Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Kaka_Real
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Kaka_Real » 22 apr 2011, 19:08

Sretno vam... ;)

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 19:11

kladionicar je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Samo da kazem da sam bez problema podigao 30€ (58Km) u Williams na Grbavici...
I ja sam kod nas digao,nema nikakvih problema,kao i obicno se dize...Jos da mi je nastimati live kladjenje :oops:
Pa brate skines onaj program instaliras i eto ti live kladjenje...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 apr 2011, 19:12

Bosnier je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:

eee i meni je jos samo ta ostala :D eo sad gledam nema je nigdje live puuu...a igrat ce onom terenu sto su sad zavrsili safina...
Evo brate Flinkens live stream
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286
e hvala drug :) Sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 22 apr 2011, 19:12

adis.p je napisao/la:Ma ionako da sam dobio, nebi mogo isplatit.....nemam onaj odgovor, a onim klocevima sam poslo 5-6 mailova da mi posalju odgovor na pitanje i nista......Htio sam sve ovo skockat na rulet...al et nisam.....imam od ranije jos jedan acc pa valjda mi dodje bonus... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
probaj opet kakve rijeci sa odgovorom,i kod mene je to bio problem,kad sam isplacivao,nema boga isplatit,sve isprobao,i na kraju stavio prvo veliko slovo i pogodio od 2-3 put.
Edit.Bosnier,gdje se skida taj program
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 19:16

Kad odes na Live Kladjenje , onda ti se na sredini pojavi Microsoft, kliknes tu sliku i tamo negdje imas download
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 22 apr 2011, 19:16

adis.p je napisao/la:Ma ionako da sam dobio, nebi mogo isplatit.....nemam onaj odgovor, a onim klocevima sam poslo 5-6 mailova da mi posalju odgovor na pitanje i nista......Htio sam sve ovo skockat na rulet...al et nisam.....imam od ranije jos jedan acc pa valjda mi dodje bonus... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
probaj opet kakve rijeci sa odgovorom,i kod mene je to bio problem,kad sam isplacivao,nema boga isplatit,sve isprobao,i na kraju stavio prvo veliko slovo i pogodio od 2-3 put.
Edit.Bosnier,gdje se skida taj program
Ma nema veze....ionako imam 0.00 na racunu....radije cu na ovaj novi racun uplatit petaka i laganicaa..... ;) ;) ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 apr 2011, 19:17

Mislim da trebate imat ovaj program...Flash player pa evo probaj skinuti pa javi jel valja :)
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 19:20

Ova Lalami tek ove godine usla u profesionalce sad je na 450 wta rankigu , jos ima 20 godina i nije iskusna

Trebala bi je uzeti bez problema ova Flipkens

Al moram priznati da je ova Lalami prelijepa :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 apr 2011, 19:21

Bosnier je napisao/la:Ova Lalami tek ove godine usla u profesionalce sad je na 450 wta rankigu , jos ima 20 godina i nije iskusna

Trebala bi je uzeti bez problema ova Flipkens
hahaha fakat se vidi da je tek usla u profi tenis :D ne moze mreze na svoj servis da prebaci suta lopticu ne zna i ona sama kud goni...al bila je zestoko krenula zamalo brejk :D...nego sta ova nasa flipkens glumi sa ovim nekim ronilackim calama haha :D
kontam pocet trenirat tenis zbog nje..taman je za mene :D al dusaa ubi je ova s ronilackom opremom :D
auu iz maroka taman dole odem:D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 19:28

hhaha ronilacka oprema

Malo mi zao ove Salame hehe , stvarno je lijepa cura :D

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 apr 2011, 19:29

Bosnier je napisao/la:hhaha ronilacka oprema

Malo mi zao ove Salame hehe , stvarno je lijepa cura :D
ma jes ona lijepa al zaradit cu ja na njoj cenera :D jarane dobijam cenera i gledam u nju ne procjenljivo :D

