Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

isx
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la isx » 12 jul 2014, 00:38

slika

Tetovaže. :urnebes: bokser. :lol:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 jul 2014, 00:39

Joj al ti Ajax bubas u posljednje vrijeme, to je nevjerovatno.

Nije mu konkurencija Javi Martinez, nego Barry koji ima 33 godine.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 12 jul 2014, 00:41

isx je napisao/la:slika

Tetovaže. :urnebes: bokser. :lol:
bogami su neke ove tetovaze bas bez veze a haj sta ces
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 12 jul 2014, 00:43

Ajax je napisao/la:
Edvin_Mg je napisao/la:Echo pise da je Everton zainteresovan za Besica,al da je transfer daleko od realizacije kako su drugi prenijeli
Tako i treba. Neka mu iznesu plan rada. I neku garanciju koliko ce minimalno odigrati utakmica. Hoce li biti klasicna zamjena Barry ili ce se rotirati. Misle ljudi za stine pare kupit standardnog reprezentativca top20 repke na svijetu. Kojem sigurno nece padati cijena zbog reprezentacije i ako ne bude potpuno zadovoljio. :nene: :nene: Ako nema garancija neka ide u neki malo manji prvoligaski klub Swansea, West Ham ili slican gdje ce non stop igrati i gdje nema toliku konkurenciju. To je uostalom najvaznije. Ako bude najbolji u Swanseu. Eto ga za par godinua u npr. Arsenalu, Unitedu itd. Hajrovic je napraio najpametniji potez, klub po mjeri da napreduje. :thumbup: :thumbup: Bice vremena za transfere u vece klubove. Tek im je 21-22 godine.
Al, kad covjek na prvu ugleda tvoj post pomislio bi na konstruktivu i da ima nekog smisla, a ono... :crazy: Kupuju anonimnnog igraca iz Madjarske za koje milionce... Bukvalno, bez rizika. Kakve garancije.. :roll:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 00:44

@ Mozambik
Vidi Barry koji ima 33 godine nije potpisao za jednu godinu nego na jos tri godine juce. Proslu sezonu je bio jedan od boljih igraca Evertona i sve je zadivio. Pohvale su letjele na sve strane. Navijaci Citya su ga zeljeli nazad. Navijaci Evertona prezadovoljni. Cak je i postigao par golova. Jedini razlog zasto je otisao iz Citya je taj sto je zelio da igra standardno. Znaci ta postepena zamjena Besica i njega se moze oduziti na tri godine. Posebno ako nastavi ovako igrati. Ali to je samo moje misljenje. Prosle godine sam odgledao 15-20 utakmica Evertona. I na skoro svakoj je Barry bio odlican. Hajrovic se je zajebavao u Galati a sada ce u Werderu igrati svaku. Ne znam sta je bolje. Po meni ova druga varijanta.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 12 jul 2014, 00:55

Tvoje misljenje nema uporiste u realnim stanju stvari.

Mume dolazi u novi klub. Potreban je procas adaptacije na novu sredinu, saigrace, ligu, nacin zivota itd...

Mume je kvalitetan momak, koji se ne boji nikoga, koji ce zapeti iz petinih zila i dokazati se. Barry ima 33 godine, ova sezona mu je bila jedna od najboljih u karijeri. Sad ga stizu godine, povrede, pad forme koji se mora dogoditi.

Besic ce biti zamjena na nekoliko pozicia u prvoj sezoni. Vec u sljedecoj on ce preuzet mjesto od Barrya.

Svi ste vi bili skepticni glede njegovih nastupa na SP. Svi su govorili polako, nije se dokazao, ne znamo kako ce igrati itd.. potcjenili ste momka, i sada to ponovo radite.

Ne ucite iz svojih gresaka.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jul 2014, 00:58

On će s onim Ircem da se bori za mjesto.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 01:01

Mozambik je napisao/la:
Svi ste vi bili skepticni glede njegovih nastupa na SP. Svi su govorili polako, nije se dokazao, ne znamo kako ce igrati itd.. potcjenili ste momka, i sada to ponovo radite.

Ne ucite iz svojih gresaka.
Za prvi dio se donekle slazem. Drugi dio nije istina sto se mene tice. Jer bas ja sam govorio. Kada su nas ovdje uvjeravali njih cetvorica, petorica da imamo samo 14,15 igraca. Da nije vazno sa kojim igracima popunima do 23-ceg na SP. Tada me je njih par pitalo dali imamo igraca koji je za prvih 15 a da ga Pape nece pozvati. I ja sam rekao Besic je momentalno za prvih 11 a ne jedan od 15 najboljih. I to kao zadnji vezni a ne stoper. I to je bilo bar mjesec dana prije Papetovog spiska. Znaci ja ni malo ne sumnjam u momka. Ali kod nas realno ni nema neku pravu konkuernciju. Posto mislim da se on nece naigrati stopera u Evertonu pored njihovih stopera. Igrat ce vise manje samo na DM. Ustalom rekao sam sta mislim o njemu i transferu, da se ne ponavljam vise.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jul 2014, 01:06

