FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

123456
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 123456 » 08 jul 2010, 23:21

Lijepo ali moze to i bolje :mrgreen: Idemo taj Hapoel prekucati ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jul 2010, 23:27

bistrikboy je napisao/la:Ne treba padati u neku euforiju ali pored ova 4 mogli smo jos najmanje 4 dati.
Samo da dodam, sjetite se Želje na početku prošle sezone i uporedite to sa ovom igrom. Lepršavost se vidjela u Fojnici, protiv Cibalije se potvrdila. Ne očekujem da prođemo Hapoel ali očekujem da skupo prodamo svoju kožu :mrgreen:
U ligi, očekujem da izborimo Europu, možda da odbranimo titulu :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 jul 2010, 23:27

Arsenalisation je napisao/la:
Hamo je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:samo pitanje za najjace navijace u BiH ako ne i sire...je li zeljo igra 13. i jel se prenosi tekma na bht-u ili valja preko streama gledat... :o
Kako sada stvari stoje stream...
TUZNO ZALOSNO..... :( :o :evil: prvak jedne drzave bi valjda trebao biti ispostovan sa 90 minuta prenosa...a oni prenose ove hrvate koji sebe smatraju hrvatskim klubovima nidje veze kako savez tako i drzava... :cry:
Ove Hrvate? Pa i mi smo sastavni dio države
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 jul 2010, 23:29

pa normalno da ce prenositi tim koji je iz zapadno hercegovacke zupanije koja pripada federaciji bih a ona pripada drzavi bih
i da naravno taj tim igra europa ligu a mi prijatejsku
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2010, 23:31

Tesko se oteti pozitivnom dojmu al ovo je ipak prijateljska utakmica, prije svega zbog cinjenice da nam Cibalija nije napravila ni jednu ozbiljnu sansu! prvo poluvrijeme odlicno ( ko nekad ) puno golova, dva puta su igraci cibalije skidali loptu sa gol linije, stvorili smo jako puno sansi ali ovo sto mene raduje jos vise od toga imamo igru i to onu kakva nam treba puno pasova i trke izradjene akcije igraci cibalije su djelovali jako staticno nasprem nasih i definitvno smo jaca ekipa nego prosle godine sve je podredjeno kolektivu i svak ima svoj zadatak na terenu, sve u svemu punoooo ozbiljnije smo izgledali od cibalije na terenu.Nisam mogao da vjerujem leprsavo i kreativno a da sami sebi nismo zabili ovi nam ne bi dali gol ni da smo igrali jos jednu utakmicu.
E sad ono sto sam primjetio a sto se moze smatrati i losim, Stanic ne moze igrati beka i Lazi treba konkurencija u napadu jer Daka i Bajro to nisu, ne znam sta je sa Alenom.Al eto bice i to jako brzo tako da se ne moramo ni oko toga sekirati uglavnom zaokruzicemo kako treba i taj igracki kadar.Onaj ko je gledao tekmu imao je i sta da vidi ja sam presretan izasao sa stadiona sto zbog igre sto zbog nekih stvari koje sam cuo NEK UVEDU I SUPER KUP da uzmemo i njega a j-e-b-o rezultat igramo ko nekad prije :D eh da i ako jos neko kaze da Zeba zna igrati samo na male glavu cu mu razbit :D
EDIT: gol koji je ponisten i nije bio ofsajd al nebitno
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 08 jul 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 jul 2010, 23:31

tekma odlicna i odigrano a da ne govorim s kolko je stvari osim zamazo oci skautima iz izraela,pa sad pojma nemaju ni od koga prijeti opasnost,savic odlican,zeba-nemoze se rijecima opisat,jednostavno strasno kolko je taj igrac dobar,lucidan,kreator pravi
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 jul 2010, 23:32

slika
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 08 jul 2010, 23:36, ukupno mijenjano 2 puta.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 jul 2010, 23:32

tax je napisao/la:pa normalno da ce prenositi tim koji je iz zapadno hercegovacke zupanije koja pripada federaciji bih a ona pripada drzavi bih
i da naravno taj tim igra europa ligu a mi prijatejsku
O cemu ti druze, ljudi pricaju o pretkolu a ne o prijateljskoj... :?
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 08 jul 2010, 23:35

ovaj željo veceras me podsjetio na onaj stari amarov prije,
kad sam jaranu govorio: ako zakasnis 10 minuta na tekmu neces vidjet bar dva gola
:)
Semper Fidelis

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 08 jul 2010, 23:37

Hvala Bogu da se ovo sad desilo, da je protiv Hapoela odrali bi Sehu, bio je jedan od boljih danas, dominirao sesnestercem! Popovic, vec ste sve o njemu rekli, znaci pod hitno prije Hapoela moramo dovest nekog spica! Stanic se dobro snasao na desnom beku, Mesic i Bogicevic odlicni! Radovanovic standardno! Culum i Savic, presjecali su dosta napada i zabili oboje! M. Beslija standardno dobar! Visca solidan! I Majstor Zeba fantastican, prava zamjena za Bekrica!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 08 jul 2010, 23:40

Al' sam se smij'o karti :lol: :lol: Na grbu piše "CIBALIA", a oni naši pametni ispod napišu "CIBALIJA" :lol: :lol:

