Bude u CM-u ponuda S Oliver, doduše dezodorans 1+1 deset maraka. A odlični su vjeruj mi.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Znam. Ima Axe, Nivea sve pet maraka jeftiniji...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:33Bude u CM-u ponuda S Oliver, doduše dezodorans 1+1 deset maraka. A odlični su vjeruj mi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nivea, bar ova za ovo istočno tržište je odron.Tekashi je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:35Znam. Ima Axe, Nivea sve pet maraka jeftiniji...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:33Bude u CM-u ponuda S Oliver, doduše dezodorans 1+1 deset maraka. A odlični su vjeruj mi.
A ja ne volim dezodoranse. Vlazno ispod pazuha....MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:37Nivea, bar ova za ovo istočno tržište je odron.Tekashi je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:35Znam. Ima Axe, Nivea sve pet maraka jeftiniji...MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:33
Bude u CM-u ponuda S Oliver, doduše dezodorans 1+1 deset maraka. A odlični su vjeruj mi.
Old Spice Original suho, mirišem dva dana i ne znojim se. Jes' najbolji
Onaj black and white tesko smece. Usmrdim se nakon dva sata
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 jun 2023, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Probaj Olivera, ne bude vala. Probaj, pa ako bude vlažno javi, pa se nađemo kod Bosfora da ga meni proslojediš

Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 12 jun 2023, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
U presudama Haaga se spominje mali milion direktnih izvrsilaca koji su pocinili zlocine. Otvori presude npr Karadzica, citaj izjave svjedoka i procitat ces imenom i prezimenom ko je cinio ne pojedinacna, nego masovna ubistva. Nije ih Haag optuzio. Sve nevini ljudi valjda. Nije ni svrha Haaga da optuzi i presudi svakog ubogom pociniocu, nego da procesuira najvise funkcionere i najteze zlocine. Svrha je bila i da se djeluje urgentno te su istrage vodjene i optuznice podizane i za vrijeme rata. Poslije rata fakticki nisi imao sud koji ce preuzimati slozenije predmete, Haag je pokrivao i taj prelazni period te su po osnivanju suda i tuzilastva BiH fakticki stala optuzenja i svi predmeti su prebaceni u BiH.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:23Ne znam drug, pojasni mi. A ako možeš, pojasni mi usput i ulogu našeg suda.Kajzer10 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:15Kakve veze ima to sto Haag nije podigao optuznicu? Znaci svako koga Haag nije optuzio je automatski nevin. Znas ti uopste sta je Haag i koja je bila svrha tog suda?MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:02
Ček malo, ja koliko znam Haški tribunal nije podigao optužnicu protiv Mahmuljina iako se njegov slučaj spominjao u slučaju Rasim Delić. I onda se našla bijeda od našeg suda sa potkovanim na čelu da mu sudi![]()
I onda se nađe Fortin futavac koji će generala Mahmuljina strpati u isti koš sa klempavim Kordićem.![]()
To sto ga Haag nije optuzio okaci macku o rep. Presudila su mu dva vijeca, nema tu sta da se prica. Sve ostalo je srpska spika, pa nemoj poslije kukati na tu pricu nego suosjecaj.
A to da predsjednik VSTVa naredjuje ko ce se optuzivati i kako ce vijeca presudjivati veze s vezom nema.
Dogovoreno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:42Probaj Olivera, ne bude vala. Probaj, pa ako bude vlažno javi, pa se nađemo kod Bosfora da ga meni proslojediš![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma ja, VSTV ne određuje optužnice, ono samo potkiva.Kajzer10 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:42U presudama Haaga se spominje mali milion direktnih izvrsilaca koji su pocinili zlocine. Otvori presude npr Karadzica, citaj izjave svjedoka i procitat ces imenom i prezimenom ko je cinio ne pojedinacna, nego masovna ubistva. Nije ih Haag optuzio. Sve nevini ljudi valjda. Nije ni svrha Haaga da optuzi i presudi svakog ubogom pociniocu, nego da procesuira najvise funkcionere i najteze zlocine. Svrha je bila i da se djeluje urgentno te su istrage vodjene i optuznice podizane i za vrijeme rata. Poslije rata fakticki nisi imao sud koji ce preuzimati slozenije predmete, Haag je pokrivao i taj prelazni period te su po osnivanju suda i tuzilastva BiH fakticki stala optuzenja i svi predmeti su prebaceni u BiH.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:23Ne znam drug, pojasni mi. A ako možeš, pojasni mi usput i ulogu našeg suda.
To sto ga Haag nije optuzio okaci macku o rep. Presudila su mu dva vijeca, nema tu sta da se prica. Sve ostalo je srpska spika, pa nemoj poslije kukati na tu pricu nego suosjecaj.
A to da predsjednik VSTVa naredjuje ko ce se optuzivati i kako ce vijeca presudjivati veze s vezom nema.
-
- Kontakt:
Ja skoro bio kupio Old Spice ultra defence, katastrofalan mi bio, samo jos vise smrdi kad se oznojis. Meni najbolje djeluje Axe dark temptation
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma meni samo Nivea odgovara.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Onaj "bearglove" isto dobar.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:56Ja skoro bio kupio Old Spice ultra defence, katastrofalan mi bio, samo jos vise smrdi kad se oznojis. Meni najbolje djeluje Axe dark temptation

