Lako mi je za vas...
Ja se sutra zagrijavam uz ispit iz matematike. Yebena subota
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lako mi je za vas...
Samo piši (5-2) + (3-1) = x i položićeš to glat
Trebali su dobiti, ali nisu radi kiksa protiv sirokog, do prije 2-3 dana im nije nista uplaceno, jedino ako nije u ovih zadnjih dan dva.Losa je situacija, ali imat cemo kad o tomeplavousrcu je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:51Ja sam cuo da su dobili prije desetak dana pola oktobarske plate. Sve su price rekla kazala. Sve da im se duguje pola godine ne vidi se na njima sto govori o njihovom karakteru, vjeri u Amara i celnistvo kluba. Samo je cudno sto neki lik kojeg nema nikako klizecii uleti s platama kada ih niko ne spominje. Dok igraci sute i rade i daju 200 posto na terenu onda ne vjerujem da im se nesto puno duguje.
ja bih volio da jesu ali nisu,i onih 100 milja za trafostanicu je otislo na plate davno,nema se para i to je cinjenicakolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2019, 17:57Licno poznajem par ljudi u klubu, i s nekim igracima sam u kontaktu, i znam preko njih da su ovo laži što pričate za plate... Tako da šššš
Nije istina. Od pocetka ove sezone plata je redovna, mjesec za mjesec. Kasnjenje je napravljeno jos prosle godine i nastavljeno na pocetku mandata, kada se nije imalo para a dugovi pristizali sa svih strana. Samo lupate gluposti, veze nemate a trcite sve sto cujete da bacite u javnost. Cuj ovog od septembra. Svasta.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Firebase, lakilone i 94 gosta.