gdje bi branio, i kroz godine bi dobili strasnog golmana.
Portugal-BiH
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
........best GK ever Begovic=our future.....
mladi Zahirovic.....Spaha kapetan....povratnik Jahic.....bolesni Papac
..........Medo....iskusni Rahimic.
mali Pjana....Miske car..........spidi Lula
.........Dzekson tapdjija......
Salihovic bi nam dosta znacio u barazu, nadam se da ce se oporaviti...sto se tice golmana mislim da begovicu treba dati prednost, ima momak dosta jakih utakmica iza sebe bez obzira sto je mladji...protiv portugala se mora ici na pobjedu mislim da ne treba previse taktizirati pogotovo sto igramo prvu kod kuce, nemojmo dopustiti portugalcima da igraju svoju igru, treba krenuti koliko god bude moguce silovito i angazavano pa sta bude, treba nam malo i srece da se napadaci nadju u dobrim prilikama...bilo kakva pobjeda nam je potrebna, sa remijem nemamo bas neke sanse za revans jer moramo racunati na situaciju ko u parizu a remi mozemo ostvariti u lisabonu...
- Unknown Genius
- Kontakt:
Salihović je igrao jučer, zar se opet ozljedio?adolino je napisao/la:Salihovic bi nam dosta znacio u barazu, nadam se da ce se oporaviti...sto se tice golmana mislim da begovicu treba dati prednost, ima momak dosta jakih utakmica iza sebe bez obzira sto je mladji...protiv portugala se mora ici na pobjedu mislim da ne treba previse taktizirati pogotovo sto igramo prvu kod kuce, nemojmo dopustiti portugalcima da igraju svoju igru, treba krenuti koliko god bude moguce silovito i angazavano pa sta bude, treba nam malo i srece da se napadaci nadju u dobrim prilikama...bilo kakva pobjeda nam je potrebna, sa remijem nemamo bas neke sanse za revans jer moramo racunati na situaciju ko u parizu a remi mozemo ostvariti u lisabonu...
Ne mora značiti da nam je pobjeda kući neophodna, rezultat 0:0 bi po meni također bio odličan.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kad ce spisak Safet objaviti??
Unknown Genius je napisao/la:Salihović je igrao jučer, zar se opet ozljedio?adolino je napisao/la:Salihovic bi nam dosta znacio u barazu, nadam se da ce se oporaviti...sto se tice golmana mislim da begovicu treba dati prednost, ima momak dosta jakih utakmica iza sebe bez obzira sto je mladji...protiv portugala se mora ici na pobjedu mislim da ne treba previse taktizirati pogotovo sto igramo prvu kod kuce, nemojmo dopustiti portugalcima da igraju svoju igru, treba krenuti koliko god bude moguce silovito i angazavano pa sta bude, treba nam malo i srece da se napadaci nadju u dobrim prilikama...bilo kakva pobjeda nam je potrebna, sa remijem nemamo bas neke sanse za revans jer moramo racunati na situaciju ko u parizu a remi mozemo ostvariti u lisabonu...
Ne mora značiti da nam je pobjeda kući neophodna, rezultat 0:0 bi po meni također bio odličan.
Nije lose 0-0 ali mora se biti spremno na situaciju ko u parizu, na sudijsku pomoc itd...ne smije se igrati na remi, ali ako na kraju ispadne tako treba biti zadovoljan...nisam pratio juce utakmicu pa nisam ni znao da je igrao, ali to je dobra vijest...
Salihovic nije igrao juce
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra !Bayern@heart je napisao/la:Kad ce spisak Safet objaviti??
Ja ću se opet ponoviti: U igri na ispadanje praviti kalkulacije u prvoj tekmi je ravno samoubistvu. Igrati na pobjedu nego šta. Ukoliko je moguće pobjediti sa 3 ili više razlike.
Daj, pa zar nas ništa ne nauči jučerašnja tekma Arsenala i Chelsea?
Ako su Gruzijci mogli isčupat bod (Ili sva tri?) protiv Kroata, možemo i mi pobjediti slabašne Portugalce.
Pa jednog Medunjanina traži Wigan. EJ! Wigan, za Salihovića zaintersovan Bajern, Spahić u Sevilli, Džeko najbolji u Engleskoj, a dje su ti Portugalci? Ja ni za jednog od njih ne znam.
Daj, pa zar nas ništa ne nauči jučerašnja tekma Arsenala i Chelsea?
Ako su Gruzijci mogli isčupat bod (Ili sva tri?) protiv Kroata, možemo i mi pobjediti slabašne Portugalce.
Pa jednog Medunjanina traži Wigan. EJ! Wigan, za Salihovića zaintersovan Bajern, Spahić u Sevilli, Džeko najbolji u Engleskoj, a dje su ti Portugalci? Ja ni za jednog od njih ne znam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Goalgetter je napisao/la:Sutra !Bayern@heart je napisao/la:Kad ce spisak Safet objaviti??
Ma na spisku nece biti nekih iznenadjenja, mislim da ce pozvati salihovica i jahica a ostalo isto...mislim da ce se odluciti za dva napadaca u prvih 11
Arnelinho je napisao/la:Ja ću se opet ponoviti: U igri na ispadanje praviti kalkulacije u prvoj tekmi je ravno samoubistvu. Igrati na pobjedu nego šta. Ukoliko je moguće pobjediti sa 3 ili više razlike.![]()
Daj, pa zar nas ništa ne nauči jučerašnja tekma Arsenala i Chelsea?![]()
Pa i ja to mislim, njihov najbolji napadac Almeida koji je prosjecan napadaca i igra u Turskoj...Ronaldo jest velika zvijezda ali u repki igra losije...od ostalih Danny, Meireles, Pepe, Simao, mislim da su u rangu sa nasim najboljim igracima nisu nista kvalitetniji...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.