Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Evander
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Evander » 02 dec 2015, 16:12

ceze je napisao/la:@Evander
I kakve sad to veze ima sa ovom temom?
Nikakva provokacija, samo me eto zanima zašto si to smjestio baš na ovu temu.
Ovdje se ne raspravlja o pojacanjima ekipa iz Premier lige?

Let3 posla link sinoc da ovdje pisemo o Zelji ako sta imamo.
Evo sad i to branite.
Je li problem gdje pisemo ili to sto vam se ne svidja istina koju pisemo?

Ako ti se ne svidja sta neko pise, napravis svoj forum i postavis pravila ko ce, kako i sta pisati.
OK?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 dec 2015, 16:20

Ne branim ja nikome ništa, niti branim ikoga, nego 90% forumaša ovdje, na ovoj temi, nema pojma o čemu pišeš.

A to što je tebi draže diskreditovati nekoga, neki nickname, koji usput nema nikakvih dodirnih tačaka sa tvojim klubom, nego li voditi neke konstruktivne rasprave ili bilo što iole normalno, govori više o tebi nego o tom @Superu.

No nebitno, budi mi pozdravljen. :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 dec 2015, 16:21

Ako moze info o ovom ngerijcu, gdje je igrao, godiste, koje u mu reference....
Ne znam da nadjem te infoee
Pozzz

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 dec 2015, 16:27

Lakoste je napisao/la:Ako moze info o ovom ngerijcu, gdje je igrao, godiste, koje u mu reference....
Pozzz
Gdje ces od bantua traziti rodni list, jbo ga ti. Jos vatru pale kamen od kamen, a ti bi neke reference i fotografije od 8 megapiksela. Bio cojk u teretani, na plazi, ispred stadiona, sta jos hoces? :urnebes:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 dec 2015, 16:30

Znaci ne belive u svoje child po imenu Mujaga nego trazee po africi black man. Hehheheh prava politka

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 16:30

ceze je napisao/la:Ne branim ja nikome ništa, niti branim ikoga
Ma jok ti samo dosao malo prosipati nama suplju o haveru :lol:
Lakoste, dzaba trazis...
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 dec 2015, 16:33

opusteno ljudi, nije jos ni potpisao coek... mozda i valja a mozda je qrcu... pa ce ova nasa prica postati apsolutno nerelevantna poslije toga... samo me brine, gdje cemo toliko stranaca zbrinuti u klub :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 02 dec 2015, 16:33

Dobro je... Hehe ja kreno zvati ove iz telemacha da vidim mozda su blokirali ove nigerijske stranice. Bi se obruko violinskog mi kljuca

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 dec 2015, 16:48

MCMXLVI je napisao/la: Ma jok ti samo dosao malo prosipati nama suplju o haveru :lol:
Ma nije ni to, ne mislim ni ja sad da se ovdje filozofira nešto, da se torije postavljaju i obaraju, volim i ja čitati šuplje, zajeb.ancije kao neku noć sa avionima, kamionima, prljavim parama iz Azije, sve je to normala i šega, ali ovo su već neke međusobne razmirice i prepucavanja između dva tri forumaša.
Ali nebitno, eto, samo kažem.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Vulture
Kontakt:

Post Postao/la Vulture » 02 dec 2015, 16:52

Beduin je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ako moze info o ovom ngerijcu, gdje je igrao, godiste, koje u mu reference....
Pozzz
Gdje ces od bantua traziti rodni list, jbo ga ti. Jos vatru pale kamen od kamen, a ti bi neke reference i fotografije od 8 megapiksela. Bio cojk u teretani, na plazi, ispred stadiona, sta jos hoces? :urnebes:
Pa reko' ja, bolan, oni u njegovom plemenu se jos boje fotoaparata, pogotovo kad blicne. Padnu unesvjest, misle pojesce ih :lolno: :mrgreen:
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87

$ & " & & & '!

? ", $ $ " "!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 dec 2015, 16:58

Naravno da nam je sega, fura vas lik i vas forum godinama. :lol:
Super, stari furac :cool:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 02 dec 2015, 17:33

Orton je napisao/la:slika

slika

Ovi se pravo zadali sa pojacanjima,doveli lika na probu za kojeg na citavom internetu osim njegovog twitera nema niti jedne informacije.

Ako iko zna jel ovo uopste fudbaler ili gdje je igrao neka nam napise
Jel ovo neka plaza? Mozda je cojek izbjeglica, izbacila ga poplava :mrgreen:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 02 dec 2015, 17:44

Hajde pustite ljude kraju.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 dec 2015, 17:48

slika
Onwqkrkjkjdfgawdakve kad vidi koliko potencijalnih večera ima oko sebe :hmmmm:
1946

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 02 dec 2015, 17:53

Dom za nezbrinute neevropljane "F.K.Željezničar" (skr. DNN-F.K.Ž.)

