KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

ppppp
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la ppppp » 20 okt 2015, 21:39

Šteta što prekosutra neće biti ali jbga...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 okt 2015, 21:42

Realno, kada bih mogao birati na kojoj utakmici da ne igra, to bi definitivno bio Real u Madridu.. Sanse za pobjedu su i ispod minimalnih.. Bitno je da ce biti tu u onim najvaznijim mecevima, sa Bajernom..

Nije ni nebitno to sto nam se od naredne sedmice u tim vraca Tejic.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 okt 2015, 22:04

Delije moze mi neko objasnit iz kojeg je razloga doveden debeli Sofo i to za masne pare ? Mekel je odlican sign, Miller isto al ovaj mi se ne uklapa u modernu kosarku nikako. Haj da je bar klasa Bobija (mada ni on mi nije centar po ukusu) al covjek je ovisan o post upu i jos ne moze duze od 15-20 minuta po tekmi igrat da mu dusa ne izadje kroz nos. U odbrani je isto tako neporketan i moras milijardu nekih prilagodbi pravit da to sakrijes ... Moglo se tu boljeg igraca po meni nac ...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 okt 2015, 22:14

Pa pazi, ja ti mogu reci moje misljenje.. a tacno zasto je doveden, mogu samo ljudi iz Zvezde :) Za koje pare igra, to vec ne znam..

Mislim da je doveden iz razloga da se napravi prejaka rotacija na centarskoj poziciji, tako da se u toku cijele utakmice i cijele sezone ima kontinuitet na toj poziciji.. Jer igrac koji bi ponovio Bobijeve igre iz prosle sezone se jednostavno ne moze naci. Barem ga Zvezda ne moze dovesti.. Sofo je Sofo i kao sto to radi gotovo cijelu karijeru, tako ce i u Zvezdi igrati 15ak minuta po mecu.. A ostalo ce popunjavati Cirbes vise, i Nastic manje.

Cinjenica jeste da ne igra kako se ocekuje, ali ovo je tek pocetak sezone.. Citao sam neke informacije kako je dosao sa dobrim viskom kilograma (cak i za njega), pa je sada na nekim dijetama i posebnim rezimima dok se ne stese. Sto se tice odbrane, mene je u tom segmentu cak i iznenadio, pozitivno.. iako atletski nije sposoban da igra vrhunsku odbranu. Mislim da ce i njemu biti lakse sa dolaskom Millera, jer koliko vidim, ima dobar osjecaj za blokade i defanzivu, kao i asistenciju u napadu.

Ja mu necu suditi na osnovu dosadasnjih igara.. ali cu definitivno ocekivati da posle nove godine bude u stanju da za kratak vremenski period optereti licnim protivnicke centre i uvalja 8-10 poena. A sada je definitivno u drugom planu.. sto zbog sebe, sto zbog toga sto Cirbes igra sezonu zivota.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 20 okt 2015, 22:26

Ma kontam ja sve to jarane al to je prevazidjena i mnogo zaostala kosarka vec. J.e.b.o centra koji ne moze bit koristan ako ne forsiras konstantno post up na njega i citav napad vrtis da on dobije tu loptu u postu. Bobi je klasa realno za njega al ja ni njega ne bi trpio u ekipi bez obzira ne to sto je imao odlicne prosjeke, tim sa njim nije mogao do najvisih dometa jer je centar koji zahtjeva potpunu prilagodbu a realno nije klasa koja ce ubit jednog Reala, Fenera ili te top ekipe u seriji na 3 dobijene. Al dobro, ne mozemo vise mi danas iz bivse Juge ocekivat da ijedna ekipa od ovih velikana (Cibona, Split/Jugoplastika, Partizan, Zvezda pa i Bosna donekle) igraju ozbiljnu ulogu u Euroligi, 4 od ova 3 tima su u strasnim dugovima dok se jedan vec i ugasio (Bosna). Meni je to licno pretuzno jer smo definitivno najtalentovaniji narodi za kosarku u Europi, i kao onako manjeg simpatizera Cibone me srce boli kad vidim ko danas igra za taj klub ... Treba nesto uradit pa da nam talenti ne idu po Europi cim napune 18 nego da se formiraju odlicni klubovi od djece koja su silno talentovana (Zvezda pogotovo mada se meni njihovo "pucanje" igraca u mnogo ranoj fazi ne svidja, prave akcelerante tako) koji ce imati sta za reci. Da zavrsim za Sofoa, cuo sam da mu je plata izmedju 750 hiljada i milion eura pa ako se z te pare nije mogao bolji centar nac onda fakat ... :roll:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 okt 2015, 22:38

Slazem se ja sve sa tobom... Samo sto nema sanse da Sofo ima toliku platu. Najveca je isto kao i prosle sezone, oko 300 do maksimim 350 hiljada evra. Svi ostali su ispod te cifre.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 okt 2015, 00:34

Lazic kapiten .

Sutra, 22h.

Real Madrid - Crvena Zvezda
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 okt 2015, 10:28

Hoce li biti karata su slobodnoj prodaji za CZ - FENER...cuo sam kao neke price da su sve predplatne i ostatak navijacima??

