FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
covjek javno ovako govori cek ko je ovdje lud ?? pa ovo bi i moja nena prokuzila da ce dovesti sad jos 2-3 svoja covjeka da moze nadglasat azmira ! ee njemu se ne svidja nesto sto je azmir uradio....pa koji si ti k bolan ? taj azmir je spasio slobodu od sigurnog gasenja tako da ce imati moju podrsku dok sam ziv **** mi se sta radi......
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
- Kontakt:
gdje su bili kada se sloboda gasila...covjek je ulozio ogromne pare,spasio nas,ujedinio omladinsku skolu,sad ce dovest jos dva tri poslusnika,i izbaciti covjeka,sve sto on kaze glasace protiv,i azmir ce sam otici....hebem im drob i klicu iz koje nikose..a navijaci ni glasa.....presuticemo i ovo..aferim
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
- Interni moderator
- Kontakt:
i sta kaze ovo g.o.v.n.o....da se oslonimo na sopstvene snage i domaci kadarProbisvjet je napisao/la:Promjene u FK Sloboda: U Upravu ulaze predstavnici gradskih javnih preduzeća Četvrtak, 12 Decembar 2013
Naredna sjednica Skupštine FK Sloboda, mogla bi donijeti dosta promjena u rukovodstvu kluba sa Tušnja. Ono o čemu se u klupskim krugovima sve glasnije priča, djelimično nam je potvrdio i Mirsad Muharemagić, predsjednik Skupštine kluba.
- Na Skupštini će se naći prijedlog da sadašnji Upravni odbor bude proširen za predstavnike nekoliko gradskih javnih preduzeća i institucija koje će u buduće u znatnoj mjeri finansirati rad kluba. Na taj način će se u proljetnom dijelu prvenstva uveliko olakšati funkcionisanje kluba – potvrdio nam je Muharemagić.
Proširenjem Upravnog odbora, uticat će se i na trenutno dominatni uticaj predsjednika Upravnog odbora Azmira Hustića, koji najvećim dijelom finansira klub, ali i sam odlučuje.
- Doprinos predsjednika Upravnog odbora je neupitan i nadamo se da će i u narednom periodu pomagati klub. S tim da u novom odnosu snaga dosadašnja praksa „ja finansiram, ja odlučujem“ neće biti bazirana samo na jednog čovjeka – pojašnjava Muhamremagić.
Angažman menadžera Admira Husarića, koji po ovlaštenju Husića traži igračka i trenerska pojačanja za klub, nije naišao na odobravanje prvog čovjeka Skupštine
- Mislim da taj način formiranja ekipa i Stručnog štaba nije u skladu sa smjernicama kluba i da u nastojanjima da se pojačamo ne bi trebali previše odstupati od oslanjanja na domaći kadar. Ali o tome treba da odlučuje prošireni Upravni odbor, a zasigurno će biti govora i na predstojećoj Skupštni kluba – rekao nam je Mirsad Muharemagić.
Sjednica Skupštine kluba planirana je početkom januara 2014. godine, kada bi se iz SAD-a trebao vratiti i Azmir Husić.
Nije mi jasno sta zeli Mirsad? U svkom njegovom istupu se omalovazava uloga Azmira. Ko daje i koliko para neka toliko moze i odlucivati. Stvarno je Mirsad ubleha. Ne donosi nikako mir u Slobodu. Samo zakuhava. Koji je njegov cilj? Da makne Azmira? Taj tip nije mi jasan nikako. Fucko je i on.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma treba azmir ostati tu baba a ovi neka daju, sve pare su dobro dosle
al ko bi zajebao idilu

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
fazon je sto je to magla,ko ce dati 10,15 hiljada mjesecno,sabovici 

-
- Kontakt:
Ma ne pricajte gluposti nece Azmira niko maknuti tu ce uletit ljudi koji ce njemu biti od pomoci.
Sto se tice Misketa on dzaba prica vjerovatno ce dobiti nogu sad i on i Fucko posto ce biti promjena i u skupstini.
Sto se tice Misketa on dzaba prica vjerovatno ce dobiti nogu sad i on i Fucko posto ce biti promjena i u skupstini.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
-
- Kontakt:
dabogda,pa da te castimDrzavaTuzla je napisao/la:Ma ne pricajte gluposti nece Azmira niko maknuti tu ce uletit ljudi koji ce njemu biti od pomoci.

- Probisvjet
- Kontakt:
I ja znam za to. Citirao sam samo zato sto Miske bulazni i ne znam kako sebi daje pravo za to. Zasto narusava atmosferu i sa kojim ciljem?DrzavaTuzla je napisao/la:Ma ne pricajte gluposti nece Azmira niko maknuti tu ce uletit ljudi koji ce njemu biti od pomoci.
Sastav skupstine ce biti sigurno promijenjen, a nadam se i novim ljudima koji ce zastititi svakoga onoga ko radi u korist Slobode, i na kraju kazniti onoga ko rovari i ko steti FK Slobodi, ma ko to bio. Jedino ispravno je da podrzimo onoga ko zeli jaku Slobodu.
Nadam se da ce ublehe poslije skupstine biti nogirani. Nama su potrebni ljudi koji ce voziti u istom smjeru, a to je povratak u PL i stvaranje jakog kluba. To ce navijaci prepoznati i popuniti tribine na utakmicama.
FK Sloboda treba biti na prvom mjestu, a licni interesi neka se potraze negdje drugdje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Fucko je sam sebe istjerao, a od utakmice sa Jedinstvom u Bihacu je persona non grata, a sto se tice Misketa trazit ce se njegova smjena na narednoj skupstini, tako mi rece covjek koji je upucen u zbivanja u Slobodi i oko Slobode, a rekao mi je da je stvarno zaduzen menadjer da se dovede novi trener i nekoliko pojacanja i da je B.S.DrzavaTuzla je napisao/la:Ma ne pricajte gluposti nece Azmira niko maknuti tu ce uletit ljudi koji ce njemu biti od pomoci.

