Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sretno vam... 

Pa brate skines onaj program instaliras i eto ti live kladjenje...kladionicar je napisao/la:I ja sam kod nas digao,nema nikakvih problema,kao i obicno se dize...Jos da mi je nastimati live kladjenjeBosnier je napisao/la:Samo da kazem da sam bez problema podigao 30€ (58Km) u Williams na Grbavici...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- pintol_TM87
- Kontakt:
e hvala drugBosnier je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Evo brate Flinkens live streamBosnier je napisao/la:
eee i meni je jos samo ta ostalaeo sad gledam nema je nigdje live puuu...a igrat ce onom terenu sto su sad zavrsili safina...
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- kladionicar
- Kontakt:
probaj opet kakve rijeci sa odgovorom,i kod mene je to bio problem,kad sam isplacivao,nema boga isplatit,sve isprobao,i na kraju stavio prvo veliko slovo i pogodio od 2-3 put.adis.p je napisao/la:Ma ionako da sam dobio, nebi mogo isplatit.....nemam onaj odgovor, a onim klocevima sam poslo 5-6 mailova da mi posalju odgovor na pitanje i nista......Htio sam sve ovo skockat na rulet...al et nisam.....imam od ranije jos jedan acc pa valjda mi dodje bonus...![]()
![]()
![]()
Edit.Bosnier,gdje se skida taj program
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Kad odes na Live Kladjenje , onda ti se na sredini pojavi Microsoft, kliknes tu sliku i tamo negdje imas download
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma nema veze....ionako imam 0.00 na racunu....radije cu na ovaj novi racun uplatit petaka i laganicaa.....kladionicar je napisao/la:probaj opet kakve rijeci sa odgovorom,i kod mene je to bio problem,kad sam isplacivao,nema boga isplatit,sve isprobao,i na kraju stavio prvo veliko slovo i pogodio od 2-3 put.adis.p je napisao/la:Ma ionako da sam dobio, nebi mogo isplatit.....nemam onaj odgovor, a onim klocevima sam poslo 5-6 mailova da mi posalju odgovor na pitanje i nista......Htio sam sve ovo skockat na rulet...al et nisam.....imam od ranije jos jedan acc pa valjda mi dodje bonus...![]()
![]()
![]()
Edit.Bosnier,gdje se skida taj program

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- pintol_TM87
- Kontakt:
Mislim da trebate imat ovaj program...Flash player pa evo probaj skinuti pa javi jel valja 
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
Ova Lalami tek ove godine usla u profesionalce sad je na 450 wta rankigu , jos ima 20 godina i nije iskusna
Trebala bi je uzeti bez problema ova Flipkens
Al moram priznati da je ova Lalami prelijepa
Al moram priznati da je ova Lalami prelijepa

- pintol_TM87
- Kontakt:
hahaha fakat se vidi da je tek usla u profi tenisBosnier je napisao/la:Ova Lalami tek ove godine usla u profesionalce sad je na 450 wta rankigu , jos ima 20 godina i nije iskusna

kontam pocet trenirat tenis zbog nje..taman je za mene

auu iz maroka taman dole odem:D
hhaha ronilacka oprema
Malo mi zao ove Salame hehe , stvarno je lijepa cura

- pintol_TM87
- Kontakt:
ma jes ona lijepa al zaradit cu ja na njoj ceneraBosnier je napisao/la:hhaha ronilacka oprema

Evo i meni ce dobro sjesti 

Netreba se prerano radovati jos nista nije gotovo

- kladionicar
- Kontakt:
Nmgu da vjerujem,potpuno isti listic...Kod mene samo uplata 5 eura,hahahahahBosnier je napisao/la:Evo i meni ce dobro sjesti

