FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

amell
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la amell » 21 jan 2011, 23:45

schweinsteiger je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:aha,tako je 8-)

hoces sad prestat smarat ? :lol:

e jesi i ti vise,ja dosao da k'o ljudi popricamo kako ne znate igrat' fudbala,a ti tako :(

nego,jel tebi draze sto je dosao ovaj Leonardo,ili bi vise volio da je Benitez ostao ?
Ovaj da Vinči niza pobjede sto jest',jest' i dadnete (ako se ne varam) uvijek vise od 2 gola,ali nekako jeftino primite golove :?
jarane tko si ti da nisi vanbracno djete od LVG :?: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jan 2011, 11:47

Zna li neko otprilike sastav za danas ? :)
FK Pjetlovi

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 jan 2011, 11:49

Castelazzi;Maicon,Lucio,Cordoba,Chivu;Zanetti,Cambiasso,Motta;Stankovic;Pandev,Eto'o

99% da ce bit ovaj sastav...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 23 jan 2011, 11:52

Interista di cuore je napisao/la:Castelazzi;Maicon,Lucio,Cordoba,Chivu;Zanetti,Cambiasso,Motta;Stankovic;Pandev,Eto'o

99% da ce bit ovaj sastav...
Pa hoće'l biti ta pobjeda ? :D
FK Pjetlovi

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 jan 2011, 11:54

bit ce tesko drug,pravo tesko... mada mislim da bi trebali dobit,iako ja licno ne bih bio nezadovoljan ni sa remijem.

evo i zvanicnh sastava :

Udinese: 1 Handanovic; 17 Benatia, 2 Zapata, 11 Domizzi; 3 Isla, 66 Pinzi, 88 Inler, 20 Asamoah, 27 Armero; 7 Sanchez, 10 Di Natale

A disposizione: 6 Belardi, 13 Coda, 26 Pasquale, 19 Badu, 23 Abdì, 16 Denis, 9 Corradi

Allenatore: Francesco Guidolin

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 27 Pandev, 9 Eto'o

A disposizione: 21 Orlandoni, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon, 17 Mariga, 20 Obi, 88 Biabiany

Allenatore: Leonardo

Arbitro: Emidio Morganti

slikaslika

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 23 jan 2011, 13:33

blizi nam se poraz...naivno primljena dva gola,odbrana iz utakmice u utakmicu sve losija...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 jan 2011, 14:23

moglo se i ocekivat da danas izgubimo,jako losa utakmica...Udinese nas je rasuo i sasvim sigurno zasluzio pobjedu.

Velika stvar za Inter je sto se Chivu povrijedio,te sto Cordoba i Chivu nece igrat protiv Palerma zbog kartona...Velika je to stvar,jer 2 dosta bolja igraca sjede na klupi i nadam se od iduceg kola igraju. Ranocchia i Santon moraju igrat,a ne ova dva kloca !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 14:25

Interista di cuore je napisao/la:moglo se i ocekivat da danas izgubimo,jako losa utakmica...Udinese nas je rasuo i sasvim sigurno zasluzio pobjedu.

Velika stvar za Inter je sto se Chivu povrijedio,te sto Cordoba i Chivu nece igrat protiv Palerma zbog kartona...Velika je to stvar,jer 2 dosta bolja igraca sjede na klupi i nadam se od iduceg kola igraju. Ranocchia i Santon moraju igrat,a ne ova dva kloca !
Il sad il nikad,Santon mora zablistati protiv Palerma,mada kud bas protiv njih,nezgodni su skroz,pogotovo ako bude Ilicic igrao po Santonovoj strani,bit ce svega.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 jan 2011, 14:28

ne moze bit gori od ovih koji vec igraju u svakom slucajuu....grehota je da onakav talenat i igrac grije klupu Chivuu :twisted:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 14:32

Za mene je Santon sigurno talentovaniji igrac od Unitedovog Raffaela,no kako se stvari odvijaju Raffael ima puno vece sanse da napravi veliku karijeru od Santona,u Interu izgleda nemaju razvijenu kulturu forsiranja talentovanih igraca,jos je i Italijan,pa i pod cijenu da ponekad pogrijese,Santon je najbolji mladi bek na svijetu al et'.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 jan 2011, 14:37

nije nam sviran jedan cist penal kod 2:1 na Cambiassu al jbg,sad to nista ne znaci :?

i meni je Santon najveci talenat na svijetu na svojoj pozicij,al sigurno da postoji neki problem i s njim jer ne igra ni kod jednog trenera :oops:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 23 jan 2011, 14:42

Pa izgleda ni jedan trener ne zeli da riskira,ipak je Interova klupa vruca i treneri se uzdaju u iskusnije igrace,al momak koji je sa 18 godina zaustavio Ronalda sigurno da zasluzuje da igra u prvih 11,mada i to stoji da i kada je dobijao sansu ove sezone nije pokazao nista posebno,ali nije ni pravio kardinalne greske,Leonardo treba da pokaze da je hrabar trener i isforsira Santona,kad je uspio iz Ronaldinha izvuci ono najbolje,moze vala i iz Santona.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jan 2011, 14:45

