FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fixator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fixator » 08 jul 2010, 22:50

a sa zapada su non stop prozivali ćelu iz cibalije, "hajd udji ti yebo ove, nemaju pojma,"
i na kraju se ispostavi da je ćelo golman :)

nije mi samo jasno sto je gancevu dao samo 5 minuta
Semper Fidelis

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 08 jul 2010, 22:51

Raja sta ce mo za napadaca, Lazo je iskreno uzasan bio...p.s. kako vam se cini igra Stanice, jel opet igrao beka, nesto nisam siguran to, kako je odigrao :?
Volim te Zeljo!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 jul 2010, 22:52

Zna li neko zasto su brojevi pomijesani, niko nije nosio svoj pravi broj ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 jul 2010, 22:53

Savić bi mogao biti pravo pojacanje sudeci po ovoj vecerasnjoj utakmici...momak se odlicno krece i zna sa loptom.
Zeba je svakako provjeren igrac i onaj cetvrti gol koji je zabio je majstorija koja se rijetko viđa na našim terenima, kako je mangupski prodao lažnjak ,prešao levata za zabio gol...svaka cast majstore :!:
Višća ce ove godine biti najbolji Željin igrac u to sam ubjeđen...opasan,brz, igra sa lakocom,konstantna prijetnja.
Ostatak tima standardan...Šehić jest katastrofalno kiksao kad je sam sebi zabio gol nakon povratne Mešića ali dešavaju se onakve stvari cesto i boljim golmanima od njega...jednostavno lopta odskoci ,pređe preko noge i **** ga...sjetimo se Dražena Ladić a ili golmana engleza Robinsona...ne treba nikako sad po Šehi drvlje i kamenje.
Cibalija fakat ništa nije uradila, vrlo loše su izgledali na terenu...jedini šut koji su uputili je bio oko 80 minute i to daleko preko gola....dobro su i prošli na kraju jer su mogli primiti još 2-3 gola da je Popović bio malo prisebniji.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 08 jul 2010, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jul 2010, 22:53

Bosnier je napisao/la:Zna li neko zasto su brojevi pomijesani, niko nije nosio svoj pravi broj ?
de ba prelistaj malo, nemoj samo cim uletis odma pitas, sve lijepo objasnjeno ;)
Za zivot cijeli!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 08 jul 2010, 22:54

Bosnier je napisao/la:Zna li neko zasto su brojevi pomijesani, niko nije nosio svoj pravi broj ?
zbog hapoelovih spijuna!
Najvecu prijetnju po nas gol (poslije Srđana :D) imao je onaj lik sto lici na Robena :D:D:D:D:D
AMAR AMAR OSIM OSIM!
G A Z I
Željo sve do pobjede

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 08 jul 2010, 22:56

evo postave koja je igrala (bez brojeva naravno):

sehic
stanic
radovanovic
bogicevic
mesic
culum
savic
višća
besha m.
zeba
lazar

----------------

hoklica :mrgreen:

karic
perak
spahic
cholic
svraka
rovcanin
gancev
odovic
kerla
beslija h.
Semper Fidelis

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 jul 2010, 22:57

Dokle vise ovog lazara, ovi sto ga gotive pod hitno doktoru

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jul 2010, 23:00

Admiral_TM87 je napisao/la:Dokle vise ovog lazara, ovi sto ga gotive pod hitno doktoru
podhitno nam treba napadac ...
Za zivot cijeli!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 08 jul 2010, 23:01

drop je napisao/la:Šehić jest katastrofalno kiksao kad je sam sebi zabio gol nakon povratne Mešića ali dešavaju se onakve stvari cesto i boljim golmanima od njega...jednostavno lopta odskoci ,pređe preko noge i **** ga...
šehić je bio dobar
sve u petercu je uhvatio
tako da nije kiksao jer je glupo odskocila i nije mešić nego stanić vratio loptu
ali je i greska stanica jer mu je vratio loptu direktno u okvir gola to se nikad ne radi,
lopta se golmanu vracu ili na jednu sattivu ili na drugu tj na nogu a ne direktno na njega
ali desilo se jbga,

a znao sam ja cim je svraka usao da cemo odmah gol primiti
:mrgreen:
Semper Fidelis

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 08 jul 2010, 23:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Dokle vise ovog lazara, ovi sto ga gotive pod hitno doktoru
podhitno nam treba napadac ...
to nam je najslabiji dio uz bekove, ali bice to u dure, zeba je onoga stopera posramio

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 08 jul 2010, 23:03

Najludji su mi ovi sto sada smrdaju po Lazaru a kada ga drug LAZAR zabije u Tel Avivu isti ovi sto sada pricaju i laprdaju ce ga u zvijezde ukivati. Sta vam je ba, pa nije LAZAR tip igraca koji ce se ispucavati na jednoj Cibaliji, cuva on svoju municiju za mnogo jace i vaznije utakmice :D
Daj ba ljudi sjetite se samo proljetnog dijela i njegove explozije, pa decko je cini mi se oko 8-9 golova zabi u pola sezone, a nije bi totalno fit, jer je kuburio sa tim povredama.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 08 jul 2010, 23:07

Sve su rekli momci koji su bili na utakmici,ali evo da i ja napisem svoje vidjenje.Utakmicu smo rijesili na samom pocetku tako da smo kod 3:0 stali na loptu i cuvali prednost.Dakle siguran sam da smo mogli jos 2 komada dati da je trebalo.Primili smo bezveze pogodak,ali i on je isparacen aplauzom jer navijaci su bili zadovoljni ponudjenim.

