Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Ove su kvale, ukupno gledajući, odrađene sa jedno 40% zalaganja. Bila je jedna tekma i to protiv Poljske kući gdje su se trudili jedno 90% ostalo je puno niže. (procente uzmite kao mjeru radi davanja slike a ne da nešto kažu konkretno
)

U novembru u četri dana prijateljske sa Francuskom i Holandijom , eh tu će se vidjet od čega su pravljeni
. Ja jedva čekam ovu utakmicu sa Francuzima nešto su se digli u zadnje vrijeme , a Njemačka barem se meni čini il neće da igra il ne može bolje pa evo prilike da se razdrmaju .

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sa Holandijom samo u slucaju da se kvalifikuju. Znaci nema nista od te ljubavi. Trazit ce se novi protivnik.
Ja cekam mart i Engleze.
Ja cekam mart i Engleze.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
mislim da su nijemci konačno počeli igrat onoliko koliko im treba, a ne ko prije razvale kvalifikacije i sve utakmice i onda dođe neki protivnik poput španije i tu ih zguze, ovako ideš koliko ti treba i onda imaš snage za najjače repkeBesic je napisao/la:Prošle kvalifikacije za EURO imali 10 od 10 u grupi s Belgijom i Turskom i zna se kako su završili na EURU , sad jedva al možda je ovako i bolje ko će ga znat .
Ne znam što bi Holandija odgodila tu tekmu ako završe četvrti , znači nemaju baraža slobodan termin , jedino ako završe treći onda .samo_lijevo je napisao/la:Sa Holandijom samo u slucaju da se kvalifikuju. Znaci nema nista od te ljubavi. Trazit ce se novi protivnik.
Ja cekam mart i Engleze.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ne znam, tako sam cuo komentatora. Mec se treba igrati u Hanoveru. Sutra cu provjeriti tacnost.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Kad si samo_lijevo pomen'o engleze u martu tu još imaju i Italiju , e valjda će ih tad dobit pa makar više ne zaigrali nikako . 

Nijemci bi rekli: Ein gutes Pferd springt nicht hoeher, als es muss!
Evidentni su odredjeni problemi (desni bek i napadac) i siguran sam da ce Löw iste rjesiti do pocetka EP-a, no njegova je sreca sto to moze sada uraditi na miru jer su zavrsili prvi u grupi i stvarno ne mogu zamisliti sta bi se dogodilo da to nisu ucinili, s obzirom da i sada pljuste zestoke kritike.
Evidentni su odredjeni problemi (desni bek i napadac) i siguran sam da ce Löw iste rjesiti do pocetka EP-a, no njegova je sreca sto to moze sada uraditi na miru jer su zavrsili prvi u grupi i stvarno ne mogu zamisliti sta bi se dogodilo da to nisu ucinili, s obzirom da i sada pljuste zestoke kritike.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rafinha u ponedjeljak dobija Njemacko drzavljanstvo.
Problem desnog beka bi barem za jednu nijansu mogao biti rijesen.
Rafinha je kvalitetniji od svih dosadasnjih eksperimenata no ni on nije cvjecka ali ce definitivno posluziti, pod uslovom da dobije poziv od Lowa.

Problem desnog beka bi barem za jednu nijansu mogao biti rijesen.
Rafinha je kvalitetniji od svih dosadasnjih eksperimenata no ni on nije cvjecka ali ce definitivno posluziti, pod uslovom da dobije poziv od Lowa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Juče ih raznijeli sa sedam komada, ubili volju za loptom cijeloj naciji, a danas Elf uzima poluproizvode iz tog istog Brazila. Ne postoji opravdan razlog za ovu odluku. Ja bih radije igr'o sa 10 igrača u polju, neg' sa njim k'o pojačanjem. Naravno, ako Low odluči da ga zovne, a kakav je, jedva će dočekat'. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Kakva je ovo šarada što piše Spiegel oko kupovine WC 2006.? Navodno su za ovo znali Niersbach i Kaiser. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
to je skandal star 15 godina. ko malo duže prati sjeća se da je tada bilo isto priča o tome kako je franc kupio nekog lika iz novog zelanda i tako oštetio južnu afriku. recikliranje starih priča.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Izgleda da se Njemacka na Euru vraca u crno- bijelu kombinaciju. Hvala qurcu 

- Centre forward
- Kontakt:
Striker is back!

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Gomez je u odličnoj formi i prava je stvar što je pozvan. Ne mora on početi svaku utakmicu od početka, ali takav pravi paker je potreban (i vidjelo se da takav napadač u zadnje vrijeme fali) pogotovo protiv određenih protivnika koji se stisnu pozada. Tada treba neko robusniji koji će to malo razbiti i nekako ugurati loptu u gol.
Dobar potez je i pozivanje Sanea.
Dobar potez je i pozivanje Sanea.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
S pozivanjem Gomeza i stalnim guranjem Poldija, Low malo počinje ličiti na Holandeze...
Gomo kad je spreman, pa judi moji to je svjetska klasa, zar ima iko više da sumnja?
Malo je u zaborav pao, ustvari malo više, ali ne da se lav, ima on još toga za pokazati.
S druge strane Poldi i u najboljim izdanjima je bio jedan prosjek, a već sada to treba da bude prošlost što se Elfa tiče.
Malo je u zaborav pao, ustvari malo više, ali ne da se lav, ima on još toga za pokazati.

S druge strane Poldi i u najboljim izdanjima je bio jedan prosjek, a već sada to treba da bude prošlost što se Elfa tiče.
Poldi ide na euro 99,99 %
Btw šta je ovo još nema prezentacije dresa
Btw šta je ovo još nema prezentacije dresa
Koga Njemacka ima od klasicnih strajkera da ih moze povesti na Euro? Ne znam, sve kontam a niko mi osim Gomeza ne moze pasti na pamet. Sve su to neki hibridi koji igraju sve i svasta.
Kruse se nekako najviše istura