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 22 okt 2015, 16:45

ozy je napisao/la:Hoce li biti karata su slobodnoj prodaji za CZ - FENER...cuo sam kao neke price da su sve predplatne i ostatak navijacima??
Nisam siguran ali kao da sam negdje pročitao da se i protiv Fenera igra u Areni a da se sve ostale igraju u "Pioniru"
Tako da...biće ulaznica

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 22 okt 2015, 16:53

Epidaurus je napisao/la:Delije moze mi neko objasnit iz kojeg je razloga doveden debeli Sofo i to za masne pare ? Mekel je odlican sign, Miller isto al ovaj mi se ne uklapa u modernu kosarku nikako. Haj da je bar klasa Bobija (mada ni on mi nije centar po ukusu) al covjek je ovisan o post upu i jos ne moze duze od 15-20 minuta po tekmi igrat da mu dusa ne izadje kroz nos. U odbrani je isto tako neporketan i moras milijardu nekih prilagodbi pravit da to sakrijes ... Moglo se tu boljeg igraca po meni nac ...
Nestašica centara u Evropi je odavno prisutna što je podiglo cijenu onima koji su tu. Znam da baš nikakve ideje nisu imali koga da dovedu za centra... Iskočila je prilika da se dovede veliko ime za male pare i iskoristili su to. Rizik i luksuz sigurno ali ima još vremena da se isplati.
ppppp je napisao/la:
ozy je napisao/la:Hoce li biti karata su slobodnoj prodaji za CZ - FENER...cuo sam kao neke price da su sve predplatne i ostatak navijacima??
Nisam siguran ali kao da sam negdje pročitao da se i protiv Fenera igra u Areni a da se sve ostale igraju u "Pioniru"
Tako da...biće ulaznica
Da, u Areni se igra. Kao i Bajern u posljednjem kolu.

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 okt 2015, 17:01

Jel ovo 100% u Areni,ima neka potvrda za to negdje ili... i koja ce cena karata biti??
Ja sam citao da je prva faza u Pioniru
Zadnja izmjena: ozy, dana/u 22 okt 2015, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 okt 2015, 17:27

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 22 okt 2015, 18:25

ozy je napisao/la:Jel ovo 100% u Areni,ima neka potvrda za to negdje ili... i koja ce cena karata biti??
Ja sam citao da je prva faza u Pioniru
Saznaču pa ti javim

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 22 okt 2015, 18:36

November 06, 2015 CET: 20:00
Local time: 20:00 KOMBANK ARENA

http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2015

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 okt 2015, 20:04

Hvala ;)
Sta onda ovi nasi tupe da se igra u Pioniru zbog koncerata nekih itd :roll:

Znas li cijenu karata u slobodnoj prodaji?

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 okt 2015, 20:08

Ozy, najpouzdaniji po meni je sajt Evrolige.. Kod njih je i prije zvanicnog obavjestenja pisalo da cemo igrati u Areni prvu utakmicu.. sada to pise i za Fener. Ono sto je sigurno jeste da ce biti tri tekme u Areni.

Karta najjeftinija ce ti biti 700 dinara (gornji prsten).. a moraces se dobro potruditi da dodjes do nje.. jer prognoziram da ce sve otici u roku od sat-dva. Imas Eventimova prodajna mjesta na njihovom sajtu, pa vidi ima li gdje blizu tebe i pitaj radnike je l se prodaju i tu karte..

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 22 okt 2015, 20:18

Ma i ja sam se vodio sajtom Evrolige,ali su mi ovi nasi sugavi mediji unjeli konfuziju sa nekim nebulozama sa je Arena bukirana zbog koncerata i slicnih gluposti :roll:

Pokusacu nekako doci do karte (karata,treba mi vise komada) ili rezervisati cim se pusti u prodaju

Hvala jos jednom ;)

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 okt 2015, 23:45

Ostace upamceno da je prva dvocifrena utakmica Borise Simanica u dresu Zvezde bila u gostima protiv velikog Reala. Ona banana nad Ayonom mora biti u top 10 nedelje.

Sa strancima se treba obaviti ozbiljan razgovor.. Na njima je bilo da zadrze ovu utakmicu na pristojnoj razlici, a bili su najgori na terenu. Ne racunam Cirbesa, naravno.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 22 okt 2015, 23:56

dscile je napisao/la:Ostace upamceno da je prva dvocifrena utakmica Borise Simanica u dresu Zvezde bila u gostima protiv velikog Reala. Ona banana nad Ayonom mora biti u top 10 nedelje.

Sa strancima se treba obaviti ozbiljan razgovor.. Na njima je bilo da zadrze ovu utakmicu na pristojnoj razlici, a bili su najgori na terenu. Ne racunam Cirbesa, naravno.
Ostaće upamćeno da smo obirili i neslavan rekord za prvo poluvrijeme :facepalm:
Pojačanja su u najmanju ruku tragikomična,ne sumnajm da će gazda obaviti malo poduži razgovor sa mekelom a posebno sa tompsonom i sofom

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 okt 2015, 23:58

Ma meni se realno j*be za te negativne rekorde.. I prosle godine smo oborili onaj rekord po promasenim trojkama ili sta vec.. pa smo imali izuzetno uspjesnu sezonu. Toga ce se samo sjecati grobari od 14 godina u svadjama na fejsu, mondu, ****..

I ja definitivno ocekujem taj razgovor. Mekel je nesto i pokazao do sada, ova dvojica apsolutno nisu.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.