FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svaka čast svima, idemo dalje. Nadam se da će ovo dobro doći za samopouzdanje, a i da je očepilo po pitanju realizacije.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Na kraju ispade odlično. 
Kad bi ovo prolazilo i ostalim ekipama bilo bi idealno. Iskoristili greške odbrane, pokazali individualni kvalitet. Teren loš, preloš.
Nema Bagarića da smeta u napadu i odmah golovi padaju.
Još da pokažemo i obrise igre, da bi se mogao nadati nečemu protiv ekipa koje se znaju braniti i koje znaju raditi pritisak.

Kad bi ovo prolazilo i ostalim ekipama bilo bi idealno. Iskoristili greške odbrane, pokazali individualni kvalitet. Teren loš, preloš.
Nema Bagarića da smeta u napadu i odmah golovi padaju.
Još da pokažemo i obrise igre, da bi se mogao nadati nečemu protiv ekipa koje se znaju braniti i koje znaju raditi pritisak.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Vasoski udara kontru analitičarima s foruma Dala ne tjera u Famos kako oni zele nego mu predvidja reprezentativnu karijeru.

Biće ako Bog da popravni ali sa stilom inšAllahbordobijeli je napisao/la: ↑20 mar 2022, 14:04Samo smo derby podbacili sve ostalo savim ok odigrano.
To je to.
Bravo..Malo nam za srecu treba
Bravo..Malo nam za srecu treba

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sve je jasno kao Dan.bordobijeli je napisao/la: ↑20 mar 2022, 15:01Vasoski udara kontru analitičarima s foruma Dala ne tjera u Famos kako oni zele nego mu predvidja reprezentativnu karijeru.
![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bravo momci, bravo
Posebne pohvale idu Dalu i Avramovskom, fenomenalni danas i jedan i drugi

Posebne pohvale idu Dalu i Avramovskom, fenomenalni danas i jedan i drugi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tezinu ovoj pobjedi daje to da smo sa igracem manje zabili 5 golova 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hvala nam svima koji smo danas došli da bodrimo našeg velikana, a ne Dala, Hebibovića i bilo kojeg drugog igrača koji će biti tu i otići, a samo ćemo mi i naše Sarajevo ostati. Mi smo Sarajevo! 

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Volim te Saraj'vo 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pobjeda kakva se nije ni sanjati mogla. Pojedince i dalje ne amnestira današnja dobra partija. Idemo dalje 

- HordasOdMalena
- Kontakt:
To je to.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Moj druzeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 mar 2022, 12:23Trpio bi i Hamzu na desetki samo da Dala ne gledam

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- f0rest1946
- Kontakt:
Jest mi zao onih sto su se vratili sa kapije kad su vidjeli postavu...
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Ma svaka mu čast, momak me je pošteno izurinirao. Baš mi je drago kad mislim da je neko loš igrač, a on me ispiša momački
Samo da ovako nastavi, i živ bio samo nek bar malo u teretanu krene ići, bit će beton

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ledesma popisase te danas rezultatom i igrom. Ugasili te.
Bravo momci
Bravo momci
-
- Kontakt:
Mirvic kralj

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
hehehehe dobro nas je usutio bravo Dalika samo tako nastavi, ovo je danas bilo za 10 a i vidjelo se da mu je znacilo. Nadam se da je ovo zadnji put da Dupe starta utakmicu onakve stvari ne bi uradio ni kadet. Sve u svemu igra 10/10. Samo da dodju oni majstori sa tekme pa napisu igra 0 rezultat dobarElCartel11 je napisao/la: ↑20 mar 2022, 12:28Idemo redom.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑20 mar 2022, 12:08
Koliko lose ovaj maestro treba da odigra da ne bude u prvom sastavu? Ramic jedno poluvrijeme odigrao lose i nema ga ni na mapi vise
+ Dupe...
Mujakic van forme totalno, pravi malo more greski na svakoj utakmici.
Dupovac isti.
Hebibovic muha bez glave. Obicne stvari zasere.
Varesanovic se ne bi mogao pogurati ni sa juniorima. A i u ostalim segmentima nikakve koristi.
Bagaric talasika teska kojem treba 5 prilika da zabije gol.
Jos na to sve kad dodamo, da su na terenu zajedno Kapic, Avramovski i Varesanovic, igraci sličnih karakteristika (AM pozicija) vec sad znaš, da ce ti igra biti rastrgana.

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, johntravolta123 i 18 gostiju.