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 02 dec 2015, 18:45

Kakva nigerija, kakve picke materine, vidis da je kontra antine strane. Bezbeli ukrali nekog omladinca iz veleza.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 dec 2015, 19:56

Samo se triput desilo (u 13 izdanja) da lider nakon 17.kola Premijer lige na kraju nije bio prvak (23,1%). To znaci, da trenutni lider Sloboda ima sansu da bude prvak 76,9 posto. Naravno ovo je sve hipoteticki. Ipak u posljednih 6 sezona, cak 3 puta se desilo da lider poslije 17.kola ne bude prvak (50,0%). U sezoni 2009/10, Borac je bio lider nakon 17 kola ali na kraju je pao na trece mjesto. Prvak je postao Zeljeznicar, koji je poslije 17.kola bio tek treci na tabeli. U sezoni 2013/14 je takodjer Borac bio lider u ovom trenutku, ali je na kraju sezone cak zavrsio tek na 6. mjestu. Prvak je postao Zrinjski, koji je bio tek petu poslije 17.kola. I na kraju posljednja sezona, u kojoj je Sarajevo postalo prvak, ali je nakon 17.kola bio drugi. Vodeci u tom momentu je bio Siroki Brijeg.

*Statistika obuhvaca samo takmicenja sa 16 timova (tj. sezone 2000/01 i 2002/03 su iskljucene)
FOR PAUL

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 dec 2015, 20:23

jovanmaksimovic je napisao/la:Samo se triput desilo (u 13 izdanja) da lider nakon 17.kola Premijer lige na kraju nije bio prvak (23,1%). To znaci, da trenutni lider Sloboda ima sansu da bude prvak 76,9 posto. Naravno ovo je sve hipoteticki. Ipak u posljednih 6 sezona, cak 3 puta se desilo da lider poslije 17.kola ne bude prvak (50,0%). U sezoni 2009/10, Borac je bio lider nakon 17 kola ali na kraju je pao na trece mjesto. Prvak je postao Zeljeznicar, koji je poslije 17.kola bio tek treci na tabeli. U sezoni 2013/14 je takodjer Borac bio lider u ovom trenutku, ali je na kraju sezone cak zavrsio tek na 6. mjestu. Prvak je postao Zrinjski, koji je bio tek petu poslije 17.kola. I na kraju posljednja sezona, u kojoj je Sarajevo postalo prvak, ali je nakon 17.kola bio drugi. Vodeci u tom momentu je bio Siroki Brijeg.

*Statistika obuhvaca samo takmicenja sa 16 timova (tj. sezone 2000/01 i 2002/03 su iskljucene)
Kad smo vec kod Slobode, titula i ostalog...
jovanmaksimovic je napisao/la:gotovo je... cim su tuzlaci nakon jedne godine premijer lige poceli mastati i sanjati o nekim trofejima i konstantnom uspjehu i evropskkim takmicenjima, znaci samo jedno... neko dobro prodaje drogu u tuzli... i ne znam kakvu, ali neku jos nevidjenu...

da sumiram, klub sa tradicijom koji u 96 godina postojanja nije osvojio ni jedan trofej (doduse bili su cak 6 puta u finalu kupa) i koji u posljednih 15 godina samo jednom izborio evropu (mada nisu dobili licencu), zeli da odjednom postane jedan od bitnih faktora u bh premijer ligi... dobri ste vi za max. 4. ili 5. mjesto, ali nizasta vise... budite realni...
Vrijeme ce pokazati koliko griješiš. Zašto ne bi kako ti kažeš maštali i nadali se Evropi, trofejima i konstantnom uspijehu? Kakve veze ima što nikada nisu bili prvaci, osvojili kup ili izborili Evropu sa onim što njihova uprava trenutno radi? Eto nikad nisu osvojili titulu, a vec sada mogu dovesti boljeg, skupljeg i kvalitetnijeg igraca od vas. Misliš da Zebu ili Ordagica boli briga koliko vi imate titula? Ljudi idu tamo gdje im je bolje, a cinjenica je da su po tom pitanju odmakli od vas, iako imate više titula od Slobode.

Jesi promijenio mišljenje?
Das Ist Walter

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 dec 2015, 21:23

pa jesam promjenio sam misljenje malo... mislim da su ozibljni kandidati za titulu, pogotovo nakon sto se asmir vratio na celo kluba... da li ce biti prvaci, ne znam, ali definitivno mogu biti prvaci ;)
FOR PAUL

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 dec 2015, 21:23

Bi li se mogle one sličice praviti za ovu sezonu? Ako će se raditi, iste se trebaju raditi tamo pred početak 2. polusezone, a ne kao prošli put, 3 kola prije kraja prvenstva.. Mada mene nije ni to omelo da uredno sakupljam svakako :opaopa: Al' bi valjalo da se to može meračiti malo duže ove sezone, da se krene na vakat sa tim. Meni je ono super bilo, ne znam za vas.
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.