FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možemo li očekivati Pehlica za npr 2 kola...???
Za skoru i ne pitam dok se klub ne oglasi i ne kaže...potpisao je!!!
- Giallorossi
- Kontakt:
Limun bi trebo biti spreman protiv Veleza..FCS-FCS je napisao/la:Možemo li očekivati Pehlica za npr 2 kola...???
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Sa Limunom je napad jači.Sad, drugo je pitanje koliko može pružiti obzirom na operaciju, neigranje( slobodno se može reci i da je fulio kompletne pripreme)...novog trenera itd. Ipak ja mu želim dobrodošlicu u prvi tim sa željom da sto prije zaigra i počne zabijati, onako kako zna!!!
Ma sumnjam da će biti u kombinaciji za Velež, kako sam reče neki dan od ove sedmice počinje s treninzima promjene pravca, a do Veleža bi trebao početi raditi s ekipom. Proće još 3-4 kola dok on bude spreman za pola sata utakmice.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da je dobiti Goska pa bi protiv Veleza bilo vise raje 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
+ vecernji termin , 21h .Sarajlijc@ je napisao/la:Da je dobiti Goska pa bi protiv Veleza bilo vise raje
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
+ mirza varešanović. slušati istok kako ga časti sočnim epitetima... neprocjenjivo!dr.van nostrand je napisao/la:+ vecernji termin , 21h .Sarajlijc@ je napisao/la:Da je dobiti Goska pa bi protiv Veleza bilo vise raje
- Giallorossi
- Kontakt:
Sto se tice utakmice protiv Goska,bilo kakva pobjeda ja zadovoljan ..
.. Maximalno ozbiljno pristupiti utakmici nedozvoliti protivniku da se razigra a posebno da primimo neki amaterski gol sto nam se nazalost cesto desava
Biće to teška tekma ali se nadam pobijedi,kvalitet je svakako na nashoj strani
.. Maximalno ozbiljno pristupiti utakmici nedozvoliti protivniku da se razigra a posebno da primimo neki amaterski gol sto nam se nazalost cesto desava

