Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo da dodam, sjetite se Želje na početku prošle sezone i uporedite to sa ovom igrom. Lepršavost se vidjela u Fojnici, protiv Cibalije se potvrdila. Ne očekujem da prođemo Hapoel ali očekujem da skupo prodamo svoju kožubistrikboy je napisao/la:Ne treba padati u neku euforiju ali pored ova 4 mogli smo jos najmanje 4 dati.
Ove Hrvate? Pa i mi smo sastavni dio državeArsenalisation je napisao/la:TUZNO ZALOSNO.....Hamo je napisao/la:Kako sada stvari stoje stream...Arsenalisation je napisao/la:samo pitanje za najjace navijace u BiH ako ne i sire...je li zeljo igra 13. i jel se prenosi tekma na bht-u ili valja preko streama gledat...![]()
![]()
prvak jedne drzave bi valjda trebao biti ispostovan sa 90 minuta prenosa...a oni prenose ove hrvate koji sebe smatraju hrvatskim klubovima nidje veze kako savez tako i drzava...
O cemu ti druze, ljudi pricaju o pretkolu a ne o prijateljskoj...tax je napisao/la:pa normalno da ce prenositi tim koji je iz zapadno hercegovacke zupanije koja pripada federaciji bih a ona pripada drzavi bih
i da naravno taj tim igra europa ligu a mi prijatejsku
osim,muntanje sakuta,pa sa mnogo stvari je to pokazoSamo Željo je napisao/la:necu puno pametovati sve je receno vec,ali mislim da najvise skripi kod stanica na beku i u spicu kod laze,e sad me vise brine taj bek jer napad me ne brine imamo takvu vezu da je to strasno,onaj go ne krivim sehu vec stanica,mislim da on ondje dosta slabije igra,samo ne znam sta je sa gancevom je li nema kvalitet za prve postave ili je nedovoljno spreman,i kad vec spominjete dresove,ma grme
Pretjerao sa janjetinomZELJO MOJA je napisao/la:ma kod nas je sve u redu samo strasan problem imamo u spicu sta je sa alenom zna li iko
Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...
Eto, ako Bog da dodju nam jos ta 2 igraca prekucavamo ligu sad pa sadpile87 je napisao/la:Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!i da imas dobar izvor informacija!
ma nek dodje samo jedan od njih dvojice i dva bocna igraca i imamo odlicnu ekipunedaTM87 je napisao/la:Mostar47 je napisao/la:još se čeka Džafić,Kutalija,dva bočna koja trebaju doći...Eto, ako Bog da dodju nam jos ta 2 igraca prekucavamo ligu sad pa sadpile87 je napisao/la:Samo da potvrdim da je istinaMostar47 je napisao/la:info nesmjem otkriti,takav je dogovor!!!i da imas dobar izvor informacija!
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.