Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Burberry46
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Burberry46 » 26 jan 2015, 23:55

IlCapitano je napisao/la:slika

Da čujemo vrlog predsjednika i trenera nakon ove utakmice. :silent:
Juve je kriv :cool:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2015, 00:32

savki put kad se neko drugi pogura, rubentinima srce na mjestu, to je alibi i za njihova guranja od strane arbitara :thumbdown:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Serie A

Post Postao/la JoseMourinho » 27 jan 2015, 00:46

Jao sudjenja i govana :thumbdown:

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 27 jan 2015, 00:59

Chinaglia je napisao/la:savki put kad se neko drugi pogura, rubentinima srce na mjestu, to je alibi i za njihova guranja od strane arbitara :thumbdown:
Nabroj mi sva guranja juventusa ove sezone...to sto svi vi kad mi dodjemo...skinete gace na pola...vas problem...i ono sto je bitnije....ma nek sudije sto se nas tice guraju sve ekipe..to im dzaba...jer dodjemo mi...i opalimo po usima :thumbup: :D :D :tokralju:

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 27 jan 2015, 01:03

Dobar je Chinaglia kakvih ima, nadam se da ce Lazio ipak zavrsiti 3. :thumbup:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2015, 01:04

vidim i u LP udarate po ušima, nema kupovine tekmi, sudija ;) uvijek ste bili i ostali maleni luzeri u evropi, u korumpiranoj Italiji čak možete da se nazivate najvećim klubom i šatro najtrofejniji, a zapravo najmnoćniji u namještanju :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2015, 01:06

Chinaglia je napisao/la:savki put kad se neko drugi pogura, rubentinima srce na mjestu, to je alibi i za njihova guranja od strane arbitara :thumbdown:
Kad se desi Romi, Napoliju, onda je sudijska greška, kad se desi Juventus, pa i Milanu onda je sudijsko guranje :D, ali kad se desi Juventusu protiv bilo koga to je krađa, lopovi, Serija B, ne znaju drugačije, kako ćeš osvojiti titulu kad kradu iz kola u kolu ... A naslovnice vrve plaču predsjednici, plaču igrači, treneri, neki i sviraju :mrgreen:

Ako Napoli uveže nekoliko pobjeda mogli bi opasno zaprijetiti Romi za 2. mjestu, ali kad vidiš odbranu Napolija teško izvodivo.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2015, 01:10

šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie :kafa:

sreća naša što tad nije igrao Morata od €20 mln, ne bismo došli do finala, samim tim i do titule :urnebes:

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 27 jan 2015, 01:15

slika
:tralala: :tralala: :mrgreen:

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 27 jan 2015, 01:16

Chinaglia je napisao/la:šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie :kafa:

sreća naša što tad nije igrao Morata od €20 mln, ne bismo došli do finala, samim tim i do titule :urnebes:

Idi se umij hladnom vodom....to bi ti najbolje bilo...mi smo medju sesnaest najboljih klubova evrope....a gdje ste to vi...sta vi igrate...kup rima..to jedino i mozete osvojiti...vise padoin ima tituala nego lazio..prema tome...psttttttttttt :cool: :D :D :D

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 27 jan 2015, 01:19

Chinaglia je napisao/la:šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie :kafa:

MAURO ZÁRATE :puke:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2015, 01:21

U tim utakmicama ste sadaku podijelili, ali ste kasnije bili ponižavani :D . Volim ovakve hrabre izjave, ali kako će te Morata "kazniti" za ove izjave da se nećeš javiti na forum 3 dana od :oops: :rol: .

