Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
I Arena uzela prava to znaci nema vise tekmi GOSK-Rudar i sl.(bit ce na BHT al hebati ih kraj Arene) i jos ce da rade Zeljo-Sarajevo u HD-u
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
zeta-sarajevo na bht1,
premijer liga prenosi
1 kolo olimpic - rudar
2 kolo zeljo - borac
3 kolo borac - slavija
premijer liga prenosi
1 kolo olimpic - rudar
2 kolo zeljo - borac
3 kolo borac - slavija
arena je kupila samo određene tekme..Senaid L.F.C je napisao/la:I Arena uzela prava to znaci nema vise tekmi GOSK-Rudar i sl.(bit ce na BHT al hebati ih kraj Arene) i jos ce da rade Zeljo-Sarajevo u HD-u
a to ti znači da je kupila od bht-a tekme..pa će zato oni odabrat koja tekma ide kod njih na prijenosu, a prijenos radi BHT1..kontas..kupe BHT prijenos za sebe..tako je i prosle sezone aba liga, sve prijenose na areni širokog s pecare je radila TV1..ali za arenu ne za svoj program
tako npr bht ce za sebe raditi olimpic.rudar ili koju vec..a sad ili bht ili tv1 ili neka druga kuca ce za arenu raditi sarajevo - čelik..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
u prvom kolu na TV-u Olimpic - Rudar, a utakmice u pm, nisu mogli goru..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
A što je najgora utakmica?kokuz je napisao/la:u prvom kolu na TV-u Olimpic - Rudar, a utakmice u pm, nisu mogli goru..
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ma **** utakmicu ,bice dobra atmosfera na tribinamaMancini je napisao/la:A što je najgora utakmica?kokuz je napisao/la:u prvom kolu na TV-u Olimpic - Rudar, a utakmice u pm, nisu mogli goru..
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Gosti dolaze sa jedva 11 igracaMancini je napisao/la:A što je najgora utakmica?kokuz je napisao/la:u prvom kolu na TV-u Olimpic - Rudar, a utakmice u pm, nisu mogli goru..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eh ti pitanja. Uz svo uvažavanje ova dva kluba, ali Olimpic nema 15 navijača, a Rudar ionako igra u Prijedoru, onaj ko ga želi gledati doći će na stadion. Ne vjerujem da Rudar ima neki veći broj navijača koji će sjediti zakovani za stolicu i čekati TV prijenos. Ima u ovom kolu zanimljivijih utakmica, sutra npr. Sarajevo-Čelik je mnogo bolja.Mancini je napisao/la:A što je najgora utakmica?kokuz je napisao/la:u prvom kolu na TV-u Olimpic - Rudar, a utakmice u pm, nisu mogli goru..
P.S.
Do mene greška, igra se u Sarajevu. Ali ne mijenja mnogo činjenicu da se baš ova utakmica trebala prenositi!
- Жика Павловић
- Kontakt:
& % '. С " ' $ ", " су $ % - " % ова ". $ & " ? /, " у $ &. % ' % - $ " $-Сарајево, то - " $ " за ' " " ?, а " преносе /. &, & $ ", ?''% $ се $!Mancini je napisao/la:A što je najgora utakmica?kokuz je napisao/la:u prvom kolu na TV-u Olimpic - Rudar, a utakmice u pm, nisu mogli goru..
Eh ti odgovora!voltron30 je napisao/la:Eh ti pitanja. Uz svo uvažavanje ova dva kluba, ali Olimpic nema 15 navijača, a Rudar ionako igra u Prijedoru, onaj ko ga želi gledati doći će na stadion. Ne vjerujem da Rudar ima neki veći broj navijača koji će sjediti zakovani za stolicu i čekati TV prijenos. Ima u ovom kolu zanimljivijih utakmica, sutra npr. Sarajevo-Čelik je mnogo bolja.Mancini je napisao/la:A što je najgora utakmica?kokuz je napisao/la:u prvom kolu na TV-u Olimpic - Rudar, a utakmice u pm, nisu mogli goru..
P.S.
Do mene greška, igra se u Sarajevu. Ali ne mijenja mnogo činjenicu da se baš ova utakmica trebala prenositi!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A ti mora da si vučina s Otoke, čim se pališ k'o umnjak na običan post.Eh ti odgovora!Mancini je napisao/la:
Eh ti pitanja. Uz svo uvažavanje ova dva kluba, ali Olimpic nema 15 navijača, a Rudar ionako igra u Prijedoru, onaj ko ga želi gledati doći će na stadion. Ne vjerujem da Rudar ima neki veći broj navijača koji će sjediti zakovani za stolicu i čekati TV prijenos. Ima u ovom kolu zanimljivijih utakmica, sutra npr. Sarajevo-Čelik je mnogo bolja.
P.S.
Do mene greška, igra se u Sarajevu. Ali ne mijenja mnogo činjenicu da se baš ova utakmica trebala prenositi!Koliko si ti bio puta na Otoci?Eto nisi ni znao da se igra na Otoci a raspravljaš ovdje.
![]()
A ti sada malo duhovit?voltron30 je napisao/la:A ti mora da si vučina s Otoke, čim se pališ k'o umnjak na običan post.Eh ti odgovora!Mancini je napisao/la:
Eh ti pitanja. Uz svo uvažavanje ova dva kluba, ali Olimpic nema 15 navijača, a Rudar ionako igra u Prijedoru, onaj ko ga želi gledati doći će na stadion. Ne vjerujem da Rudar ima neki veći broj navijača koji će sjediti zakovani za stolicu i čekati TV prijenos. Ima u ovom kolu zanimljivijih utakmica, sutra npr. Sarajevo-Čelik je mnogo bolja.