Tukne na borovinu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U Sarajevu su već pali za 3000 glasova u odnosu na prošlu izbornu godinu, što se tiče entiteta i države tu su otprilike na istom.ASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Neće izgubiti glasa, garantujem. Ali neće ni rasti. Izuzev par urbanih sredina nemaju šansu za rastom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:26Naša stranka ako ovako nastavi završit će ko Šćepin SBB do lokalnih izbora.
Ja kao neko ko će im dati glas i na narednim izborima, ni ne vidim te postove. Niti ijednog drugog glasača kojeg znam to interesuje. Više me interesuju neke druge stvari.
Generalno mi je taj post glup. Svakoj osobi treba pristupiti individualno, i Kordiću i Mahmuljina. Nema potrebe jednog dodavati drugima. Iako naravno je moje mišljenje totalno negativno i o jednom i o drugom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nivea i Axe stikovi skoro pet maraka jeftiniji jbg. Nivea jeste kvalitet, ali navika....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj debil je jos i sin jednog lokalnog mocnika, HDZ kadar, automafija, droga i ostalojasmin10 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 13:17https://www.klix.ba/vijesti/danas-dzena ... /230612061
Yebo vam alkohol majku da vam yebo.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Odoh slati SMS na DM Sat.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kome sad da vjerujem? Tebi ili ovim iznad garancijama da neće glasa izgubiti? A polako, baš su fino krenuli, od Irme Baralije i izjave "palili smo, palili su" pa do izjave ovog majmuna iz N.Sarajeva.MortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2023, 23:07U Sarajevu su već pali za 3000 glasova u odnosu na prošlu izbornu godinu, što se tiče entiteta i države tu su otprilike na istom.ASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Neće izgubiti glasa, garantujem. Ali neće ni rasti. Izuzev par urbanih sredina nemaju šansu za rastom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:26Naša stranka ako ovako nastavi završit će ko Šćepin SBB do lokalnih izbora.
Ja kao neko ko će im dati glas i na narednim izborima, ni ne vidim te postove. Niti ijednog drugog glasača kojeg znam to interesuje. Više me interesuju neke druge stvari.
Generalno mi je taj post glup. Svakoj osobi treba pristupiti individualno, i Kordiću i Mahmuljina. Nema potrebe jednog dodavati drugima. Iako naravno je moje mišljenje totalno negativno i o jednom i o drugom.
- akisarajevo92
- Kontakt:

Mnogo bolji od Nivea black and white smeća.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, kraljttbvb, MaroonBjelave i 10 gostiju.