Neće skupština biti paravan ni za kakve drastične radnje 
Upravni odbor se proširuje mahom direktorima javnih ustanova. Sastav skupštine se efikasno korigira, a u oba navedena tijela ulaze predstavnici Udruženja.Fixna financijska konstrukcija se korigira u smislu da općina će u narednom periodu izdvajati 10K, a javne ustanove 5K! Muharemagić vjerovatno ostaje predsjednik skupštine,ali njegov zamjenik će biti svima nama omiljena osoba i vjerovatno jedna od najpozitivnijih u gradu.
Predstavnici općine i Azmir su u kontaktu na dnevnoj bazi bez obzira što je predsjednik u USA.
Šta sam još htio reći...da..Muharemagić suštinski ispravno govori. Svakako da ako Azmir dobije podršku (financijsku, organizacijsku, logističku) od ostalih članova upravnog odbora očekuje se da odluke i smjernice kluba budu donošene u pravilu zajedničkog odlučivanja. Druga je stvar što Muharemagić uvijek izabere pogrešan način da to kaže jer je čovjek prilično siromašnog vokabulara za moj ukus, da ne kažem ograničen!

Upravni odbor se proširuje mahom direktorima javnih ustanova. Sastav skupštine se efikasno korigira, a u oba navedena tijela ulaze predstavnici Udruženja.Fixna financijska konstrukcija se korigira u smislu da općina će u narednom periodu izdvajati 10K, a javne ustanove 5K! Muharemagić vjerovatno ostaje predsjednik skupštine,ali njegov zamjenik će biti svima nama omiljena osoba i vjerovatno jedna od najpozitivnijih u gradu.

Predstavnici općine i Azmir su u kontaktu na dnevnoj bazi bez obzira što je predsjednik u USA.
Šta sam još htio reći...da..Muharemagić suštinski ispravno govori. Svakako da ako Azmir dobije podršku (financijsku, organizacijsku, logističku) od ostalih članova upravnog odbora očekuje se da odluke i smjernice kluba budu donošene u pravilu zajedničkog odlučivanja. Druga je stvar što Muharemagić uvijek izabere pogrešan način da to kaže jer je čovjek prilično siromašnog vokabulara za moj ukus, da ne kažem ograničen!

tuzlanska Sloboda
I da, ne spomenuh vjerovatno najbitniju stvar.
Atmosfera je takva da se grad (čitaj vlast) aktivno uključuje u rad kluba i staje iza Slobode. Ta činjenica znači nevjerovatno mnogo
if you know what I mean
Atmosfera je takva da se grad (čitaj vlast) aktivno uključuje u rad kluba i staje iza Slobode. Ta činjenica znači nevjerovatno mnogo

if you know what I mean

tuzlanska Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Sasvim si solidno objasnio stvar. Medjutim kada Muharemagic nesto iznese to treba desifrovati, citati izmedju redova, sastaviti sa onim sto znas i sto si upucen. Na forumu i internetu nisu svi upuceni da bi mogli shvatiti poentu onoga sto je Muharemagic izjavio. Evo, ja da nisam upucen u neke detalje, manje vise bilo bi mi vrlo cudno sta taj covek prica i radi cega.zlajci je napisao/la:Neće skupština biti paravan ni za kakve drastične radnje
Upravni odbor se proširuje mahom direktorima javnih ustanova. Sastav skupštine se efikasno korigira, a u oba navedena tijela ulaze predstavnici Udruženja.Fixna financijska konstrukcija se korigira u smislu da općina će u narednom periodu izdvajati 10K, a javne ustanove 5K! Muharemagić vjerovatno ostaje predsjednik skupštine,ali njegov zamjenik će biti svima nama omiljena osoba i vjerovatno jedna od najpozitivnijih u gradu.![]()
Prvo ako nesto zeli da izjavi, neka napise dan dva ranije ili da nekome da da mu napise govor. Ako nesto izjavljuje neka to uradi konkretno i kratko, a ne da umotava i zbunjuje onoga ko cita.
U svakom slucaju bi ga trebali maknuti. Lijenstina i nehljebovic, plus ogranicen.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz
Pozz
-
- Kontakt:
pozdravi,tana,kako je on ovih dana,cujem ima gripuaS_Roma je napisao/la:Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz

-
- Kontakt:
sada je to malo drugacije u slobodinim mladjim kategorijama,proslo je vrijeme buvlje pijace..
kes,i bujrum
kes,i bujrum
aS_Roma je napisao/la:Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo keš na sunce!aS_Roma je napisao/la:Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz

Kontaju pitari da imaju sad para,jer im je došo onaj iz Malezije 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Pa naravno da cemo vam platiti, a sto se mene tice ja bi vam dao iz nase prve ekipe 3-4 igraca jedva cekamo da se vratite i igrate sa štrumfovimaProbisvjet je napisao/la:Samo keš na sunce!aS_Roma je napisao/la:Samo da znate da ce te ostati iz svih kateogrija mladjih bez najboljih igraca, svi ce potpisati za Sarajevo.
Pozz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.