Dva donera odmah

Ali kakve glavurde hodaju Sarajevom, to je strasno - svaki dan se sve vise iznenadjujem. Allam, ocam, bracala

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dva donera odmah
Papci su preuzeli grad to se vidi od voznje autom kroz grad, do svakodnevnih situacija sa ovakvim papcima
ova glupaca predaje u muzickoj skoli
Ček malo, ja koliko znam Haški tribunal nije podigao optužnicu protiv Mahmuljina iako se njegov slučaj spominjao u slučaju Rasim Delić. I onda se našla bijeda od našeg suda sa potkovanim na čelu da mu sudiASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Neće izgubiti glasa, garantujem. Ali neće ni rasti. Izuzev par urbanih sredina nemaju šansu za rastom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:26Naša stranka ako ovako nastavi završit će ko Šćepin SBB do lokalnih izbora.
Ja kao neko ko će im dati glas i na narednim izborima, ni ne vidim te postove. Niti ijednog drugog glasača kojeg znam to interesuje. Više me interesuju neke druge stvari.
Generalno mi je taj post glup. Svakoj osobi treba pristupiti individualno, i Kordiću i Mahmuljina. Nema potrebe jednog dodavati drugima. Iako naravno je moje mišljenje totalno negativno i o jednom i o drugom.
Mahmuljin ti general.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:02Ček malo, ja koliko znam Haški tribunal nije podigao optužnicu protiv Mahmuljina iako se njegov slučaj spominjao u slučaju Rasim Delić. I onda se našla bijeda od našeg suda sa potkovanim na čelu da mu sudiASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Neće izgubiti glasa, garantujem. Ali neće ni rasti. Izuzev par urbanih sredina nemaju šansu za rastom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:26Naša stranka ako ovako nastavi završit će ko Šćepin SBB do lokalnih izbora.
Ja kao neko ko će im dati glas i na narednim izborima, ni ne vidim te postove. Niti ijednog drugog glasača kojeg znam to interesuje. Više me interesuju neke druge stvari.
Generalno mi je taj post glup. Svakoj osobi treba pristupiti individualno, i Kordiću i Mahmuljina. Nema potrebe jednog dodavati drugima. Iako naravno je moje mišljenje totalno negativno i o jednom i o drugom.![]()
I onda se nađe Fortin futavac koji će generala Mahmuljina strpati u isti koš sa klempavim Kordićem.![]()
Da general, nije valjda vojvoda?ASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:06Mahmuljin ti general.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:02Ček malo, ja koliko znam Haški tribunal nije podigao optužnicu protiv Mahmuljina iako se njegov slučaj spominjao u slučaju Rasim Delić. I onda se našla bijeda od našeg suda sa potkovanim na čelu da mu sudiASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Neće izgubiti glasa, garantujem. Ali neće ni rasti. Izuzev par urbanih sredina nemaju šansu za rastom.
Generalno mi je taj post glup. Svakoj osobi treba pristupiti individualno, i Kordiću i Mahmuljina. Nema potrebe jednog dodavati drugima. Iako naravno je moje mišljenje totalno negativno i o jednom i o drugom.![]()
I onda se nađe Fortin futavac koji će generala Mahmuljina strpati u isti koš sa klempavim Kordićem.![]()
![]()
Pa nisu se samo nad Srbima iživljavali, i Bošnje su imali problema sa njima.
Pola familije mi je bilo na Vozučkom ratištu.
Ne nisu, jer nije prelazio granicu opštine. Ali da su se gnušali postupcima, apsolutno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:08Da general, nije valjda vojvoda?ASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:06Mahmuljin ti general.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:02
Ček malo, ja koliko znam Haški tribunal nije podigao optužnicu protiv Mahmuljina iako se njegov slučaj spominjao u slučaju Rasim Delić. I onda se našla bijeda od našeg suda sa potkovanim na čelu da mu sudi![]()
![]()
Pa nisu se samo nad Srbima iživljavali, i Bošnje su imali problema sa njima.
Pola familije mi je bilo na Vozučkom ratištu.
I jesu li imali problem sa generalom?
Kakve veze ima to sto Haag nije podigao optuznicu? Znaci svako koga Haag nije optuzio je automatski nevin. Znas ti uopste sta je Haag i koja je bila svrha tog suda?MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:02Ček malo, ja koliko znam Haški tribunal nije podigao optužnicu protiv Mahmuljina iako se njegov slučaj spominjao u slučaju Rasim Delić. I onda se našla bijeda od našeg suda sa potkovanim na čelu da mu sudiASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Ne znam drug, pojasni mi. A ako možeš, pojasni mi usput i ulogu našeg suda.Kajzer10 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:15Kakve veze ima to sto Haag nije podigao optuznicu? Znaci svako koga Haag nije optuzio je automatski nevin. Znas ti uopste sta je Haag i koja je bila svrha tog suda?MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:02Ček malo, ja koliko znam Haški tribunal nije podigao optužnicu protiv Mahmuljina iako se njegov slučaj spominjao u slučaju Rasim Delić. I onda se našla bijeda od našeg suda sa potkovanim na čelu da mu sudiASD je napisao/la: ↑12 jun 2023, 21:41
Neće izgubiti glasa, garantujem. Ali neće ni rasti. Izuzev par urbanih sredina nemaju šansu za rastom.
Samo nek' nije zeleno.