Juve je krivIlCapitano je napisao/la:
Da čujemo vrlog predsjednika i trenera nakon ove utakmice.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juve je krivIlCapitano je napisao/la:
Da čujemo vrlog predsjednika i trenera nakon ove utakmice.
Nabroj mi sva guranja juventusa ove sezone...to sto svi vi kad mi dodjemo...skinete gace na pola...vas problem...i ono sto je bitnije....ma nek sudije sto se nas tice guraju sve ekipe..to im dzaba...jer dodjemo mi...i opalimo po usimaChinaglia je napisao/la:savki put kad se neko drugi pogura, rubentinima srce na mjestu, to je alibi i za njihova guranja od strane arbitara
Kad se desi Romi, Napoliju, onda je sudijska greška, kad se desi Juventus, pa i Milanu onda je sudijsko guranjeChinaglia je napisao/la:savki put kad se neko drugi pogura, rubentinima srce na mjestu, to je alibi i za njihova guranja od strane arbitara
Chinaglia je napisao/la:šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie
sreća naša što tad nije igrao Morata od €20 mln, ne bismo došli do finala, samim tim i do titule
MAURO ZÁRATEChinaglia je napisao/la:šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie
sreća naša što tad nije igrao Morata od €20 mln, ne bismo došli do finala, samim tim i do titule
U tim utakmicama ste sadaku podijelili, ali ste kasnije bili ponižavaniChinaglia je napisao/la:šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie
nabio vam Maurito komplekse vidimSempreJuve je napisao/la:MAURO ZÁRATEChinaglia je napisao/la:šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie
čuj sadaku podjelili, ubio vas Marchetti, šta je čovjek skidao .. Buffon se crvenio na golu, htio je biti kao SaracinescaPadovan je napisao/la:U tim utakmicama ste sadaku podijelili, ali ste kasnije bili ponižavaniChinaglia je napisao/la:šta će se bolan vidit', s kim ono igrate, je l' Dortmund? ima da vas nabiju k'o Lazio u dvomeču Coppa Italie
sreća naša što tad nije igrao Morata od €20 mln, ne bismo došli do finala, samim tim i do titule. Volim ovakve hrabre izjave, ali kako će te Morata "kazniti" za ove izjave da se nećeš javiti na forum 3 dana od
![]()
.
Chinaglia je napisao/la:savki put kad se neko drugi pogura, rubentinima srce na mjestu, to je alibi i za njihova guranja od strane arbitara
Ja kup takmicenje nepratim sine dragi..to je za male klubove..od ove sedmice cu manje i ligu pratiti...jer vise nema uzbudjenja...ja sam se nadao da taj kup ima..ali valjda ga uvrste u svanizno takmicenje nekada...jer jedino to mozete i igrati...mali ste vi klub..ja samo pratim elitno takmicenje..a to je LP..kao sto to prate i igraci malog lacija...preko tv ekrana.Chinaglia je napisao/la:e moj contesimo, samo tako i znate replicirat', kako vas ubijem argumentima, advokat bih trebao biti
faruk sine, vi ste među 16 najboljih u evropi, ni sami ne znate kako, zato vam je noga odmah sadkup rima ne postoji, onaj gol Flocce u 92 minutu protiv vas mi je najdraži, jesi l' plakao tad k'o malo dijete? priznaj da jesi, po tvom načinu pisanja vidim da još nisi prebolio
[youtube][/youtube]
Marchisio zicer fulio odmah nakon vodstva LaziaChinaglia je napisao/la:čuj sadaku podjelili, ubio vas Marchetti, šta je čovjek skidao .. Buffon se crvenio na golu, htio je biti kao Saracinescae čuj Morata, stvarno jedan od najvećih i najskupljih panjeva
kod nas u šumama možeš naći boljeg panja i to besplatno
Pa et i ti se možeš pohvalit, isti si ko juvetovi igrači, pratili ste zajedno prosle godine LP preko TV-a od 1/8 finalafarukzidane je napisao/la:Ja kup takmicenje nepratim sine dragi..to je za male klubove..od ove sedmice cu manje i ligu pratiti...jer vise nema uzbudjenja...ja sam se nadao da taj kup ima..ali valjda ga uvrste u svanizno takmicenje nekada...jer jedino to mozete i igrati...mali ste vi klub..ja samo pratim elitno takmicenje..a to je LP..kao sto to prate i igraci malog lacija...preko tv ekrana.Chinaglia je napisao/la:e moj contesimo, samo tako i znate replicirat', kako vas ubijem argumentima, advokat bih trebao biti
faruk sine, vi ste među 16 najboljih u evropi, ni sami ne znate kako, zato vam je noga odmah sadkup rima ne postoji, onaj gol Flocce u 92 minutu protiv vas mi je najdraži, jesi l' plakao tad k'o malo dijete? priznaj da jesi, po tvom načinu pisanja vidim da još nisi prebolio
[youtube][/youtube]