Ja sam vec ubacen, sto znaci da tema vec postoji

Nez sta je sa vama, valjda vam fali Staninih slika
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Radmilo ba ovo nisu istine sta pisesKANA je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:13pa valjda da ga jufkama zabijeRadmilo87 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 16:09Šta je sa njim? dolazi u Sarajevo za novogodišnje praznike? dolazi u klub? dolazi protiv Veleža da gleda utakmicu? objavio nešto na instagramu?
32 su mu godine, ispuho i ko igrac i ko čovjek buduci kako nas je zavlacio i na kraju otišao, jedino uzvišeni Amar ako kaže da mu treba ko igrac onda sam drugacijeg misljenja i nema problema, tada sve može i tada ništa nije problem![]()
![]()
A mi svaki prelazni rok dovodimo crnca a on nikad da sleti,moj irfo.
joj to boooom ne spominji ,kad se sjetim papak sa ulice kad najavi boom raja se nalozila konta neko pojacanje kad ono tuzba
Aaa silne akademije , nijedan igrac koji je ponikao u Sarajevu nije igrao na derbiju. Grohotom se smijem.
Mi imamo bruku igraca vani za koje se mozemo nadati da ce se jednog dana vratit i oprostit ovdje, a sve i jedan bi prekucali ligu redom: Dzeko, Visca, Coca, Zukan, Seha, Baja, Hodzic, Hadziahmetovic
ali ovo na kraju si Stila usrao ,cuj Amar pravi covjek za Zelju
Pa nama samo kada bi se Visca i Seha vratili, sto je vrlo realno poharali bi ovu ligu.irfo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 17:52Mi imamo bruku igraca vani za koje se mozemo nadati da ce se jednog dana vratit i oprostit ovdje, a sve i jedan bi prekucali ligu redom: Dzeko, Visca, Coca, Zukan, Seha, Baja, Hodzic, Hadziahmetovic
Kome se oni mogu nadati? Duljevicu?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer, Lecler i 40 gostiju.