Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Narin
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Narin » 05 jul 2012, 16:23

RedDevilS je napisao/la:Ekipa Manchester Uniteda navodno želi u svoje redove ovog ljeta dovesti dvojac Newcastle Uniteda, Dembu Ba te Cheicka Tiotea. Hajde obraduj me malo SAF.. :mrgreen:
Ja iskreno ne bih volio ni jednog.
Demba Ba je pao u formi totalno,a nikako se ne moze uklopiti u 4231 jer ce vjerovatno Rooney biti glavni napadac.
Tiote jeste dobar,ali kad bih vec mogao birati,bilo bi sigurno 10 imena prije njega. :D

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 jul 2012, 16:25

5/7/2012: Sambafoot reports that Santos president Luis Alvaro Ribeiro admits the club could cash in on Paulo Henrique Ganso, another Brazilian who has been strongly linked to United and other clubs. ''Only Neymar is not negotiable,'' the Santos chief told Record. ''All other players, including Ganso, have the door open, depending on the proposals as they arise. If the will of Ganso is to leave, and there are clubs interested, then we are willing to listen to offers for him.'' :D
@Narin pa imali sta novo oko igraca kakvih posto nisam bio 2,3 dana na forumu? :mrgreen:
Ovo oko Nani-a sad citam pa jel to on odlazi? :roll:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 jul 2012, 16:29

RedDevilS je napisao/la:5/7/2012: Sambafoot reports that Santos president Luis Alvaro Ribeiro admits the club could cash in on Paulo Henrique Ganso, another Brazilian who has been strongly linked to United and other clubs. ''Only Neymar is not negotiable,'' the Santos chief told Record. ''All other players, including Ganso, have the door open, depending on the proposals as they arise. If the will of Ganso is to leave, and there are clubs interested, then we are willing to listen to offers for him.'' :D
@Narin pa imali sta novo oko igraca kakvih posto nisam bio 2,3 dana na forumu? :mrgreen:
Preslitaj par stranica,Martex je sve postavljao novosti sto se tice prijelaznog roka.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 16:32

United ce ako dovede Mouru i Jamesa imati jedan od najjacih veznih redova na svijetu ( uz Barsu i Real ).
Moura je onaj tipicni brazilac, genijalac sa losim mentalitetom :D
James-u jedino nedostaje snaga u duelima, sve ostalo je odlicno, pogotovo pas, sut i pregled igre.
Volio bi da SAF obojicu dovede pa da opet gledam United u finalima LP-a protiv Barse :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 jul 2012, 16:32

Narin je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:5/7/2012: Sambafoot reports that Santos president Luis Alvaro Ribeiro admits the club could cash in on Paulo Henrique Ganso, another Brazilian who has been strongly linked to United and other clubs. ''Only Neymar is not negotiable,'' the Santos chief told Record. ''All other players, including Ganso, have the door open, depending on the proposals as they arise. If the will of Ganso is to leave, and there are clubs interested, then we are willing to listen to offers for him.'' :D
Preslitaj par stranica,Martex je sve postavljao novosti sto se tice prijelaznog roka.
Vidio sam ovaj Ganso mi se pravo svidjaaa.. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 jul 2012, 16:34

M4kaveli je napisao/la:United ce ako dovede Mouru i Jamesa imati jedan od najjacih veznih redova na svijetu ( uz Barsu i Real ).
Moura je onaj tipicni brazilac, genijalac sa losim mentalitetom :D
James-u jedino nedostaje snaga u duelima, sve ostalo je odlicno, pogotovo pas, sut i pregled igre.
Volio bi da SAF obojicu dovede pa da opet gledam United u finalima LP-a protiv Barse :D
Slazem se!! :P
i Gansa i onda smo masina uz real i FCB!! ;)