VanBasten je napisao/la:On će s onim Ircem da se bori za mjesto.
James McCarthy može igrat' i kao ofanzivni vezni, al' to je opet do trenera .. imaju gore Barkleyja, Naismitha, Mirallasa, McGeadyja :D baš imaju više igrača, pa mogu rotirat', duga je sezona :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jul 2014, 01:12

Chinaglia je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:On će s onim Ircem da se bori za mjesto.
James McCarthy može igrat' i kao ofanzivni vezni, al' to je opet do trenera .. imaju gore Barkleyja, Naismitha, Mirallasa, McGeadyja :D baš imaju više igrača, pa mogu rotirat', duga je sezona :D
Mah... on mu je konkurencija broj 1 na centru. Barry je siguran, bezveze se o njemu polemiše.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 01:14

James McCarthy - centralni vezni
Ross Barkley - ofanzivni vezni
Gareth Barry - zadnji vezni
Seamus Coleman - desni bek

Besic i Darron Gibson ( koji se vraca poslje povreda ) bi trebali biti zamjene za McCarthya i Barrya. McCarthy je njima glavni igrac i igra vise poziciju centralnog veznog nesto kao Pjanic. I njega nikako nece izbacit Besic nema teorije. Jedina sasna mu je da izbaci Barry i Gibsona. Mada nece Barry tek tako prepustit svoju poziciju, daleko od toga. Posebno jer je lani imao jednu od najboljih sezona u karijeri.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jul 2014, 01:17, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 01:16

VanBasten je napisao/la:Mah... on mu je konkurencija broj 1 na centru. Barry je siguran, bezveze se o njemu polemiše.
Pa gdje si ti Vincente, falio si na ovim orgijama posljednjih mjesec dana :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jul 2014, 01:20

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Mah... on mu je konkurencija broj 1 na centru. Barry je siguran, bezveze se o njemu polemiše.
Pa gdje si ti Vincente, falio si na ovim orgijama posljednjih mjesec dana :njanjanja:
trijezan sam zadnja 2 mjeseca :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jul 2014, 01:21

VanBasten je napisao/la:trijezan sam zadnja 2 mjeseca :mrgreen:
Samo da ti javim da je Pape novi selektor reprezentacije, ako si slučajno propustio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 12 jul 2014, 01:22

Virtu4l je napisao/la:
Samo da ti javim da je Pape novi selektor reprezentacije, ako si slučajno propustio.
Prestani da provociraš ljude. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jul 2014, 01:23

Barry iako ima 33 godine, potpisao je trogodišnji ugovor :D znači da itekako računaju na njega i to u prvih 11 :D Bešić itekako može izbacit' McCarthyja, u tom slučaju bi imali defanzivnog veznog u vidu Bešića i centralnog veznog u vidu Barryja .. sad kad igraju Barry i McCarthy, ovaj prvi ima defanzivne zadatke :D a Bešić kakav je, ne boji se konkurencije i on će svojim trudom izborit' mjesto u ekipi, tim više jer ga Martinez gotivi i kako je sam rekao, duže vrijeme prati Bešića :D

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 12 jul 2014, 01:23

Sad ce ispast da Papke ima zasluga u ovome... :oops: :pinokio:
StarMo nije skutorija...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 01:24

Zaboravio sam iskusnog centralnog veznog Leona Osmana. On je zamjena za McCarthya a ne Besic. Besic bi trebao biti kod njih klasicni zadnji vezni kao sto je igrao za nas. A konkurencija su mu Barry i djelomicno Gibson. Beka i stopera se isto nece naigrati.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 jul 2014, 01:25

insider je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Prestani da provociraš ljude. :D
[youtube][/youtube]

:mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 12 jul 2014, 01:30

Chinaglia je napisao/la:Barry iako ima 33 godine, potpisao je trogodišnji ugovor :D znači da itekako računaju na njega i to u prvih 11 :D Bešić itekako može izbacit' McCarthyja, u tom slučaju bi imali defanzivnog veznog u vidu Bešića i centralnog veznog u vidu Barryja .. sad kad igraju Barry i McCarthy, ovaj prvi ima defanzivne zadatke :D a Bešić kakav je, ne boji se konkurencije i on će svojim trudom izborit' mjesto u ekipi, tim više jer ga Martinez gotivi i kako je sam rekao, duže vrijeme prati Bešića :D
Zapamti sta ti govorim puno prije ce izbacit Barrya nego McCarthya. Momak ima 23 godine igra nesto kao Pjanic kod nas i pravi je motor ekipe. Vec sada vrijedi 12 miliona i cijena mu raste. Nema sanse da izbaci McCarthya. Moze ga jedino povremeno zamjenit svaku 4,5 utakmicu to da.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt, Sheyi, TefalTava, undik i 27 gostiju.