Ali hebo to. Mene oduševili Višća i Savić koji je u tandemu sa Ćulumom extra ;) Opet ponavljam, Stana nije za beka :evil: Trebamo pravog d. beka :!: Toliko .. A za Zebu, znali smo svi koliko vrijedi 8-)
U mom svijetu važe moja pravila

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 08 jul 2010, 23:45

necu puno pametovati sve je receno vec,ali mislim da najvise skripi kod stanica na beku i u spicu kod laze,e sad me vise brine taj bek jer napad me ne brine imamo takvu vezu da je to strasno,onaj go ne krivim sehu vec stanica,mislim da on ondje dosta slabije igra,samo ne znam sta je sa gancevom je li nema kvalitet za prve postave ili je nedovoljno spreman,i kad vec spominjete dresove,ma grme :D

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 08 jul 2010, 23:51

ma kod nas je sve u redu samo strasan problem imamo u spicu sta je sa alenom zna li iko

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 jul 2010, 23:52

Samo Željo je napisao/la:necu puno pametovati sve je receno vec,ali mislim da najvise skripi kod stanica na beku i u spicu kod laze,e sad me vise brine taj bek jer napad me ne brine imamo takvu vezu da je to strasno,onaj go ne krivim sehu vec stanica,mislim da on ondje dosta slabije igra,samo ne znam sta je sa gancevom je li nema kvalitet za prve postave ili je nedovoljno spreman,i kad vec spominjete dresove,ma grme :D
osim,muntanje sakuta,pa sa mnogo stvari je to pokazo ;)
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2010, 23:52

ZELJO MOJA je napisao/la:ma kod nas je sve u redu samo strasan problem imamo u spicu sta je sa alenom zna li iko
Pretjerao sa janjetinom
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ŠtaIma
Kontakt:

Post Postao/la ŠtaIma » 09 jul 2010, 00:09

Vezni red nam je perverzija :D

Daj Bože da nam padne odnekud dobar napadač :shock:

Svaka čast Lazi, al kad on ne zna potrčati kad treba..........imao je 3-4 povratne koje je mogao pospremiti hladno, al ne zna da potrči na vrijeme :?:
Lijepo je biti Manijak!!!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 09 jul 2010, 00:15

Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
pile87 je napisao/la:
Mostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!
Samo da potvrdim da je istina :D i da imas dobar izvor informacija!
Eto, ako Bog da dodju nam jos ta 2 igraca prekucavamo ligu sad pa sad :!: :!:
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 09 jul 2010, 00:16

nedaTM87 je napisao/la:
Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
pile87 je napisao/la:
Mostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!
Samo da potvrdim da je istina :D i da imas dobar izvor informacija!
Eto, ako Bog da dodju nam jos ta 2 igraca prekucavamo ligu sad pa sad :!: :!:
ma nek dodje samo jedan od njih dvojice i dva bocna igraca i imamo odlicnu ekipu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 09 jul 2010, 00:20

Ne valja ovo nikako :roll: Tri riječi koje nikako ne mogu zajedno ŽELJO=PRIJATELJSKA=POBJEDA :roll: :mrgreen:
O utakmici neću ništa pisati, jer su već neki kompetentni forumaši napisali sve o tekmi i sa većinom se slažem.
Jedino na šta bi se osvrnuo jeste ova balavurdija što najvljuje cijepanje Hapoela, srećom takvih vcs nije bilo na tekmi, jer ipak je to prijateljska, nije to toliko zanimljivo za njihov posrani mozak. Koliko mi je drago zbog lijepe igre i dobrog rezultata, toliko mi je i krivo, jer će ove fudbalske nezanlice poslije eventualnog poraza od Hapolea osuti drvlje i kamenje po igračima i tako stvore lošu atmosferu pred početak nadolazeće sezone, a ne bi mi bilo čudno ni da odu toliko daleko i napadnu Osima.
Uprava mora se podhitno organizovati i osnovati neko odjeljenje koje će se baviti trajnim iskorijevanjem balavurdije, idiota, kretena, fudbalskih neznalaca sa i oko Grbavice :twisted:

Dalje...
Dresovi su mi se baš pravo svidjeli, a inače sam pegla i probirljiv što se tiče toga, al ovi večerašnji su baš cool.

Definitivno sa ovim sastavom u nadolazećoj sezoni smo među prva tri, a sad možemo li odbraniti titulu pitanje je. Borac i Široki su jedini timovi koji nam mogu parirati trenutno, a slučaju da dovedemo jednog klasnog špica onda nema niko ravan. Sa tim jednim špicem, titula je opet na Grbavici , ja sam ubijeđen. Mada ja vjerujem da i sa ovim sastavom možemo do titule, a bgm i do kupa, a akb na zimu, nakon što legnu pare od Europe, Bekrića, možda Štile i Džeke kupiti birana pojačanja i opet krenuti u neizbježno plavo proljeće.

Vjerujem u Osima i u ove igrače i vjerujem u prolaz protiv Hapoela...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 09 jul 2010, 00:20

Ma samo desni bek, Radovanovic je solidan na lijevom, al ipak mu treba zamjena!
Ma najbolje bi bilo dovesti igraca koji moze igrati i desnog i lijevog :mrgreen: :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.