Hvala svima,napravio sam live kladjenje.Siena 0 golova u prvom poluvremenu,prva oklada
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
- pintol_TM87
- Kontakt:
jel ti pomoglo ono sto si skinuo onaj adobe flash player ? ovo pitam da vidim gdje ti je bio problem..to mi je struka xDkladionicar je napisao/la:Nmgu da vjerujem,potpuno isti listic...Kod mene samo uplata 5 eura,hahahahahBosnier je napisao/la:Evo i meni ce dobro sjesti
Netreba se prerano radovati jos nista nije gotovo![]()
![]()
Hvala svima,napravio sam live kladjenje.Siena 0 golova u prvom poluvremenu,prva oklada
- pintol_TM87
- Kontakt:
Susret 32. kola nizozemske Eerste Divisie.
U njemu se sastaju 6. plasirani Cambuur Leeuwarden i 17. plasirana Fortuna Sittard.
ZBROJ GOLOVA -3+ TIP 2
Cambuur Leeuwarden se nakon 31 odigranog kola u prvenstvu nalazi na 6. mjestu na ljestvici s omjerom 13-8-10 uz gol razliku 56:47 i 44 osvojena boda(oduzeto mu je 3 bodova odlukom nizozemskog nogometnog saveza).
Doma Cambuur Leeuwarden nakon 15 odigranih susreta ima omjer 8-4-3 uz gol razliku 30:18 i 28 osvojenih bodova po čemu je također 6. momčad po uspješnosti.
Za pobjedu ne zna već 3 kola u nizu.
Fortuna Sittard se nakon 31 odigranog kola nalazi na 17. mjestu na ljestvici s omjerom 7-6-18 uz gol razliku 40:66 i 25 osvojenih bodova(oduzeta su joj 2 bodova odlukom nizozemskog nogometnog saveza).
U gostima nakon 15 odigranih susreta ima omjer 2-3-10 uz gol razliku 18:39 po čemu je također 17. momčad lige po uspješnosti.
U zadnjih 5 kola osvojila je 10 bodova(3-1-1).
Što se tiče međusobnih susreta između ove dvije momčadi omjer je 7-3-7 u posljednjih 17 susreta, a ove sezone su odigrali 1 susret u kojem je slavila Fortuna:
01. 10. 2010. , Fortuna Sittard - SC Cambuur 2:1.
U posljednjih 17 međusobnih susreta ove dvije momčadi imale su čak 13 overa na marginu od 2. 5 pogotka, a ovaj put ja idem s nešto riskantnijom varijantom jer Fortuna mora igrati otvoreno pošto se bori za opstanak, a u tom slučaju će i jedan i drugi napad imati veći broj prilika za postizanje pogotka.. .
U njemu se sastaju 6. plasirani Cambuur Leeuwarden i 17. plasirana Fortuna Sittard.
ZBROJ GOLOVA -3+ TIP 2
Cambuur Leeuwarden se nakon 31 odigranog kola u prvenstvu nalazi na 6. mjestu na ljestvici s omjerom 13-8-10 uz gol razliku 56:47 i 44 osvojena boda(oduzeto mu je 3 bodova odlukom nizozemskog nogometnog saveza).
Doma Cambuur Leeuwarden nakon 15 odigranih susreta ima omjer 8-4-3 uz gol razliku 30:18 i 28 osvojenih bodova po čemu je također 6. momčad po uspješnosti.
Za pobjedu ne zna već 3 kola u nizu.
Fortuna Sittard se nakon 31 odigranog kola nalazi na 17. mjestu na ljestvici s omjerom 7-6-18 uz gol razliku 40:66 i 25 osvojenih bodova(oduzeta su joj 2 bodova odlukom nizozemskog nogometnog saveza).
U gostima nakon 15 odigranih susreta ima omjer 2-3-10 uz gol razliku 18:39 po čemu je također 17. momčad lige po uspješnosti.
U zadnjih 5 kola osvojila je 10 bodova(3-1-1).
Što se tiče međusobnih susreta između ove dvije momčadi omjer je 7-3-7 u posljednjih 17 susreta, a ove sezone su odigrali 1 susret u kojem je slavila Fortuna:
01. 10. 2010. , Fortuna Sittard - SC Cambuur 2:1.
U posljednjih 17 međusobnih susreta ove dvije momčadi imale su čak 13 overa na marginu od 2. 5 pogotka, a ovaj put ja idem s nešto riskantnijom varijantom jer Fortuna mora igrati otvoreno pošto se bori za opstanak, a u tom slučaju će i jedan i drugi napad imati veći broj prilika za postizanje pogotka.. .
E svastakladionicar je napisao/la:Nmgu da vjerujem,potpuno isti listic...Kod mene samo uplata 5 eura,hahahahahBosnier je napisao/la:Evo i meni ce dobro sjesti
Netreba se prerano radovati jos nista nije gotovo![]()
![]()

Isto razmisljamo
Eto dobila je bez poteskoca..
otisao danas da isplatim sa racuna 40 eura odnio ID i ona ukuca i greska pise iznos isplate nije oznace nesto u tom smislu a sve sam dobro odradio kaze odi u drugu poslovnicu i probaj ja otisao ne moze
oticu i sutra ako ne mogne nece valjati....

Jel ti pisalo na Wwinu 'Odobreno' , ili je isplata bila ' Na Cekanju'Interista je napisao/la:otisao danas da isplatim sa racuna 40 eura odnio ID i ona ukuca i greska pise iznos isplate nije oznace nesto u tom smislu a sve sam dobro odradio kaze odi u drugu poslovnicu i probaj ja otisao ne moze![]()
ne sjecam se ali sada pise odobren...Bosnier je napisao/la:Jel ti pisalo na Wwinu 'Odobreno' , ili je isplata bila ' Na Cekanju'Interista je napisao/la:otisao danas da isplatim sa racuna 40 eura odnio ID i ona ukuca i greska pise iznos isplate nije oznace nesto u tom smislu a sve sam dobro odradio kaze odi u drugu poslovnicu i probaj ja otisao ne moze![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.