RK Bosna

frenki
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la frenki » 15 okt 2011, 18:55

Nemam Arene doma. Ima li neko link za večerašnju tekmu Bosne u LP?

Hvala unaprijed!

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 15 okt 2011, 19:01

http://tashsport-tv.****/2011/1 ... nel-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

air
Kontakt:

Post Postao/la air » 16 okt 2011, 09:19

" onclick="window.open(this.href);return false;

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 16 okt 2011, 14:59

sto halilbegovic nije igrao, i sto basic nema minutazu?
imperator, prodavac magle

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 okt 2011, 17:13

imeime je napisao/la:sto halilbegovic nije igrao, i sto basic nema minutazu?
Imaju lakse povrede... Pa ih nije htio dodatno mucit jer ionako bi izgubili i da su oni igrali...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 okt 2011, 21:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
imeime je napisao/la:sto halilbegovic nije igrao, i sto basic nema minutazu?
Realno, Halilbegovic ne moze igrati ni u visočkoj Bosni, a ovaj drugi jer ovaj prvi pivot igra fenomenalno.
Zar ne bjese taj Halilbegovic nekad veliki talenat,najavljivan kao bitan clan reprezentacije u buducnosti :roll:

Nadam se barem da se Marko Panic pravilno razvija u Borcu,steta sto politika Bosne nije da takve igrace dovodi,dakle najtalentovanije iz nase lige,al et ocito i u upravi misle kao Trigger da u BiH nema igraca dovoljno kvalitetnih za Bosnu,sigurno su svi ti silni Hrvatski polovnjaci klasa za Panica..
Cisto da naglasim,njega sam samo uzeo za primjer..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 okt 2011, 22:01

Pa gle,ja ne tvrdim da sam neki strucnjak,samo zelim Bosnu koja bi bila klub koji dovodi najtalentovanije BiH igrace i pruza im priliku da pokazu u ligi prvaka,te vjerovatno solidno zaradjivala od njihovih transfera.
Zasto to nije moguce?
To se slazes s Triggerom da u BiH nema igraca za Bosnu,da spomenuti Panic nije kvalitet za Bosnu,da su hrvatski polovnjaci kvalitetnije rjesenje?

Znaci mozda ti znas bolje od mene i vecine,pa mi objasni ako zelis,zar nije isplativije dovesti 20-godisnjaka,vrlo istaknutog u BiH omladinskim selekcijama i sada barem za nasu ligu afirmisanog igraca nego nekog hrvatskog polovnjaka?

Ako mi kazes da Bosna ne moze financijski pratiti to o cemu ja govorim,da je ova politika isplativija,onda razumijem..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 17 okt 2011, 00:19

aleksandar_veliki je napisao/la: Pa eto kako se razvio Halil u Borcu, a vidi Cakica, Vrazalica, Savica i Medjica kako se razvijaju u prvaku. Ja kad vidim cetiri reprezentativca u Bosni svrsavam upravo radi te vase price. Pa ljudi, dajte malo argumenata.
Savić šutira 28 lopti , 10 blokira odbrana , 15 odbrani golman i zabije 3 gola :) i konstantno na parketu..., a Halilbegović na drugom šutu odma klupa do kraja utakmice , u najmanju ruku pipe ima čudne kriterije ...

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 17 okt 2011, 00:45

no rules je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Pa eto kako se razvio Halil u Borcu, a vidi Cakica, Vrazalica, Savica i Medjica kako se razvijaju u prvaku. Ja kad vidim cetiri reprezentativca u Bosni svrsavam upravo radi te vase price. Pa ljudi, dajte malo argumenata.
Savić šutira 28 lopti , 10 blokira odbrana , 15 odbrani golman i zabije 3 gola :) i konstantno na parketu..., a Halilbegović na drugom šutu odma klupa do kraja utakmice , u najmanju ruku pipe ima čudne kriterije ...
Stvarn aleksandar valjas gluposti! Cuj Savic se razvio :D mozda se razvio al u nekom pogresnom smjeru, ono sto pokazuje je ravno nuli. Cakic i Vrazalic su odlicni ove sezone, a i jedan i drugi kad su tek dosli nisu imali bas neku minutazu, za pola godine Halilbegovic ce sigurno bit prvi bek, nezamjenjiv

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 okt 2011, 10:25

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 17 okt 2011, 11:56

cakic igra srednjeg na istom nivou na kojem je igrao i u visokom, tare takodjer, ovako je igrao jos u doboju... savica ne bih komentirao, jer samo aco veliki vidi da on napreduje...
u napadu bezidejno, milioni bezopasnih zabadanja paralelno sa zonom...
i koji je to lijevi bek po redu da ne moze proigrati u bosni...