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 19:34

Evo i meni ce dobro sjesti :D

slika

Netreba se prerano radovati jos nista nije gotovo :D

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 22 apr 2011, 19:42

Bosnier je napisao/la:Evo i meni ce dobro sjesti :D

slika

Nmgu da vjerujem,potpuno isti listic...Kod mene samo uplata 5 eura,hahahahah :mrgreen: :mrgreen:
Hvala svima,napravio sam live kladjenje.Siena 0 golova u prvom poluvremenu,prva oklada
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 apr 2011, 19:44

slika

Nmgu da vjerujem,potpuno isti listic...Kod mene samo uplata 5 eura,hahahahah :mrgreen: :mrgreen:
Hvala svima,napravio sam live kladjenje.Siena 0 golova u prvom poluvremenu,prva oklada
jel ti pomoglo ono sto si skinuo onaj adobe flash player ? ovo pitam da vidim gdje ti je bio problem..to mi je struka xD

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 22 apr 2011, 19:46

Susret 32. kola nizozemske Eerste Divisie.
U njemu se sastaju 6. plasirani Cambuur Leeuwarden i 17. plasirana Fortuna Sittard.
ZBROJ GOLOVA -3+ TIP 2
Cambuur Leeuwarden se nakon 31 odigranog kola u prvenstvu nalazi na 6. mjestu na ljestvici s omjerom 13-8-10 uz gol razliku 56:47 i 44 osvojena boda(oduzeto mu je 3 bodova odlukom nizozemskog nogometnog saveza).
Doma Cambuur Leeuwarden nakon 15 odigranih susreta ima omjer 8-4-3 uz gol razliku 30:18 i 28 osvojenih bodova po čemu je također 6. momčad po uspješnosti.
Za pobjedu ne zna već 3 kola u nizu.

Fortuna Sittard se nakon 31 odigranog kola nalazi na 17. mjestu na ljestvici s omjerom 7-6-18 uz gol razliku 40:66 i 25 osvojenih bodova(oduzeta su joj 2 bodova odlukom nizozemskog nogometnog saveza).
U gostima nakon 15 odigranih susreta ima omjer 2-3-10 uz gol razliku 18:39 po čemu je također 17. momčad lige po uspješnosti.
U zadnjih 5 kola osvojila je 10 bodova(3-1-1).

Što se tiče međusobnih susreta između ove dvije momčadi omjer je 7-3-7 u posljednjih 17 susreta, a ove sezone su odigrali 1 susret u kojem je slavila Fortuna:
01. 10. 2010. , Fortuna Sittard - SC Cambuur 2:1.

U posljednjih 17 međusobnih susreta ove dvije momčadi imale su čak 13 overa na marginu od 2. 5 pogotka, a ovaj put ja idem s nešto riskantnijom varijantom jer Fortuna mora igrati otvoreno pošto se bori za opstanak, a u tom slučaju će i jedan i drugi napad imati veći broj prilika za postizanje pogotka.. .

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 19:46

slika

E svasta :D
Isto razmisljamo

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 19:58

Eto dobila je bez poteskoca..

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 22 apr 2011, 20:01

otisao danas da isplatim sa racuna 40 eura odnio ID i ona ukuca i greska pise iznos isplate nije oznace nesto u tom smislu a sve sam dobro odradio kaze odi u drugu poslovnicu i probaj ja otisao ne moze :evil: :evil: oticu i sutra ako ne mogne nece valjati....

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 apr 2011, 20:03

Interista je napisao/la:otisao danas da isplatim sa racuna 40 eura odnio ID i ona ukuca i greska pise iznos isplate nije oznace nesto u tom smislu a sve sam dobro odradio kaze odi u drugu poslovnicu i probaj ja otisao ne moze :evil: :evil: oticu i sutra ako ne mogne nece valjati....
Jel ti pisalo na Wwinu 'Odobreno' , ili je isplata bila ' Na Cekanju'

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 22 apr 2011, 20:05

Bosnier je napisao/la:
Interista je napisao/la:otisao danas da isplatim sa racuna 40 eura odnio ID i ona ukuca i greska pise iznos isplate nije oznace nesto u tom smislu a sve sam dobro odradio kaze odi u drugu poslovnicu i probaj ja otisao ne moze :evil: :evil: oticu i sutra ako ne mogne nece valjati....
Jel ti pisalo na Wwinu 'Odobreno' , ili je isplata bila ' Na Cekanju'
ne sjecam se ali sada pise odobren...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.