FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Amar Osim je izabrao i sastav za ovaj meč.
Nastupaju: Fejzić, Stevanović, Miletić, Ikić, Miličević, Čeliković, Alispahić, Ramović, Štilić, Mujezinović, Juričić
Na klupi su: Muftić, Kosorić, BLažević, Šabanadžović, Lendrić, Veselinović, Subašić, Bekrić, Zec
Nastupaju: Fejzić, Stevanović, Miletić, Ikić, Miličević, Čeliković, Alispahić, Ramović, Štilić, Mujezinović, Juričić
Na klupi su: Muftić, Kosorić, BLažević, Šabanadžović, Lendrić, Veselinović, Subašić, Bekrić, Zec
Opet Celikovic zadnji vezni, a doveo si Sabana i Boju kojeg nema ni u zapisniku? Nema hajra od ovog
Cuva Bog Zelju svog!
Izbacio je Kosorica, Veselinovica i jednostavno je jednog bogalja morao ostaviti.

Kako teren izgleda sa istoka.

Kako teren izgleda sa istoka.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jel Arena prenosi.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma ja ovi moderatori vazda neke privelegije, a mi nek' se patimo sa streamovima 

Husref baš ofanzivan sastav izveo, plus su i bekovi ofanzivni
Husref Musemić je odabrao ovih 11 igrača za utakmicu na Grbavici: Muminović, Barišić, Morris, Nukić, Lučić, Karjašević, Brkić, Doffo, Džafić, Mišić, Badji Badara
Husref Musemić je odabrao ovih 11 igrača za utakmicu na Grbavici: Muminović, Barišić, Morris, Nukić, Lučić, Karjašević, Brkić, Doffo, Džafić, Mišić, Badji Badara
Zadnja izmjena: braco, dana/u 21 mar 2021, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Znam da se u fudbalu u posljednje vrijeme fura to da se zadnji vezni vrati na stopera, ali da se stoper gurne na zadnjeg veznog i da igra tu konstantno, to je fakat genijalnost.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Toni Jović je Neymar za Veselog a Bender treba ostaviti fudbal ako je Fejzic ispred njega i on i mali Muftic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ovi sto uvijek traze linkove , strimove itd. Jednostavna aplikacija, ROKKR..Na pocetku samo ukucate : huhu.to
Imate cak i mojatv kanal za premijer ligu....
Imate cak i mojatv kanal za premijer ligu....
Volim Zeljeznicar
Cuva Amar rezultat
ako si na poslu i nemas stream skini na mobitel rokkr aplikaciju imas na sport i tv temi kako da sve postavis svi streamovi u full HDavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:20Ma ja ovi moderatori vazda neke privelegije, a mi nek' se patimo sa streamovima![]()

evo kako izgleda na mobitelu i ovo za svu ostalu bracu da ne traze linkove i ta čudesa
Prenio sam Veselinovicu da ga ovdje svi puno vole. Raja sa ss foruma je uz Veselog!avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:20Ma ja ovi moderatori vazda neke privelegije, a mi nek' se patimo sa streamovima![]()
Slike se nalaze na 1921 instagramu profilu nego mi se autor izbrisao jer sam htio fino sa screen pa zaustavio story. Da ne pomisli raja svasta.

Pogledajte terena raja,pa ovo je sramota....nemam riječi.....
Ko održava njega? Ako se uopšte održava....
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Alba ga odrzava. Ima i jutros slika gdje se vidi radnik njihov.
Bjezi Amar od pobjede ko djavo od krsta.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kako ti znaš da sam ja na posluRobust je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:24ako si na poslu i nemas stream skini na mobitel rokkr aplikaciju imas na sport i tv temi kako da sve postavis svi streamovi u full HDavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 mar 2021, 16:20Ma ja ovi moderatori vazda neke privelegije, a mi nek' se patimo sa streamovima![]()
evo kako izgleda na mobitelu i ovo za svu ostalu bracu da ne traze linkove i ta čudesa

Hvala jarane i tebi @lapaz

Sad ćemo probat izdumat
Hajdeeeeeeeee

Koja droga Allahu dragi 
Koliko puta ove sezone nakon utakmice se psihicki potrosimo ali kad dodje par sati pred tekmu srce zaigra i moras gledati, moras

Koliko puta ove sezone nakon utakmice se psihicki potrosimo ali kad dodje par sati pred tekmu srce zaigra i moras gledati, moras

Volim Zeljeznicar