i na kraju se ispostavi da je ćelo golman

nije mi samo jasno sto je gancevu dao samo 5 minuta
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
de ba prelistaj malo, nemoj samo cim uletis odma pitas, sve lijepo objasnjenoBosnier je napisao/la:Zna li neko zasto su brojevi pomijesani, niko nije nosio svoj pravi broj ?
zbog hapoelovih spijuna!Bosnier je napisao/la:Zna li neko zasto su brojevi pomijesani, niko nije nosio svoj pravi broj ?
podhitno nam treba napadac ...Admiral_TM87 je napisao/la:Dokle vise ovog lazara, ovi sto ga gotive pod hitno doktoru
šehić je bio dobardrop je napisao/la:Šehić jest katastrofalno kiksao kad je sam sebi zabio gol nakon povratne Mešića ali dešavaju se onakve stvari cesto i boljim golmanima od njega...jednostavno lopta odskoci ,pređe preko noge i **** ga...
to nam je najslabiji dio uz bekove, ali bice to u dure, zeba je onoga stopera posramioThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:podhitno nam treba napadac ...Admiral_TM87 je napisao/la:Dokle vise ovog lazara, ovi sto ga gotive pod hitno doktoru
E bas je bio pored stative i fino mu je na lijevu nogu (njegova jaca) vratio, ali sta je ovom bilo pa je ruzno zahvatio da je lopta otisla u gol...fixator je napisao/la:šehić je bio dobardrop je napisao/la:Šehić jest katastrofalno kiksao kad je sam sebi zabio gol nakon povratne Mešića ali dešavaju se onakve stvari cesto i boljim golmanima od njega...jednostavno lopta odskoci ,pređe preko noge i **** ga...
sve u petercu je uhvatio
tako da nije kiksao jer je glupo odskocila i nije mešić nego stanić vratio loptu
ali je i greska stanica jer mu je vratio loptu direktno u okvir gola to se nikad ne radi,
lopta se golmanu vracu ili na jednu sattivu ili na drugu tj na nogu a ne direktno na njega
ali desilo se jbga,
a znao sam ja cim je svraka usao da cemo odmah gol primiti
Nisam ni vidio komentar na temi kod "onamo onih"dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.