2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2018 NBA Offseason
Bas me zanima sta cete dati za Bazemora!?Lik ima 18mil platu.Treba to mecirati. 

Ryan Anderson i pickNEZALAGANJE je napisao/la:Bas me zanima sta cete dati za Bazemora!?Lik ima 18mil platu.Treba to mecirati.
To se spominje, Atlanta je rekla da ce uzet Ryana, to ako se desi prc ti slijedi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Ryan Anderson i pickNEZALAGANJE je napisao/la:Bas me zanima sta cete dati za Bazemora!?Lik ima 18mil platu.Treba to mecirati.
To se spominje, Atlanta je rekla da ce uzet Ryana, to ako se desi prc ti slijedi

Da 30 pick dajes, big fuckin deal, za igraca koji ce igrat dosta minuta, pravi 3 & D igrac, odlican suter a i defender, uz to se rijesavas lesine RyanaNEZALAGANJE je napisao/la:alemsa je napisao/la:Ryan Anderson i pickNEZALAGANJE je napisao/la:Bas me zanima sta cete dati za Bazemora!?Lik ima 18mil platu.Treba to mecirati.
To se spominje, Atlanta je rekla da ce uzet Ryana, to ako se desi prc ti slijedi![]()
Pa dajes pik covjece za role igraca koji uz to ima PO vec slijedece ljeto.Novi fantastican posao.
Vise nego fantastican
Logicno da ce uzeti. Ljudi u rebuildingu i svaki pick vrijedi. Da smo mi htjeli Kawhija u Lakerse vjerovatno bi oni bili treci gdje ce Deng.
Daju pick za role igraca koji im treba. Sve da ostanu relevantni.
Daju pick za role igraca koji im treba. Sve da ostanu relevantni.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ma duplo je bolji igrac od Ryana, koji nije ni u rotaciji. Ako ces vec placat Ryana toliko, bolje placat Bazemora, i imat igraca koji moze itekako doprinjet na obje strane. Ako to sve kosta 30i pick, jeftina je cjena.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma kako da ne.Pik je u danasnjem vremenu nesto najvrijednije,ali ti to ne kontas.Vi ste klasican primjer ekipe koja nije glavni kandidat za titulu,koja nema mladih igraca i koja nema pikova.Skontaces dalje sam sta ubrzo slijedi.alemsa je napisao/la:
Da 30 pick dajes, big fuckin deal, za igraca koji ce igrat dosta minuta, pravi 3 & D igrac, odlican suter a i defender, uz to se rijesavas lesine Ryana
Vise nego fantastican

NEZALAGANJE je napisao/la:Ma kako da ne.Pik je u danasnjem vremenu nesto najvrijednije,ali ti to ne kontas.Vi ste klasican primjer ekipe koja nije glavni kandidat za titulu,koja nema mladih igraca i koja nema pikova.Skontaces dalje sam sta ubrzo slijedi.alemsa je napisao/la:
Da 30 pick dajes, big fuckin deal, za igraca koji ce igrat dosta minuta, pravi 3 & D igrac, odlican suter a i defender, uz to se rijesavas lesine Ryana
Vise nego fantastican

Sta slijedi? Spasit ce nas Bovan Majranovic sa 30im pikom, daj ba uozbilji se
Bolji ti je imat rani pick druge runde nego kasni pick prve runde, jer picku druge runde nije garantovan ugovor, a prvom jeste
Previse se pljuje svaki eventualni potez raketa,ali bilo kako bilo oni su kud i kamo konkurentniji tim od spursa.
Hardenu nije ni 30. Kad imas fransiznog igraca radis sve da mu omogucis sansu za titulu. Iako ja mislim da ovo nije oravi put sa ugovorom Paulu, al osigurali su Capelu sto je sasvim dovoljno da budu relevantni jos 5 6 godina. I pokusavaju se stalno unaprijediti.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
da ne dobijas nista vrijedi dati pik 30ti sa Ryanom da ga se rjesis, a ne da dobijes sasvim dobrog role igraca koji ce nadomjestiti lagano odlazak Arize