Savic je odlican igrac i s njim smo puno dobili.Dobro se slaze sa Culumom,nazalost mislim da za Svraku nema mjesta u prvih 11.Visci je trebao jedan igrac tipa Zebe i sigurno da ce mu vise odgovarati nego Bekric.Zeba odigrao dobro za nasu ligu je i vise nego dobar.Visca ce biti veliki igrac.Stanic ne moze igrati beka,Lazo bolji nego inace,ali s njim ne mozemo nista znacajno napravit.Napadac potreban itekako.
AMAR OSIM!

register
Kontakt:

Post Postao/la register » 08 jul 2010, 23:08

Najbitnije je od svega da se niko nije povrijedio do sad, i da "Brko" ima sve igrace na raspolaganju. ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 jul 2010, 23:09

Dobra utakmica podjeljena u dva totalno razlicita poluvremena. U prvom poluvremenu puno dinamike, odlicnih poteza, akcija, sansi i golova (sto priznatih sto ponistenih sto spasenih lopti sa gol linije). Drugo poluvrijeme skroz drugacije. Nasi kao da su izasli samo da zavrse utakmicu bez neke prevelike zelje da natrpaju protivnika maksimalno. Trke jeste bilo i u drugom poluvremenu kao i nekih pokusaja ali to nije ni blizu kao u prvom poluvremenu.
Rekoh nakon utakmice u Fojnici a reci cu i sada da ce Srdjan Savic biti odlicno pojacanje u veznom redu. On i Culum su odlican tandem i zavrsavaju posao za Zebu da bi on imao prostora za "svoju igru". Radovanovic odlican na lijevom beku, Stana dobro odigrao desnog bocnog. Bogicevic i Mesic standardno dobri. Za Zebu se nema sta govoriti, nema trke ali zato ima lucidnosti, one koja nam je falila prosle godine. Lazo ko Lazo. Trci, ganja, trudi se ali to nije onaj ubojiti spic koji nam treba. Mirso odradjuje isti posao kao i prosle sezone i za njega se nema sta pisati. Onaj koji je mene najvise odusevio veceras je Edin Visca. Decko je prodoran, brz, tehnicki potkovan i ima onu "zadnju loptu" koju je veceras pocesto provukao u sesnaesterac. Iz tih njegovih dodavanja pala su dva gola a bile su jos dvije odlicne sanse.

Sve u svemu, zadovoljan sam prikazanom igrom i opet kazem da u sljedecu sezonu sigurno ulazimo jaci nego sto smo bili u protekloj.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 08 jul 2010, 23:11

fixator je napisao/la:
drop je napisao/la:Šehić jest katastrofalno kiksao kad je sam sebi zabio gol nakon povratne Mešića ali dešavaju se onakve stvari cesto i boljim golmanima od njega...jednostavno lopta odskoci ,pređe preko noge i **** ga...
šehić je bio dobar
sve u petercu je uhvatio
tako da nije kiksao jer je glupo odskocila i nije mešić nego stanić vratio loptu
ali je i greska stanica jer mu je vratio loptu direktno u okvir gola to se nikad ne radi,
lopta se golmanu vracu ili na jednu sattivu ili na drugu tj na nogu a ne direktno na njega
ali desilo se jbga,

a znao sam ja cim je svraka usao da cemo odmah gol primiti
:mrgreen:
E bas je bio pored stative i fino mu je na lijevu nogu (njegova jaca) vratio, ali sta je ovom bilo pa je ruzno zahvatio da je lopta otisla u gol...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 jul 2010, 23:12

Jadan Hapoel sad :)
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 08 jul 2010, 23:16

dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
Nisam ni vidio komentar na temi kod "onamo onih" :mrgreen:

Objektivno Dino ti veze nemaš ;) Ili ne znaš ko je Zaja 8-) a bogme ni Višća. To su zamjene za Bekrića i Bučana. Željo je počeo da igra LEPRŠAVO :mrgreen: Napokon ;)
Zadnja izmjena: nikad_izvini, dana/u 08 jul 2010, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 jul 2010, 23:18

Mislim da je Hapoel gledao snimke i gledali su drugu igru pacenje do 70 i onda kondicija a sad je ovo druga prica.Zeljo igra kao barca visca i zeba vezuju i igraju lucidno stvarno vrhunski.Culum i Savic kao Busgets i Keita radovanovic odlican mislim da su zidovi iznenadeni totalna promjena sistema igre i sve u svemu odlicna uigranost ;) ;)
svoj ti pos'o !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 jul 2010, 23:19

Ne treba padati u neku euforiju ali pored ova 4 mogli smo jos najmanje 4 dati.

Cibalija za 10 dana igra ligu Europe nisu tako daleko odmakli sa pripremama kao mi ali ipak nisu ni "friski".Seha siguran na istrcavanjima,nisam tacno vidio sta je bilo kad smo primili gol,izgleda da ce Stana igraci desnog beka,veceras i nije imao nekog posla nazad pa i ne znam sta da mislim,prema naprijed sasvim dobar,stoperi na nivou - ocekivano,Radovanovic fizicki (izgledom) nabacio koji misic,idi se da radi i da ima zelju da napreduje,dobar kao i uvijek,Savic i Culum sasvim dobro,Savic u pocetku pomalo nesiguran a onda odigrao odlicnu tekmu,bio je i najbolji uz Zebu i Viscu,a ovaj dvojac je vrhunski,Lazo bez nekih sansi,ustvari imao dvije poluprilike ali nista,Mirso nekako djelujem umoran.Kasnije je uslo dosta igraca ali bez neke posebne minutaze i ucinka.

U Tel Avivu ce nam trebati mnogo vise od ovoga veceras
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.