P.S.
Do mene greška, igra se u Sarajevu. Ali ne mijenja mnogo činjenicu da se baš ova utakmica trebala prenositi!Koliko si ti bio puta na Otoci?Eto nisi ni znao da se igra na Otoci a raspravljaš ovdje.
![]()
pa jest zanimljivo navijačima Olimpica i Rudara, ali nama, neutralnim ili kao ja fan a ne navijač drugog kluba, ne vidim išta zanimljivo u toj tekmi..
npr. po meni mnogo zanimljivija je bila Sarajevo - Čelik ili Široki Brijeg - Slavija
npr. po meni mnogo zanimljivija je bila Sarajevo - Čelik ili Široki Brijeg - Slavija
- Жика Павловић
- Kontakt:
% се & у ' ?, & је ? " ' у " него ? у ?
. $ се о ' % " " то ја ' " $ се нпр. " ? ? ?. Јер, $ се не ? ' ту & $ (- га " " сутра у Сарајеву). " остаје $ ? % је " & ?/?/" (") ? " " $ ? него " ' $. ?, " ја то " " " & ", $ $ ? те ?, ја то вјероватно - $ зато % ' $ не ", " ? " " $. ? - " на ' " " % преносе $ ? ?. " & $ преносе, јер тај ? " $ " своје ", & $ & за % ?, " " $ - $ $-$ $ $ свој ? на ТВ. $ " ? Вегас, ? $ 120 000 ", " - се ? $ " - $ " сутра. " " ? $ $ ? РТВ ?, " " " / " право $ свој ? на ТВ $.
-
TheDrNeleKarajlic
- Kontakt:
BHT takozvana državna televizija.Daj ba koga oni da se izrazim zaje***** ? Sjećate se one utakmice rukometne repke kada je bilo Europsko Prvenstvo u rukometu,oni srbiju prenose(nema iskreno ništa protiv srbije) dok mi igramo protiv grčke,pa šta je sa polufinalom kupa ? obadvije utakmice Željo-Borac su prenosili a Velež-Široki ni jednu.Pa evo šta se sad dešava sa Sarajevom,kad su likovi uspjeli svaka im čast doći do 3 pretkola evo sad abd nadam se i 4 oni ko fol otkupljuju prava.Koga vi zezate i kome mi plaćamo !? A što se tiče naše lige bolje je da je ne prenose ono nije ni f od fudbala,dajte nam englesku premier ligu prenosite kao prije BHT po četri utakmice za vikend,to je bilo ono pravo,pa FTV bundes liga,PINK Serie A,Mreža plus Španska itd itd. mislim da smo kao građani BiH uskraćeni u mnogo čemu !
" ? у ' $ се " $ ? $ $ $, ? је у ' % & " ¥ " ' " " $ " " (% ? - $, & на срце " јесте). " ево, ' сезону са ' те &." ? je napisao/la:% се & у ' ?, & је ? " ' у " него ? у ?. $ се о ' % " " то ја ' " $ се нпр. " ? ? ?. Јер, $ се не ? ' ту & $ (- га " " сутра у Сарајеву). " остаје $ ? % је " & ?/?/" (") ? " " $ ? него " ' $. ?, " ја то " " " & ", $ $ ? те ?, ја то вјероватно - $ зато % ' $ не ", " ? " " $. ? - " на ' " " % преносе $ ? ?. " & $ преносе, јер тај ? " $ " своје ", & $ & за % ?, " " $ - $ $-$ $ $ свој ? на ТВ. $ " ? Вегас, ? $ 120 000 ", " - се ? $ " - $ " сутра. " " ? $ $ ? РТВ ?, " " " / " право $ свој ? на ТВ $.
% " " " ? - Сарајево, а & " " $ јесте 90% ? & грађана " прате & $, ? - Сарајево је " " " $ (" ја " фан " " " ?, ? то је $ " " & " ").
? $ не / ", ? се $ & " " ' познате ? ($, $, %, $...) ? у "" ?". А & " не ? $ $ - & " $ - у ' ? " $ " " ?.
Па преносе сутра Сарајево-?:

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Željo, Borac, Široki, Sarajevo, Čelik, Velež (izvinjavam se ako sam nekog izostavio, brzinski kucam a nije ni bitno): to su premijerligaši koji su po navijačima i/ili rezultatima i/ili historijom, jednostavno iznad ostatka lige. Možda još i Zrinjski da se upetlja. I kad se sastaju dva od tih klubova, uvijek će biti zanimljivije pogledati Sarajevo - Borac od, recimo, Travnik - Radnik. To ja, kao neutralni navijač Čelika kažem. **** ga, ako već prva spomenuta utakmica nije kvalitetnija od ove druge, mada bi realno trebala biti, makar ćeš imati navijače na tribinama. Bit će vremena i za Radnik-Travnik, kada se zahukta borba u donjoj polovini tabele.
To je Arena Sport, a ne BHT, mi pričamo o BHTjose je napisao/la:Па преносе сутра Сарајево-?:
Nevjerovatno, da mi je neko rekao da ću našu ligu moći gledati na dva kanala nebi vjerovao. Kao i da će imati generalnog sponzora, sve zahvaljujući ljudima u komitetu. SVAKA ČAST