Dylan Dog je napisao/la:Za mene je Santon sigurno talentovaniji igrac od Unitedovog Raffaela,no kako se stvari odvijaju Raffael ima puno vece sanse da napravi veliku karijeru od Santona,u Interu izgleda nemaju razvijenu kulturu forsiranja talentovanih igraca,jos je i Italijan,pa i pod cijenu da ponekad pogrijese,Santon je najbolji mladi bek na svijetu al et'.

dajte ga u Milan i imat ce karijeru kao pola Maldinija sto bi mu bilo vreh vrhova :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2011, 14:45

Ja sam davno rekao sta mislim o Santonu,ne bih da ponavljam.

Nego citam danas Muntari veoma blizu Sunderlanda. :? Neko zna nesta vise?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 23 jan 2011, 14:46

volio bih da ima ovdje navijac udina pa da mu mogu cestitati na zasluzenoj pobjedi , zaista je danas udinese bio bolji u svim segmentima igre i to kroz cijeli mec , inter sa puno neraspolozenih i sa par veoma losih igraca danas tako da niko ne moza dobiti prolazno ocjenu osim mozda stankovica ali i njegova igra nije bila bez gresaka a i napravi glupost u posljednjim trenutcima tekme je bespotrebno napravio prekrsaj za karton , sa druge strane udine odigrali izuzetno dobra formacija , i taktika puno raspolozenih igraca i zasluzena pobijeda nije mogla doci u pitanje , sanchez d natale , asamoah , inler , isla ... sve su to igraci koji su kvalitetni ali svi to vec znaju i svaki igrac se povezuje sa nekim jacim klubovima , a d natale je vec par sezona u vrhu liste strijelaca u SERIA A . sudija je pravio greske ali mislim da bi udine u svakom slucaju pobijedile ,

porazi su neminovnost i svi koji su mislili da sa leonardom mozemo samo pobijedjivati su bili u velikoj zabludi , ali treba se spremiti za napoli i kup utakmicu i ispraviti ovaj los dojam

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 jan 2011, 14:47

ako sad ne dobije priliku,nece nikad...sad mu je sansa,ako dobije priliku ne smije je propustit jer ovo bi moglo odredit daljni tok njegove karijere...iskreno se nadam da ce vec od srijede i kup utakmice pocet igrat. nema potrebe da ide u Milan,stvarno nema potrebe...

slika

@Devil valjda bi se do utorka trebo finalizirat taj transfer,vidjet cemo sta ce bit od toga...velike su sanse da ode.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jan 2011, 15:25

Dodjem kuci, odem sportsport.ba kad ugledam naslov "Udinese skinuo skalp Interu"

to za mene i nije neko iznenadjenje, jer znam kako je Udinese nezgodan i da nam bas ne lezi, istina u najgorem slucaju ocekivao sam remi, ali sta ces sad, jedan poraz ne znaci nista, idemo dalje, nije velik zaostatak za vodecim

sto se tice Santona, ako sad ne dobije priliku, nece nikad
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 jan 2011, 18:20

nama treba jedan pravii napadac kao zamjena za Milita jer se ovaj sve cesce povrijedjuje,nadam se da ce Branca i co to skontati i dovest nekog...jer mislim da sa Pandevom nemamo sta trazit,frajer ko da i ne igra :lol:

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 23 jan 2011, 19:51

danasnja igra intera = silovanje lopte,,,,
kordoba ,,davno se trebao oprostit,,kad je god lopta kod njega,,ja strahujem da cemi primit go,,kivu - niđe veze,, draze mi je vidjet igraca na njegovom mjestu koji ce probit po strani 10 puta i ubacit u sesnaesterac nego da daje go na svakoj tekmi,,, golman kastelaci,,po mojoj procjeni los golman,,gledam svaku interovu tekmu,,nije da je los ,,al ni blizu cezaru,,bez snajdera nema igre,,,
igrali smo sasvim ok dok nismo primili go,,onda se sve okrenulo,,u drugom poluvremenu nismo opalili po golu,,iz cjele tekme vrijedno spomena je samo stankovićev sut s 20-ak metara,,da smo tad dali go,,bolje bi bilo,,
stankovic "najbolji" ,,previse su bili zivcani

i jos nesto,,Sanchez vrijedi i 50 M €,,i vise,,treba ga sto prije dovest,, svaka mu cast

kad bi se trebali vratit cezar i snajder???

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 23 jan 2011, 22:59

slika

uistinu tezak raspored-sem Barija

naredne utakmice ce pokazati gdje smo i sta smo, ja se nadam da sto manje povreda bude i da nam igraci budu u najboljoj formi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.