Husarićev pulen naj precijenjeniji igrač u BIH , usto napadač umjesto koga da igra, možda Obuće , Škore ili Haskića nigdje veze. Ređepagić se ofira sa svojim transferima.mikimaus je napisao/la:Adin Džafić bit će novi stanovnik Koševa!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Husarićev pulen naj precijenjeniji igrač u BIH , usto napadač umjesto koga da igra, možda Obuće , Škore ili Haskića nigdje veze. Ređepagić se ofira sa svojim transferima.mikimaus je napisao/la:Adin Džafić bit će novi stanovnik Koševa!
Ja sam dugo, po pricama doduse, mislio da ce ovaj momak biti pojacanje u koju god ekipu dodje,ali se sve vise ispostavlja kakav je ovo ublehas.3 sezone se pokusava prodati i svaku sezonu ne odradi pripreme i prikljuci se pred sam pocetak ili u toku lige.Sigurno jedan od najprecjenjenijih igraca u ligi.Svaki put ode na probu i onda takve suplje se pucaju,da se povrijedio ili da je zadovoljio ali problem sa radnom dozvolom,ili je haman potpisao,pa smijenise trenera.Nisu nikakve provokacije,ali vidim ni da vecina vas nije nesto euforicna po pitanju njega,jer sigurno imate bolje opcije u napadu .mikimaus je napisao/la:Adin Džafić bit će novi stanovnik Koševa!
Pehlic je krilni igrac , moze igrati i u napadu ali je na krilu boljiFCS-FCS je napisao/la:Ne može mu dugo ubleha prolaziti kod Pliseka. Iako ne kontam, šta će nam uopste obzirom da se vraća Pehlic a i Skoro(vratice se sigurno, jel za mjesec ili dva ali će se vratiti)....tako da je u napadu velika gužva a ako bude baco ublehe...ima klupa ali i tribine.
Ma ovaj Džafić uvijek potpiše na godinu dana(Velež,Čelik).kengur je napisao/la:Nek ga probaju tusnuti na polu-sezoni i svima dobro. Ja ocekujem da cemo mi svake sezone morati imati balans izmedju prodaje par boljih igraca i razvoja mladih u prvom timu za nasu buducnost. Valja neko poceti i dio dugova pomalo vracati za 12 mjeseci.
Mozda grijesim ali nece biti lako ni nasoj upravi sve to kombinovati. Vidjecemo uskoro.
dobro dosao bratehordas1987 je napisao/la:pozdrav svoj braci bordo boje
Džafić ce potpisati na 3 god. 2 plus 1Schwarz je napisao/la:Ma ovaj Džafić uvijek potpiše na godinu dana(Velež,Čelik).kengur je napisao/la:Nek ga probaju tusnuti na polu-sezoni i svima dobro. Ja ocekujem da cemo mi svake sezone morati imati balans izmedju prodaje par boljih igraca i razvoja mladih u prvom timu za nasu buducnost. Valja neko poceti i dio dugova pomalo vracati za 12 mjeseci.
Mozda grijesim ali nece biti lako ni nasoj upravi sve to kombinovati. Vidjecemo uskoro.
Jedan od rijetkih kvalitetnih postova na ovu temu u zadnje vrijeme.barbarez je napisao/la:Ja sam dugo, po pricama doduse, mislio da ce ovaj momak biti pojacanje u koju god ekipu dodje,ali se sve vise ispostavlja kakav je ovo ublehas.3 sezone se pokusava prodati i svaku sezonu ne odradi pripreme i prikljuci se pred sam pocetak ili u toku lige.Sigurno jedan od najprecjenjenijih igraca u ligi.Svaki put ode na probu i onda takve suplje se pucaju,da se povrijedio ili da je zadovoljio ali problem sa radnom dozvolom,ili je haman potpisao,pa smijenise trenera.Nisu nikakve provokacije,ali vidim ni da vecina vas nije nesto euforicna po pitanju njega,jer sigurno imate bolje opcije u napadu .mikimaus je napisao/la:Adin Džafić bit će novi stanovnik Koševa!
Još tu dodaj Handžića,pa i Šmigalovića.senci-071 je napisao/la:Škoro,Dzafic,Obuca,Haskic,Suljic,pa i Pehlic
Nek si nam ti rekaoDRHAUSE je napisao/la:Adin Đafić je igrač ravan 0.
Sarajlijc@ je napisao/la:Nek si nam ti rekaoDRHAUSE je napisao/la:Adin Đafić je igrač ravan 0.