Eh sad ko ce igrat ?
Adriano ili Alba ? .. koji je bolji ? .. ja bas gotivim ovog Adriana a i lik je odlican u ofanzivi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Prošlo je druže Adrianovo vrijeme, on je dobar i sad, al' Alba je ipak bolji/mlađi/spremniji...M4kaveli je napisao/la: Adriano ili Alba ?
Zato što su naucili lekcije iz zadnje dvije sezoneenobarca je napisao/la:Ne kontam zasto dovode Albu, pozada je tanak i cesto ostaje u napadu, pa u odbrani nastaje propuh.Imati takva dva beka u ekipi je veoma riskantno...
jesil ti lijepo procito sta sam napiso POSUDIT im tri igraca ne prodat ,ne vrijedi posudba jednog igraca 15 millona ccc,zato bi morali im 2-3,jer bolje tako nego sve u kesu davat jer adrian je oko 18 -20 mill ,a ova trojica sto sam nabrojo nece skupit pola sata igre sljedece sezone zato bolje posuditcamp je napisao/la:Jbg ispade sad Adrian Messibarca_87 je napisao/la:ev na barca bih citam moguci transferi izmedju barce i atletica,barca zaiteresovana za adriana a atletico za tella, s roberta ,muniesu,cuencu. bilo bi dobro posudit tella,s.roberta i muniesu atleticu i koju paru dodat i uzet adriana ,mlad je, moze igrat vise pozicija u napadu ,predobar igrac ,uz falcaa je bio najbolji igrac atletica u ovoj sezonidaj im tri igraca, još doplati...možda i Pedra da im damo onako ko hediju
![]()
Daj ba, sad si napucao vrijednost Adrianu do neba....nije on toliko bitan igrac, pa da dajemo po tri igraca za njega.
mandraX je napisao/la:Prošlo je druže Adrianovo vrijeme, on je dobar i sad, al' Alba je ipak bolji/mlađi/spremniji...M4kaveli je napisao/la: Adriano ili Alba ?
Ako dođe Jordi, Adriano će mu grijat' klupu, sigurno...

pa nije njegovo da daje golove a bgm i asistencije ,on je lijevi bek ,nije krilo ,posao beka nije nuzno da mora imat 10-12 asistencija u sezonii golova nezz ni koliko , npr abidal cojk za citavu karijeru ima 2-3 gola i 3-4 asistencije ,a da nam je abi sad na lijevom beku jel takMrHc je napisao/la:Nema veceg kolca od Adriana (LB iz Barce ) .... znaci Alba kakav god da je nije gori. Adriano nema desnu nogu , nije u stanju da pretrci igraca da ga predribla, nema kvalitetan centarsut ... nema ja mislim ni dvije asistencije ili dva gola u cijeloj sezoni .... Znaci moj definitivno najlosiji igrac u Barceloni !!!
barca_87 je napisao/la:pa nije njegovo da daje golove a bgm i asistencije ,on je lijevi bek ,nije krilo ,posao beka nije nuzno da mora imat 10-12 asistencija u sezonii golova nezz ni koliko , npr abidal cojk za citavu karijeru ima 2-3 gola i 3-4 asistencije ,a da nam je abi sad na lijevom beku jel takMrHc je napisao/la:Nema veceg kolca od Adriana (LB iz Barce ) .... znaci Alba kakav god da je nije gori. Adriano nema desnu nogu , nije u stanju da pretrci igraca da ga predribla, nema kvalitetan centarsut ... nema ja mislim ni dvije asistencije ili dva gola u cijeloj sezoni .... Znaci moj definitivno najlosiji igrac u Barceloni !!!,ima u barci i previse igraca koji su zaduzeni za asistencije i golove ,nije meni los adriano al alba posto je domaci igrac imace prednost
Teško, ne da Bayobparena je napisao/la:Ok Alba - mozel se odraditi Alaba kako ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.