FC Ljuta Krajina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2015, 01:23

e moj contesimo, samo tako i znate replicirat', kako vas ubijem argumentima, advokat bih trebao biti :kafa:

faruk sine, vi ste među 16 najboljih u evropi, ni sami ne znate kako, zato vam je noga odmah sad ;) kup rima ne postoji, onaj gol Flocce u 92 minutu protiv vas mi je najdraži, jesi l' plakao tad k'o malo dijete? priznaj da jesi, po tvom načinu pisanja vidim da još nisi prebolio

[youtube][/youtube]

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2015, 01:25

SempreJuve je napisao/la:

MAURO ZÁRATE :puke:
nabio vam Maurito komplekse vidim :D nije vam lako, nije :opaopa:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jan 2015, 01:28

Padovan je napisao/la:

U tim utakmicama ste sadaku podijelili, ali ste kasnije bili ponižavani :D . Volim ovakve hrabre izjave, ali kako će te Morata "kazniti" za ove izjave da se nećeš javiti na forum 3 dana od :oops: :rol: .
čuj sadaku podjelili, ubio vas Marchetti, šta je čovjek skidao .. Buffon se crvenio na golu, htio je biti kao Saracinesca :cool: e čuj Morata, stvarno jedan od najvećih i najskupljih panjeva :rol: kod nas u šumama možeš naći boljeg panja i to besplatno :mrgreen:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2015, 01:29

:mrgreen: :mrgreen:

U sridu jarane, u sridu :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 27 jan 2015, 01:31

Chinaglia je napisao/la:e moj contesimo, samo tako i znate replicirat', kako vas ubijem argumentima, advokat bih trebao biti :kafa:

faruk sine, vi ste među 16 najboljih u evropi, ni sami ne znate kako, zato vam je noga odmah sad ;) kup rima ne postoji, onaj gol Flocce u 92 minutu protiv vas mi je najdraži, jesi l' plakao tad k'o malo dijete? priznaj da jesi, po tvom načinu pisanja vidim da još nisi prebolio

[youtube][/youtube]
Ja kup takmicenje nepratim sine dragi..to je za male klubove..od ove sedmice cu manje i ligu pratiti...jer vise nema uzbudjenja...ja sam se nadao da taj kup ima..ali valjda ga uvrste u svanizno takmicenje nekada...jer jedino to mozete i igrati...mali ste vi klub..ja samo pratim elitno takmicenje..a to je LP..kao sto to prate i igraci malog lacija...preko tv ekrana.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2015, 01:32

Chinaglia je napisao/la:čuj sadaku podjelili, ubio vas Marchetti, šta je čovjek skidao .. Buffon se crvenio na golu, htio je biti kao Saracinesca :cool: e čuj Morata, stvarno jedan od najvećih i najskupljih panjeva :rol: kod nas u šumama možeš naći boljeg panja i to besplatno :mrgreen:
Marchisio zicer fulio odmah nakon vodstva Lazia :rol: , prejaka utakmica bila nema šta :D. Ali Marchetti je bio raspoložen protiv Juventusa u taj vakat, ali mu Capitano u ligi zabiberio iz slobodnog :salut: , jedan od najljepši trenutka u novije vrijeme :D
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 27 jan 2015, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.

FC Ljuta Krajina

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 27 jan 2015, 01:32

pa vi ste nas redovni musterija, ako budete dobri mozda vam "pustimo" bod(ove) u borbi za 3. mjesto, mada sumnjam da mozete pratiti ovaj tempo, a zaista bih volio da me vara osjecaj ;) ziv ti nama bio advokatu :mrgreen:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Serie A

Post Postao/la JoseMourinho » 27 jan 2015, 01:34

farukzidane je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:e moj contesimo, samo tako i znate replicirat', kako vas ubijem argumentima, advokat bih trebao biti :kafa:

[youtube][/youtube]
Ja kup takmicenje nepratim sine dragi..to je za male klubove..od ove sedmice cu manje i ligu pratiti...jer vise nema uzbudjenja...ja sam se nadao da taj kup ima..ali valjda ga uvrste u svanizno takmicenje nekada...jer jedino to mozete i igrati...mali ste vi klub..ja samo pratim elitno takmicenje..a to je LP..kao sto to prate i igraci malog lacija...preko tv ekrana.
Pa et i ti se možeš pohvalit, isti si ko juvetovi igrači, pratili ste zajedno prosle godine LP preko TV-a od 1/8 finala :P :lol:
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 27 jan 2015, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.