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Uopste ne bi bio los deal za Rocketse.
Bazemore im je prijeko potreban tip igraca, plus se rjesavaju albatros ugovora Andersonu.
29.-30. pick je manje vrijedan pick od 31. picka, nista strasno.
Bazemore im je prijeko potreban tip igraca, plus se rjesavaju albatros ugovora Andersonu.
29.-30. pick je manje vrijedan pick od 31. picka, nista strasno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Niko ne spori da bi ovaj potencijalni trejd ucinio HOU boljim,ali ih to i dalje ne izdize iznad GSW,niti BOS,po mom misljenju.
Nadalje,problem nije davanje visokog pika(iako dobre fransize odlicno draftaju i na toj poziciji).Problem je sto su ljudi zakljucali cap za naredne 4 sezone cime nece imati mogucnost da se pojacaju izvan MLEa,nemaju mladih igraca zato sto stalno trejduju pikove,a nece ih moci ni birati.Dakle,to je tzv.all in taktika.Ako ne prodje,nece ih nigdje biti narednih 5-6 godina najmanje.Sad je sve stvar ukusa,kome se sta svidja!?
Nadalje,problem nije davanje visokog pika(iako dobre fransize odlicno draftaju i na toj poziciji).Problem je sto su ljudi zakljucali cap za naredne 4 sezone cime nece imati mogucnost da se pojacaju izvan MLEa,nemaju mladih igraca zato sto stalno trejduju pikove,a nece ih moci ni birati.Dakle,to je tzv.all in taktika.Ako ne prodje,nece ih nigdje biti narednih 5-6 godina najmanje.Sad je sve stvar ukusa,kome se sta svidja!?
E ubi ti mene ako ce meni ikada ova tema biti jasna, jedna stvar nekad valja nekada ne, nekada je za argument nekad protiv
Kad Sas treba u lutriju tada je to glupost treba ostati konkurentan, ali kada Hjuston da ugovor CP3u i onda Capelu i osigura se da je iduce 3 godine minimalno relevantna ekipa sigurno top4 onda je to glupost, kada daju yebeni 30 ti pik gdje biras bogalje i rijese se Andersona za kojeg je bila prica da ga niko nikada nece uzeti i dobiju super role igraca opet ne valja jer je sad 30ti pik nesto vau najednom a ne qurac obicni
Kada se prica o konkurentnosti spomene se sta ako se povrijedi neko GSWu, sta ako ovo sta ako ono, treba biti konkurentan vrebati situaciju a kad je hjuston 2-3 ekipa lige i ekipa koja vreba situaciju onda to ko da nikakve veze ima
Kakva mrznja prema hjustonu to je haos, a dobar opet offseason ce odraditi, opet ce biti iza gsw i nadati se ili ti ga biti KOBKURENTNI
Kad Sas treba u lutriju tada je to glupost treba ostati konkurentan, ali kada Hjuston da ugovor CP3u i onda Capelu i osigura se da je iduce 3 godine minimalno relevantna ekipa sigurno top4 onda je to glupost, kada daju yebeni 30 ti pik gdje biras bogalje i rijese se Andersona za kojeg je bila prica da ga niko nikada nece uzeti i dobiju super role igraca opet ne valja jer je sad 30ti pik nesto vau najednom a ne qurac obicni
Kada se prica o konkurentnosti spomene se sta ako se povrijedi neko GSWu, sta ako ovo sta ako ono, treba biti konkurentan vrebati situaciju a kad je hjuston 2-3 ekipa lige i ekipa koja vreba situaciju onda to ko da nikakve veze ima
Kakva mrznja prema hjustonu to je haos, a dobar opet offseason ce odraditi, opet ce biti iza gsw i nadati se ili ti ga biti KOBKURENTNI
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Treba ostati konkurentan uvijek,ali ne po cijenu riskiranja buducnosti,po meni.SA NIKADA u svojoj historiji nije ugrozio svoju buducnost,ma kakav roster imao.To je ogromna razlika.Nikada ekipa nije ostajala bez mladih igraca koji se mogu razviti i bez svojih pikova.
Ko ne vidi razliku,ja mu ne mogu pomoci.
P.S.Al ne moze se nista napisati da pojedinci odmah ne pomenu SA.Kakvi kompleksi.

Ko ne vidi razliku,ja mu ne mogu pomoci.
P.S.Al ne moze se nista napisati da pojedinci odmah ne pomenu SA.Kakvi kompleksi.

SA svoju budućnost odavno ugrožava tako što starcima dozvoljava da ostanu koliko žele. Sreća pa je jedan imao obraza i otišao ovo ljeto. Kakva ti korist od pickova i mladih igrača kad ne mogu igrati jer neki ne žele u penziju da se malo druže s djecom.
SA je svoju budućnost ugrozio kad se posvađao s franšiznim igračem.
SA je svoju budućnost ugrozio kad se posvađao s franšiznim igračem.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma kako ti kazes.Zato sto je stalno ugrozavamo,zato cemo sad imati I Murraya i Whitea i Walkera i Bertansa i Poeltla i Milutinova na cekanju plus 2 pika 1.runde slijedeci draft.Na to sve i dalje PO ekipa sa fleksibilnim capom i bez max.igraca po novom CBAu.Strasno ugrozeni,losi,raspadamo se....

njih sve kad spojis ne mogu ni 36-godisnjem paulu ni do koljena bitiNEZALAGANJE je napisao/la:zato cemo sad imati I Murraya i Whitea i Walkera i Bertansa i Poeltla i Milutinova
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Upravu si 100%, bio bi o dlican potez.alemsa je napisao/la:Ma duplo je bolji igrac od Ryana, koji nije ni u rotaciji. Ako ces vec placat Ryana toliko, bolje placat Bazemora, i imat igraca koji moze itekako doprinjet na obje strane. Ako to sve kosta 30i pick, jeftina je cjena.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.