VB 1987 je napisao/la:Nego šta mislite o ovome što klub hoće da uradi sa savezom i jednim i drugim????????
$ " $ , $ & " $ не $ у $ ?

Moderator/ica: vlakanje
VB 1987 je napisao/la:Nego šta mislite o ovome što klub hoće da uradi sa savezom i jednim i drugim????????
Opstina je taj stadion finansirala sa 300.000 KM!Za te pare su uradjene sljedece stvari:rekonstruisana sredisnja tribina sa 1.500 mjesta za sjedenje,izgradjena istocna tribina sa isto toliko mjesta,uredjena VIP loza,svlacionice,WC,prostorije za sudije i delegate,press centar,izdvojena tribina za gostujuce navijace i prolaz za igrace do terena.VB 1987 je napisao/la:Ako može neko iz PD da kaže o kojo cifri je riječ na njihovom stadionu, mislim da je u pitanju 400 000 KM, a poređenja radi u Banjaluci stan od 50 metara kvadratnih košta oko 120 000 KM!?
tatamata je napisao/la:Opstina je taj stadion finansirala sa 300.000 KM!Za te pare su uradjene sljedece stvari:rekonstruisana sredisnja tribina sa 1.500 mjesta za sjedenje,izgradjena istocna tribina sa isto toliko mjesta,uredjena VIP loza,svlacionice,WC,prostorije za sudije i delegate,press centar,izdvojena tribina za gostujuce navijace i prolaz za igrace do terena.VB 1987 je napisao/la:Ako može neko iz PD da kaže o kojo cifri je riječ na njihovom stadionu, mislim da je u pitanju 400 000 KM, a poređenja radi u Banjaluci stan od 50 metara kvadratnih košta oko 120 000 KM!?
Ma tamo treba 5 miliona da bi ličilo na nešto, a šta je urađeno na istočnoj tribini, pokošena trava, šta li???Upravnik je napisao/la:Mislim da je sve ovako kao sto tatamata kaže ( brate, svaka cast na info, dobro si upucen). Ali nas stadion je bas ruina, bio i ostao. Sve u svemu, mislim da džaba trošite svoje vrijeme. Mislim, lijepo je maštati ali nije još vrijeme...
VB 1987 je napisao/la:Ma tamo treba 5 miliona da bi ličilo na nešto, a šta je urađeno na istočnoj tribini, pokošena trava, šta li???Upravnik je napisao/la:Mislim da je sve ovako kao sto tatamata kaže ( brate, svaka cast na info, dobro si upucen). Ali nas stadion je bas ruina, bio i ostao. Sve u svemu, mislim da džaba trošite svoje vrijeme. Mislim, lijepo je maštati ali nije još vrijeme...
pa prica se puno o mogucim pojacanjima, razna su imena u igri, koliko znam puzigaca je skoro gotova stvar , i premda ga navijaci bas ne vole, mislim da je on potrebno i dobro pojacanje na lijevoj strani, ovo sto VB kaze za gruju takodje se prica, onda vidio si iz onog clanka na borac-sport da se prica i o stajicu i jovanovicu." Стајање je napisao/la:VB 1987 je napisao/la:Ma tamo treba 5 miliona da bi ličilo na nešto, a šta je urađeno na istočnoj tribini, pokošena trava, šta li???Upravnik je napisao/la:Mislim da je sve ovako kao sto tatamata kaže ( brate, svaka cast na info, dobro si upucen). Ali nas stadion je bas ruina, bio i ostao. Sve u svemu, mislim da džaba trošite svoje vrijeme. Mislim, lijepo je maštati ali nije još vrijeme...
axaxaxaxaxaxaxa...![]()
![]()
![]()
' - " $ " о $ , $ $ & " ? , & % & ¥ , е $ - $ " ... !!! $ ? о & , ? се " о " " , ? % ?
pa na one koje su realna opcija , a i one koji bi uz malo truda mogli biti realna opcijaVB 1987 je napisao/la:Jel misliš na one koji su realna opcija???
realna opcija je realtivna kategorija, vrlo promjenljivajovanbl je napisao/la:pa na one koje su realna opcija , a i one koji bi uz malo truda mogli biti realna opcijaVB 1987 je napisao/la:Jel misliš na one koji su realna opcija???
mislis iz laktasa mikic ?VB 1987 je napisao/la:hahahahaha, pa ovako, ja bih bio zadovoljan da dovedu: Šmanju, Gruju, Maletu, Boku, Puzigaću, Karu i Spalevića, a ima i jedan igrač u Laktašima, igra na poziciji desnog veznog, nosi broj 17, a inače je iz ofk Beograda, kada bi ove doveli, mislim da nebi imali nikakve konkurencije za titulu...
mislim da je najveci problem naci onog visokog centarfora skakaca i desnog bekaVB 1987 je napisao/la:ma neeeeeeee, Mikić ima godina 34 ili 35, ovo je mlad igrač, ma mogao bih sada negdje pronaći ime, mlad je ima možda 21 ili 22 godine, a došao je zajedno sa onim trenerom Milovanovićem...
Ma znam zato i kazem pusti snovi.Sta je sa Spalevicem cuo sam da se vratio u Slaviju?Ili je jos opcija kao pojacanje Borca?Karalic je dobar ali imam neki opsjecaj da je tip Rikanovica,bljesne i onda ga nigdje nema.VB 1987 je napisao/la:Ma jok, pa nemože Vuleta platiti Partizan, a tek bilo ko odavde, čak sam pročitao da i ako napusti Himki ostaje u Rusiji 99 posto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.