Dobro je...5-4Bosnier je napisao/la:Evo pocelo je !
Ajdeeeee sad, uzmi joj...
EDIT: Joj kako ružno igraju (obje), samo klepe lopticu pa gdje ode...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dobro je...5-4Bosnier je napisao/la:Evo pocelo je !
Tooo , nisam gledao zadnji gemKaka_Real je napisao/la:6-4
BRAVOOO
Nakon 2 izmjene ova klepila u autBosnier je napisao/la:Tooo , nisam gledao zadnji gemKaka_Real je napisao/la:6-4
BRAVOOO
Kako je uzela ?
Povlacim sve lose sto sam rekao za nju
Da budem iskren , nisam nesto siguran , ostaje da vidimoaleksandarhz je napisao/la:Hoce li dobiti ovo Almagro?
adis.p je napisao/la:
Kladioniceee caoooo........![]()
![]()
![]()
![]()
Zabise ga ljudi u 90toj za 2-2
E jbg :/Citizen-X je napisao/la:adis.p je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
Isti sam ti, samo sto je kod mene x2 twente. =)pintol_TM87 je napisao/la:odlicno momci samo pogadjate to se cijenieo meni samo ostala ova neka salama da dobijem 20 km al ulozio 10 km
![]()
igrao melzera,helsinbrog i tu salamusretno mi...
eee i meni je jos samo ta ostalaBosnier je napisao/la:Da budem iskren , nisam nesto siguran , ostaje da vidimoaleksandarhz je napisao/la:Hoce li dobiti ovo Almagro?
Meni jos Flipkens ostala
ni sekunde se ne rugam...Bosnier je napisao/la:
E jbg :/
jesi to izgubio sve???adis.p je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Evo brate Flinkens live streampintol_TM87 je napisao/la:eee i meni je jos samo ta ostalaBosnier je napisao/la:Da budem iskren , nisam nesto siguran , ostaje da vidimoaleksandarhz je napisao/la:Hoce li dobiti ovo Almagro?
Meni jos Flipkens ostalaeo sad gledam nema je nigdje live puuu...a igrat ce onom terenu sto su sad zavrsili safina...
I ja sam kod nas digao,nema nikakvih problema,kao i obicno se dize...Jos da mi je nastimati live kladjenjeBosnier je napisao/la:Samo da kazem da sam bez problema podigao 30€ (58Km) u Williams na Grbavici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.