Tetovaže.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bogami su neke ove tetovaze bas bez veze a haj sta cesisx je napisao/la:
Tetovaže.bokser.
Al, kad covjek na prvu ugleda tvoj post pomislio bi na konstruktivu i da ima nekog smisla, a ono...Ajax je napisao/la:Tako i treba. Neka mu iznesu plan rada. I neku garanciju koliko ce minimalno odigrati utakmica. Hoce li biti klasicna zamjena Barry ili ce se rotirati. Misle ljudi za stine pare kupit standardnog reprezentativca top20 repke na svijetu. Kojem sigurno nece padati cijena zbog reprezentacije i ako ne bude potpuno zadovoljio.Edvin_Mg je napisao/la:Echo pise da je Everton zainteresovan za Besica,al da je transfer daleko od realizacije kako su drugi prenijeli![]()
Ako nema garancija neka ide u neki malo manji prvoligaski klub Swansea, West Ham ili slican gdje ce non stop igrati i gdje nema toliku konkurenciju. To je uostalom najvaznije. Ako bude najbolji u Swanseu. Eto ga za par godinua u npr. Arsenalu, Unitedu itd. Hajrovic je napraio najpametniji potez, klub po mjeri da napreduje.
![]()
Bice vremena za transfere u vece klubove. Tek im je 21-22 godine.
Za prvi dio se donekle slazem. Drugi dio nije istina sto se mene tice. Jer bas ja sam govorio. Kada su nas ovdje uvjeravali njih cetvorica, petorica da imamo samo 14,15 igraca. Da nije vazno sa kojim igracima popunima do 23-ceg na SP. Tada me je njih par pitalo dali imamo igraca koji je za prvih 15 a da ga Pape nece pozvati. I ja sam rekao Besic je momentalno za prvih 11 a ne jedan od 15 najboljih. I to kao zadnji vezni a ne stoper. I to je bilo bar mjesec dana prije Papetovog spiska. Znaci ja ni malo ne sumnjam u momka. Ali kod nas realno ni nema neku pravu konkuernciju. Posto mislim da se on nece naigrati stopera u Evertonu pored njihovih stopera. Igrat ce vise manje samo na DM. Ustalom rekao sam sta mislim o njemu i transferu, da se ne ponavljam vise.Mozambik je napisao/la:
Svi ste vi bili skepticni glede njegovih nastupa na SP. Svi su govorili polako, nije se dokazao, ne znamo kako ce igrati itd.. potcjenili ste momka, i sada to ponovo radite.
Ne ucite iz svojih gresaka.
James McCarthy može igrat' i kao ofanzivni vezni, al' to je opet do trenera .. imaju gore Barkleyja, Naismitha, Mirallasa, McGeadyjaVanBasten je napisao/la:On će s onim Ircem da se bori za mjesto.
Mah... on mu je konkurencija broj 1 na centru. Barry je siguran, bezveze se o njemu polemiše.Chinaglia je napisao/la:James McCarthy može igrat' i kao ofanzivni vezni, al' to je opet do trenera .. imaju gore Barkleyja, Naismitha, Mirallasa, McGeadyjaVanBasten je napisao/la:On će s onim Ircem da se bori za mjesto.baš imaju više igrača, pa mogu rotirat', duga je sezona
Pa gdje si ti Vincente, falio si na ovim orgijama posljednjih mjesec danaVanBasten je napisao/la:Mah... on mu je konkurencija broj 1 na centru. Barry je siguran, bezveze se o njemu polemiše.
trijezan sam zadnja 2 mjesecaVirtu4l je napisao/la:Pa gdje si ti Vincente, falio si na ovim orgijama posljednjih mjesec danaVanBasten je napisao/la:Mah... on mu je konkurencija broj 1 na centru. Barry je siguran, bezveze se o njemu polemiše.
Samo da ti javim da je Pape novi selektor reprezentacije, ako si slučajno propustio.VanBasten je napisao/la:trijezan sam zadnja 2 mjeseca
Prestani da provociraš ljude.Virtu4l je napisao/la:Samo da ti javim da je Pape novi selektor reprezentacije, ako si slučajno propustio.VanBasten je napisao/la:trijezan sam zadnja 2 mjeseca
[youtube][/youtube]insider je napisao/la:Prestani da provociraš ljude.Virtu4l je napisao/la:Samo da ti javim da je Pape novi selektor reprezentacije, ako si slučajno propustio.VanBasten je napisao/la:trijezan sam zadnja 2 mjeseca
Zapamti sta ti govorim puno prije ce izbacit Barrya nego McCarthya. Momak ima 23 godine igra nesto kao Pjanic kod nas i pravi je motor ekipe. Vec sada vrijedi 12 miliona i cijena mu raste. Nema sanse da izbaci McCarthya. Moze ga jedino povremeno zamjenit svaku 4,5 utakmicu to da.Chinaglia je napisao/la:Barry iako ima 33 godine, potpisao je trogodišnji ugovorznači da itekako računaju na njega i to u prvih 11
Bešić itekako može izbacit' McCarthyja, u tom slučaju bi imali defanzivnog veznog u vidu Bešića i centralnog veznog u vidu Barryja .. sad kad igraju Barry i McCarthy, ovaj prvi ima defanzivne zadatke
a Bešić kakav je, ne boji se konkurencije i on će svojim trudom izborit' mjesto u ekipi, tim više jer ga Martinez gotivi i kako je sam rekao, duže vrijeme prati Bešića
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hansestadt, Sheyi, TefalTava, undik i 27 gostiju.