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 17 okt 2011, 16:21

imeime je napisao/la:cakic igra srednjeg na istom nivou na kojem je igrao i u visokom, tare takodjer, ovako je igrao jos u doboju... savica ne bih komentirao, jer samo aco veliki vidi da on napreduje...
u napadu bezidejno, milioni bezopasnih zabadanja paralelno sa zonom...
i koji je to lijevi bek po redu da ne moze proigrati u bosni...
Sve prolazi, ali bosanski jaz ostaje. Prije ce Miljacka prestati teci nego sto ce Bosanci jednom u zivotu uspjeh nekom oprostiti.
Ovdje niko ne osporava Bosnin rezultat. Ovdje se samo cinjenice navode.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 17 okt 2011, 19:04

aleksandar_veliki je napisao/la: Djecaci, rukomet nije samo ko ce zaabiti gol vise ili manje. No ne zelim bas previse raspravljati jer vasi postovi ggovore da je za vas samo to rukomet, malo pogledati u odbranu, malo vidjeti kako gine Kosta, pa onda pricati. Kakav je bio kaada je dosao i u napadu je mnogo napredovao.
Dječače mojne meni to molim te ... ti nama ovdje svima naturaš da se nerazumijemo u rukomet , da nevolimo Bosnu i da je ono što ti napišeš samo ispravno .

Niko nije rekao da su samo pogotci rukomet i niko ne osporava razultat Bosne , Kosta ako gine u odbrani i ako je požrtvovan zašto uopšte igra napad i konstantno troši lopte , ništa nemam protiv momka , al malo nelogično ...

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 17 okt 2011, 21:26

no rules je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Djecaci, rukomet nije samo ko ce zaabiti gol vise ili manje. No ne zelim bas previse raspravljati jer vasi postovi ggovore da je za vas samo to rukomet, malo pogledati u odbranu, malo vidjeti kako gine Kosta, pa onda pricati. Kakav je bio kaada je dosao i u napadu je mnogo napredovao.
Dječače mojne meni to molim te ... ti nama ovdje svima naturaš da se nerazumijemo u rukomet , da nevolimo Bosnu i da je ono što ti napišeš samo ispravno .

Niko nije rekao da su samo pogotci rukomet i niko ne osporava razultat Bosne , Kosta ako gine u odbrani i ako je požrtvovan zašto uopšte igra napad i konstantno troši lopte , ništa nemam protiv momka , al malo nelogično ...
Preporucujem ti da pitas Pipeta, ja mislim da ne bi igrao da ne valja i da trener nije zadovoljan s njegovom igrom, odnosno znam da je zadovoljan, a posto smo samo ljubitelji, zaljubljenici u rukomet, red je da cijenimo misljenje velikog strucnjaka.

Iako se više razumijem i volim neke druge sportove(košarka,fudbal...) ovo je moje mišljenje:

1.O Pipetu i kao igraču i kao treneru sve najbolje i mislim da bi sa ovim sastavom neko drugi imao daleko lošije rezultate.Vjerujem da on pokušava kupiti najbolje u skladu sa budžetom,a budžet je limitiran jer je Uprava limitirana.
2.Evidento je da RK Bosna nema rješenja u napadu, posebno na postavljenu odbranu protivnika.I to već par godina unazad.
3.Jeste da nosim naočale,ni dioptrija nije tako mala,ali kada već pričate o Saviću ono što sam ja vidio nije ni za SEHA lige ,da ne pričam o Ligi Šampiona.Upitan je njegov kvalitet i za domaću ligu.I vjerujte nemam ništa protiv čovjeka,takvih u RK Bosni ima još,ali vidim da je sada on tema pa mislim da je red da i ja kažem svoje mišljenje.

I pored toga što sam veliki zaljubljenik u KK Bosna i FK Velež simpatišem i RK Bosna jer je to jedini kolektiv u ovome gradu čije ime i u Europi nešto znači.I baš zato bi mi bilo mnogo žao da ih zadesi ista sudbina kao moja dva omiljena kluba.
Još jednom napominjem da nemam pojma o dešavanjima u klubu,ovo je mišljenje onako kako ga ja vidim.

