ako ne bude radila

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravo to, par slika i naslova koji na najbolji način prikazuju situaciju u kojoj smo se nalazili.
Nece niko nidje dok ja i Oske ne odlucimo
Evo i Ješić dobi otkaz u isto vrijeme kad i Husref, nešto se kuha nije slučajnost, vraća se Miodrag na mjesto zločina
Ma baš mi jedan bivši igrač govori, kaže u sarajevskim klubovima je izgleda vakat da se više cijene igrači i treneri sa strane nego oni koji su ponikli u klubu.mohikanac12 je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:50
Sabrina i pola uprave, menageri oko kluba, ono smeće Hadžić za kojeg ne znam koji je qurac u timu. Preko njega igraci protestuju a prije svih Rahmanovic, Tatar, Oremis, Gavric, Lazic od standardnih.
Ja ovo za Husrefa pricam ima godina dana. Strasno sta su pisali bijednici poput "forumasa godine" koji se specijaliziro da trola pljujuci legende Sarajevskih klubova.
Samo mi je žao što dobar dio navijača ne shvata kakav je to bio potez i koliko opasan po klub.
a mi smo šutiliVirtu4l je napisao/la: ↑03 dec 2019, 14:06Jbg, Husref je naš najveći rival, nikad ništa ružno nije rekao na Želju, a imao je mnogo prilika da nas podjebava, uvijek je pokazivao respekt i veliki je prijatelj sa Amarom, zato nam vjerovatno sve ovo i smeta.
Slika ispod je identična ovom Husrefovom klipu,
![]()
brate nema potrebe da se Miske ismijava bilo je gresaka ali milion jedna dobra stvar je uradjena i hvala mu od srca .Da smo bogdom imali vise ljudi kao sto je Miske u upravi zadnjih 25 godina . Sto je Amar za sportski segment ovaj je bio za klub i infrastrukturu ,nikad dva dobra sastaviti ali idemo dalje .Svi na Grbavicu
Goodman je napisao/la: ↑03 dec 2019, 15:11Šta je sportski kolektiv bez historije i onih kojih su je stvarali?
-Ništa.
Nikad mi ne može bit draži tamo neki Lendrić od našeg igrača.
I dan danas kad Hajdar primi lijepo loptu i doda prvom do sebe, ja padam u trans. Igračina. O Osmankoviću da ne govorim.
Znam da je to subjektivno i netačno al jbg, to je jače od mene.
Sve koji vole klub treba držati na okupu.
Bez papanluka i zle krvi.
Izvinte Boga vam, ponijele me emocije.
VTŽ