Kao potpunog pobjednika ove godien vidim Lazio koji igra najbolji fudbal na Apeninima, vidim ih sa peharom kupa i 3 mjestom u ligi ( mislim da je ovo veci uspijeh za biancoceleste nego osvanje samo lige kod stare dame )
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Hahaha pa nema ovo veze sa kriminalnom aktivnošću ili nečemu tako sličnommilanist je napisao/la:Eno sad im smeta sto i u prosjeku vise ljudi prati Milan ( za inter ne znam ) nego Juve, jos jedan u nizu crnih poslova samo da se napakosti Juventusu.....
pa i ja se zayebajem malo sto se tice tih kriminalni aktivnosti...L'Avvocato je napisao/la:Hahaha pa nema ovo veze sa kriminalnom aktivnošću ili nečemu tako sličnommilanist je napisao/la:Eno sad im smeta sto i u prosjeku vise ljudi prati Milan ( za inter ne znam ) nego Juve, jos jedan u nizu crnih poslova samo da se napakosti Juventusu.....I kod Juventusa je tako iz jednog prostog razloga. Pretplatnici na sezonske karte ne dolaze na sve utakmice. Znači mjesto jeste prodato, ali je prazno, jer je nekome bilo mrsko doći, ili nije mogao zbog nekog drugog razloga.
Zato i jeste "fun fact" ... ništa loše, samo zanimljiva činjenica.
Šilji se njima jer talijanski fudbal je mnogo pao od tamo 2009, pa da se ne sramote po Lp siljit ce napolitankama jer misle da imaju jak tim a to nazalost gledaju po imenima koja su u klubu. Ali mi imamo dusu i srce tako da cemo i protiv sudija sa vjerom u BogaChinaglia je napisao/la:vidjeti ćemo, u trci za treće mjesto su Lazio i Napoli, a opasno se šilji smećarima
mada, objektivno, oni su bolji od nas i ako podignu nivo igre na kome trebaju biti, oni će završit' ispred nas
Pa mogao sam, naravno, ali nisam naišao na tu informaciju. Samo sam prekopirao to što sam vidiomilanist je napisao/la: pa i ja se zayebajem malo sto se tice tih kriminalni aktivnosti...
Ali sto spomenu gore samo Milan i Inter, odmahnas navodis na provokaciju, mogao si komotno i Juve staviti onda, a u globalu i sve klubove serie A, jer isti je to slucaj svugdje, i normalno da klub racuna koliko ga navijaca prati po broju prodatih ulaznica, nemaju oni kad sad sjesti pa provjeravati, eh ovaj je dosao ovaj nije, pisi mu minus![]()
![]()
L'Avvocato je napisao/la:Nema Lazio toliko navijača na Balkanu.
Ma za sad ljudi igraju fenomenalno i ako derbije igraju poprilicno lose.Ma ostat cemo u prve tri ekipe 100%,jedino da Garsija bas skrene pa da igramo ovako pic.kasto ko sto smo igrali zadnjih par tekmi onda nema sanse da budemo medju tri ekipa na kraju al vjerujem da cemo na kraju biti drugi.No10 je napisao/la:Igra lazio najbolji fudbal, al protiv nejači. Nećemo se lagati, juve dere sviju sa 70-80% . Jedini tim koji u ekipi ima wc igrače. 18 kola je do kraja, Roma se mora probuditi ukoliko želi ostati u top3! lazio će stvarno teško do lp, ja Napoli vidim u top3.
Što se tiče Rudi Garsije, ne bih volio da dobije otkaz. I mene naljuti i dovede u stanje histerije, al jedino što mu se treba zamjerati je loša suradnja sa Sabatinijem, tu nešt smrdi definitivno. Saba dvodi klince, a ovaj im slabo daje šansu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.