Vratiće se Valter .ebaće vam mater!
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 17 okt 2011, 23:50

mesaric igra odlicno??? pogledaj zadnje dve utakmice u LP mesaricevu realizaciju pa mi reci da je to dobro... kostu necemo ni spominjati...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 19 okt 2011, 17:58

imeime je napisao/la:mesaric igra odlicno??? pogledaj zadnje dve utakmice u LP mesaricevu realizaciju pa mi reci da je to dobro... kostu necemo ni spominjati...
Mesaric je najinteligentniji pivot koji je igrao u Bosni zadnjih 10 god... Kakvi Toromanovic, Pucelj ili Veselinov...
Frajer ne samo da je inteligentan nego je i super snalazljiv... Samo da ima bolju realizaciju i da popravi igru u odbrani bio bi evropska krema... Ja dugo boljeg i pametnijeg pivota nisam gledao...
A ti provokatoru dodjes na ovu temu samo da provociras kada izgubi Bosna a sto nisi bio tu kada je pobijedila Nexea...
Mrzi i dalje Bosnu a navijaj za Borac ili Slogu ili ko zna za koga ali ti, i pored kako ti kazes slabe Bosne ne mogu prnuti...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 19 okt 2011, 18:53

Arogantni je napisao/la:
imeime je napisao/la:mesaric igra odlicno??? pogledaj zadnje dve utakmice u LP mesaricevu realizaciju pa mi reci da je to dobro... kostu necemo ni spominjati...
Mesaric je najinteligentniji pivot koji je igrao u Bosni zadnjih 10 god... Kakvi Toromanovic, Pucelj ili Veselinov...
Frajer ne samo da je inteligentan nego je i super snalazljiv... Samo da ima bolju realizaciju i da popravi igru u odbrani bio bi evropska krema... Ja dugo boljeg i pametnijeg pivota nisam gledao...
A ti provokatoru dodjes na ovu temu samo da provociras kada izgubi Bosna a sto nisi bio tu kada je pobijedila Nexea...
Mrzi i dalje Bosnu a navijaj za Borac ili Slogu ili ko zna za koga ali ti, i pored kako ti kazes slabe Bosne ne mogu prnuti...
Jest ti pametan ta Mesarič..ako ti je tako pametan i dobar,što igra za kilu hljeba u bih??(dugo več plate nisu dobili),i da bi bijo toliko pametan ne bi se alkoholoziro i pušijo po kafanama kad su slobodni vikendom!, i ako je toliko dobar i pametan što nije u raprezentaciji? I ako je tebi on naj pametniji pivot koji je igro u bih zadnjih 10 godina, ti nemaš pojma o rukometu BURAZ :D :D ...I znaš zašto igra u bih?? zato što ima ugovor na 3 godine, i u ugovoru mu stoji,da poslje 3 godine ga može prodat samo jedan čovjek koji radi i djeluje u rk sarajevo...da ,može taj čovjek zaradit na njemu i na svima ostalima hrvatima..j.... se njima za bih i za sarajevo! :oops: :oops:

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 19 okt 2011, 21:36

Aj ne kaki majketi. Nakon tri godine on ide ako mu je istekao ugovor, nije robovlasnicko drustvo. U svakom slucaju inteligentniji od Pucelja koji radi nekih 100 eura vise grije klupu u Zvezdi. Mislim...[/quote]

Za tvoju informaciju Pucelj u zvezdi igra i to u oba smjera..ima fun club na fejsbuku,pa pogledaj malo šta se dešava sa igračem :D .....i da bi ti samo znao koliko voli biti u sarajevu tvoj Mesarič I koliko je volijo Pucelj ljude, sarajevo , sramijo bi se što piseš take komentare :? ..i kroz 2 godine isto češ i o mesariču pisat... :oops: ..a što se tiče para........ :D :D

matrix1982
Kontakt:

Post Postao/la matrix1982 » 19 okt 2011, 21:58

Pa ajmo reci da shvatamo Aikona sto brani Pucelja jer
je to gospodja Pucelj ali eto nema potrebe da se prepucavate
oko tih stvari jer se dokazuje gdje igra Mesaric a gdje Pucelj
i koliku minutazu ima jedan a koliko drugi......

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 19 okt 2011, 22:21

matrix1982 je napisao/la:Pa ajmo reci da shvatamo Aikona sto brani Pucelja jer
je to gospodja Pucelj ali eto nema potrebe da se prepucavate
oko tih stvari jer se dokazuje gdje igra Mesaric a gdje Pucelj
i koliku minutazu ima jedan a koliko drugi......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .....pa mogu biti i to :D :D :D :D ....i nije to nikakvo prepucavanje...pozz..iz velenja :shock: :shock: :shock:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.