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 jul 2012, 16:35

Ma meni se ne svidja on,precijenjen je,a gotovo sam 100% siguran da nece doci u United,jer je on skoro ista pozicija kao Kagawa,tako da sumnjam da ce se to desiti.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 05 jul 2012, 16:45

nisam bio 2-3 dana na forumu dodjoh i vidjeh da M.U. "trazi" Lucas Moura...cesto gledam tu brazilsku ligu i mogu reci da bi nam dobro dosao...dobar je i Ganso nema sta , ali sto neko napisa precjenjen je , nema sanse da on bude na nivou Kake(kazem to jer svi govore to) , a sto se tice malog Lucasa podhitno dovest dok ga nije ko uzeo...sto se tice igraca iz brazila jos bi nam dobro dosli, pored ove dvojice, i Leandro Damiao te zadnji vezni iz santosa sa F je nesto :P ... molio bih da ko god sta sazna u vezi ovog Lucasa da postavi. Hvala! :D :D

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 05 jul 2012, 17:13

Narin bil ti volio koga dovest ? xD
Vođa zna.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 17:15

Ja mislim da je Ganso trenutno bolji igrac od Moure.
Lucas je jedino brzi i jaci u duelima.
Ali koga god od te 2 dovede, United nece pogrijesiti.
Jedini bi problem mogla biti adaptacija na drugaciji stil igre.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 05 jul 2012, 17:18

Ma najveća briga je koliku će vam cijenu lupit, pogotovo za Lucasa.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 17:25

Jos ako Pele da neku izjavu u vezi Moure i poredjenja sa Messijem, cijena bi vrlo lagano mogla otici i na 70 miliona :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 jul 2012, 17:28

nedim1993 je napisao/la:Narin bil ti volio koga dovest ? xD
Normalno da bi. :D
Al dao sam razloge zbog cega sam za vecinu igraca ovdje rekao ne.
Ganso - imamo Kagawu,ne treba nam,a jos je kao sto sam rekao prenapuhan igrac.

Demba Ba - izasao iz forme u kojoj je bio,a nije bas ni tako mlad,a dolaskom kagawe ce se vjerovatno formacija promijeniti iz 442 u 451 il 4231,a rooney je tu glavni uz izmjene Welbecka i Chicharita,tako da Nije potreban Demba Ba.

Tiote - jeste odlican igrac,ali treba nam po meni neki kreativac vise nego drestruktivac,igrac tipa Modrica,Cabayea,Moutinha i da ne nabrajam vise.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 17:32

A ja bas mislim da Unitedu treba pravi napadac.
Ronney je u nekoj polu-formi a Welbeck je jos uvijek prosjek.
Jedan Dzeko bi tu dobrodosao a ? :D
Dal se neko slaze ?

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 05 jul 2012, 17:40

M4kaveli je napisao/la:Jos ako Pele da neku izjavu u vezi Moure i poredjenja sa Messijem, cijena bi vrlo lagano mogla otici i na 70 miliona :D
Ko je taj Messi, di tak igra?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 17:45

Ne znam ni ja.
I ja nesto nacuo.
Za njega je Moura Paulo Ganso :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jul 2012, 18:19

Za Lucasa Mouru Inter je slao 25 miliona eura i Chelsi je slao 30 miliona eura ali sve su te ponude odbijene pa vi sada racunajte da MAn Utd valja dati jedno 40 miliona eura za Lucasa
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 05 jul 2012, 18:41

Eo Pele je poceo sa izjavama.
Molite boga da ne spomene Lucasa i uporedi ga sa Messijem :P

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2012, 22:26

Šest mladi igrača su potpisali ugovor sa Manchester Unitedom.

Pierluigi Gollina
Golman
Rođen: 18 Mart 1995

Tyler Blackett
Stoper
Rođen: 2 April 1994

Luke McCullough
Stoper
Rođen: 15 Februar 1994

Reece James
Stoper
Rođen: 7 Novembar 1993

Luke Hendrie
Veznjak
Rođen: 27 August 1994

Tom Lawrence
Napadač
Rođen: 13 Januar 1994
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 05 jul 2012, 23:09

M4kaveli je napisao/la:Eo Pele je poceo sa izjavama.
Molite boga da ne spomene Lucasa i uporedi ga sa Messijem :P
ii sta je izjavio ??? :?

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.