Biće to teška tekma ali se nadam pobijedi,kvalitet je svakako na nashoj strani

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
E vala ako ne možemo glat dobiti goska e onda jbg...
Jednostavan recept za to( naravno uz fer sudjebje)....ponovite igru ko protiv orebra. U tom slučaju 100% NASA pobjeda
Jednostavan recept za to( naravno uz fer sudjebje)....ponovite igru ko protiv orebra. U tom slučaju 100% NASA pobjeda
FCS-FCS je napisao/la:E vala ako ne možemo glat dobiti goska e onda jbg...
Bgm je Gošk bolji od par ekipa koje su konsantno u ligi... Sigurno su jači od Kozare!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Jesu, sigurno.
Biće teška utakmica, prilike poput onih prekjučer na Koševu u prvom poluvremenu moraju se iskoristiti. Neće nam se pružiti isti luksuz ko protiv Slobode, sigurno.
Biće teška utakmica, prilike poput onih prekjučer na Koševu u prvom poluvremenu moraju se iskoristiti. Neće nam se pružiti isti luksuz ko protiv Slobode, sigurno.
glupost za hrabre je sebičan lijek
-
- Kontakt:
SRECA pa nam je prvi dio laksi. Sad idemo GOSKU,dolazi Velez onda idemo u Lukavicu pa dvije na Kosevu tekme. Za to vrijeme se moze oporavit i fizicki spremit Pehlic kao i Skoro(a i dobiti papire). Za to vrijeme pored njih dvojice se moze dovesti i neki vezni igrac i desni bek.VanBasten je napisao/la:Ma sumnjam da će biti u kombinaciji za Velež, kako sam reče neki dan od ove sedmice počinje s treninzima promjene pravca, a do Veleža bi trebao početi raditi s ekipom. Proće još 3-4 kola dok on bude spreman za pola sata utakmice.
Opet kazem sreca pa je prvi dio lagan, tek od 8 kola idu zeznuti protivnici.Imamo vremena za igrace,fizicku spremu,uigravanje itd itd itd..
Mislim da uz Pehlica i Skoru nama treba samo desni bek i vezni koji moze igrati naprijed.Play igrac.
Ako dovedemo samo beka onda Comora umjesto Kene u vezu a Vucinu gurnut vise naprjed jer je on ofanzivni igrac po prirodi. Samo krpi zadnjeg veznog.
Onda formacija bi izgledala ovako:
---------------Hamzic---------------
???-Torlak-Dupovac-Hadzija/Beli
-------------Vucina-Comor----------
Pixi-----------------------------Pehlic
----------Skoro----Haskic-----------
ako bi dosao i bek i play onda Comora na klupu i to je to. Dobra ekipa
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vala ovi samo da ne budu igrali kao sloboda i dobijamo 1000% nek krenu sa napadima onda ih na neku kontru uhvatit i ostalo je rutina.
Ja bih ovako sastav jednom probao :
-------------Hamzic------------
Djakovac-Torlak-Dupovac-Trebinjac
Kojasevic-----Vucina-----Bajraktarevic-----Pehlic
-----Skoro----Haskic-----
Ja bih ovako sastav jednom probao :
-------------Hamzic------------
Djakovac-Torlak-Dupovac-Trebinjac
Kojasevic-----Vucina-----Bajraktarevic-----Pehlic
-----Skoro----Haskic-----
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
cisto sumnjam da ce ovaj gosk igrati zatvoreno ko sloboda
prije ce biti da ce oni napasti a mi iz kontre povesti i pobjediti...ABD
prije ce biti da ce oni napasti a mi iz kontre povesti i pobjediti...ABD
Ako uzmemo ovu tekmu garantujem 6-7 milja gledalaca na kosevu protiv veleza
ako budemo igrali kako znamo pobjeda nece doci u pitanje , eh sad ako bude trljanja kao protiv slobode vec je teze ocekivati pobjedu , a za raju se slazem kakva god pobjeda da bude dovesce raju na stadion protiv veleza .FCS-FCS je napisao/la:Ako uzmemo ovu tekmu garantujem 6-7 milja gledalaca na kosevu protiv veleza

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Za utakmicu protiv GOŠK a ključni će biti odabir sudije , jer domaćin će sigurno biti veoma agresivan i ako sudija to pusti onda su bodovi bojim se daleko od Sarajeva. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
čuj, igraće domaćin agresivno, pa igrajte i vi agresivno majkumu staru niste čkapiDRHAUSE je napisao/la:Za utakmicu protiv GOŠK a ključni će biti odabir sudije , jer domaćin će sigurno biti veoma agresivan i ako sudija to pusti onda su bodovi bojim se daleko od Sarajeva.
Adin Džafić bit će novi stanovnik Koševa!
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Očigledno nisi dobar poznavalac BiH nogometa u BiH nogometu nevaže isti aršini za domaćina i gosta .To znači da ako domaćinu dopusti agresivnu kontakt igru gostu sigurno neće .Gost će uvijek dobiti više kartona od domaćina pa ispadne da su oni prebili domaćina. To ti se moj jarane zove ironija BiH fudbala.Tako npr Sarajevo u Trebinju uvijek dobije više kartona od Leotara(prigovori ili ti molbe za zaštitu) pa ispadne mi prebijemo njih a realnost je tako drukčija.seven je napisao/la:čuj, igraće domaćin agresivno, pa igrajte i vi agresivno majkumu staru niste čkapiDRHAUSE je napisao/la:Za utakmicu protiv GOŠK a ključni će biti odabir sudije , jer domaćin će sigurno biti veoma agresivan i ako sudija to pusti onda su bodovi bojim se daleko od Sarajeva.

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], iliyaa8, NeSamSafetee i 36 gostiju.