Kad ovo skrene s teme......esprit24 je napisao/la:Buduci da sam relativno mlad naslusao sam se svakakvih prica za Mostar,te kako je bio jedan grad kako je to sada podijeljeno,kako je zapadni evropski a istocni prvincija bla bla,i tako pitam ja svog starog neko jutro uz kafu da mi to pojasni kad on meni kaze:''daj ba sine pusti te price pa sve sto valja je na tzv istocnoj prije svega stari dio grada,dalje mi govori da svi turisti tu dolaze i da sefakticki sve pare tu ostavljaju. Mene zanima sadasnji izvor financiranja Veleza,jesul to neki privrednici ili sta je vec?msm znam da vam je generalni sponzor Hepok al msm da to nije dovoljno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sponozri su nam: Haad (tehnicki), Hepok (kad su potpisali ugovor sa njima, srce mi je bilo k'o Hum), Union Banka, Sarajevsko Pivo, Sparkasse, Robot, Meggle, Pliva, Euroasfalt, itd.
Ostali na donjem dijelu stranice:
http://www.fkvelez.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam kad su zadnji put to promjenili ali eto...
I imamo jako puno donacija od navijaca, koji su skupili 100.000 za autobus, opremu za mladje kategorije, itd.
I dobar dio nam dolazi od grada, ali smanjili su financiranje ima par godina (na 40.000KM ako se dobro sjecam).