Da, na taj način UEFA ima veću kontrolu i zna koga će teretiti u slučaju sumnjivih radnji. Lakše im je sa savezom nego sa klubovima.staragarda je napisao/la:zar je to sve u nadleznosti FS...![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
aha,hvala virtualni...nisam to znao...mislio sam da je to moguce samo prema pravnim licimaVirtu4l je napisao/la:Da, na taj način UEFA ima veću kontrolu i zna koga će teretiti u slučaju sumnjivih radnji. Lakše im je sa savezom nego sa klubovima.staragarda je napisao/la:zar je to sve u nadleznosti FS...![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nema sta da ti bude jasno ili ne.Thetraphak1921 je napisao/la:Kamata nije nezakonita, stavise, zakonom je propisana.wobly92 je napisao/la:To je i onaj finansijski ekspert potvrdio.staragarda je napisao/la:hajd na stranu sad pozajmica ili ne,kamata ili ne al kako je mogao FS direktno isplacivati dug fizickim ili pravnim licima tj. prije nego sto su pare prebacivane na zeljin racun il ovi sa FTV bas lupaju
@Evander svim ovim fizičkim licima je tako uplaćivano. Čak i onima s kamatama, što je samo po sebi nezakonito...
@Evander
Imas odgovor na zvanicnoj. Ima nekih stvari koje i meni nisu jasne, ali ne zelim nista prejudicirati. Ne bavim se time, cekam drugu stranu prije nego sto donesem bilo kakav zakljucak.
Sem toga, izuzetno sam zahvalan svim ovim ljudima koji su Zelji posudili novac. Neizmjerno zahvalan, jer da nisu, ne bi ugledali Europu i zaradili tri puta veci novac. To govorim iskljucivo kao navijac..
Fizicko lice po zakonu nema pravo na kamatu.
To se zove lihvarenje!
Jadno je to sto u ovoj drzavi sa tim se bavi i institucija kakva je Nogometni Savez.
Molim te reci da se šališ ili da trolaš.Evander je napisao/la:Fizicko lice po zakonu nema pravo na kamatu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
shzna je napisao/la:

Sta je ovo, Sloboda krade Sarajevu Leona?

-
- Kontakt:
ne znam sta se uopste trudite objasnjavati dusmanima,imate brate "dokaze"o neregularnosti,podignite optuznice izbacite nas u 3. ligu i zdravo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma nema od tog nista..cuo sam se sa benkom i istina je da su ga kontaktirali i ponudlili dobru lovu, ali covjek cijeni horde i zeli u inostranstvo.. ima nekih ponuda i ako se uspije dogovoriti odlazi vaniThetraphak1921 je napisao/la:
Sta je ovo, Sloboda krade Sarajevu Leona?

Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Molim te me demantuj pa da te zvanicno ismijem ovdje pred svima.Virtu4l je napisao/la:Molim te reci da se šališ ili da trolaš.Evander je napisao/la:Fizicko lice po zakonu nema pravo na kamatu.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ovdje bi rat nastao, ljudi bi vam spucali najjaci samar od Velikog praska.TobeYarabi je napisao/la:ma nema od tog nista..cuo sam se sa benkom i istina je da su ga kontaktirali i ponudlili dobru lovu, ali covjek cijeni horde i zeli u inostranstvo.. ima nekih ponuda i ako se uspije dogovoriti odlazi vaniThetraphak1921 je napisao/la:
Sta je ovo, Sloboda krade Sarajevu Leona?![]()
Kako bih volio, zivota mi..

Hajde sto ce vam oni, nego sto cu vam ja leci na kosti.

Ma to ne da bi bio samar, to bi bilo udaranje nogama u glavu. Ali cisto sumnjam da ce se to desiti.
Benko ode iz BiH.
Benko ode iz BiH.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ma benkara je vec istrosen igrac a oni misle da bi im on pomogao u europi..Thetraphak1921 je napisao/la:Ovdje bi rat nastao, ljudi bi vam spucali najjaci samar od Velikog praska.TobeYarabi je napisao/la:ma nema od tog nista..cuo sam se sa benkom i istina je da su ga kontaktirali i ponudlili dobru lovu, ali covjek cijeni horde i zeli u inostranstvo.. ima nekih ponuda i ako se uspije dogovoriti odlazi vaniThetraphak1921 je napisao/la:
Sta je ovo, Sloboda krade Sarajevu Leona?![]()
Kako bih volio, zivota mi..![]()
Hajde sto ce vam oni, nego sto cu vam ja leci na kosti.

Zadnja izmjena: TobeYarabi, dana/u 01 jun 2016, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
http://www.poslovni-info.eu/sadrzaj/por ... duzetnika/Evander je napisao/la:Molim te me demantuj pa da te zvanicno ismijem ovdje pred svima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
nisi trebao brisati dio gdje kažeš da bi vi imali više koristi od Ahmetovića nego mi od BenkeTobeYarabi je napisao/la: ma benkara je vec istrosen igrac a oni misle da bi im on pomogao u europi..

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-------------->Aerials je napisao/la:nisi trebao brisati dio gdje kažeš da bi vi imali više koristi od Ahmetovića nego mi od BenkeTobeYarabi je napisao/la: ma benkara je vec istrosen igrac a oni misle da bi im on pomogao u europi..

ako te ne prozivam, onda te gotivim
- Thetraphak1921
- Kontakt:
To je napisao prevencije radi, da ublazi prskanje ako se obistini.Aerials je napisao/la:nisi trebao brisati dio gdje kažeš da bi vi imali više koristi od Ahmetovića nego mi od BenkeTobeYarabi je napisao/la: ma benkara je vec istrosen igrac a oni misle da bi im on pomogao u europi..

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nama Chima dolazi 

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Postavljas Hrvatski zakonik?Virtu4l je napisao/la:http://www.poslovni-info.eu/sadrzaj/por ... duzetnika/Evander je napisao/la:Molim te me demantuj pa da te zvanicno ismijem ovdje pred svima.
Mozes ti to bolje

Pa lijepo ti onaj rece na tv-u. Ne bi se covjek brukao zbog tako banalne i nebitne stvari.
Ok, mozemo se u jednom sloziti. Lihvarenje jeste zabranjeno samo na papiru. U praksi ga imas u million primjera. Tako da ni ovo nije nesto aman, zaman. Ali je protuzakonito.
Meni licno je u ovoj prici Savez veci krivac jer je svjesno pristao na ovakvo sto. Zeljo se samo snalazio u nezgodnoj situaciji u kojoj se nasao.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 01 jun 2016, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Što mi pokazuješ svoje radno mjesto? Ne interesuje me baš.Maticar je napisao/la: http://kuhinje-knapic.com/wp-content/fl ... le-2-2.jpg
šteta što nisam uradila screenshotThetraphak1921 je napisao/la:To je napisao prevencije radi, da ublazi prskanje ako se obistini.Aerials je napisao/la:nisi trebao brisati dio gdje kažeš da bi vi imali više koristi od Ahmetovića nego mi od BenkeTobeYarabi je napisao/la: ma benkara je vec istrosen igrac a oni misle da bi im on pomogao u europi..

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
priznaj da bi guze dao da nam Chima dođe i to bas njemutuzlak1987 je napisao/la:Nama Chima dolazi :ljepota:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.