FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jun 2012, 20:48

M4kaveli je napisao/la:Ty Mandrax :D

E sad u vezi Albe .. koliko sam ja skonto on igra na poziciji Adriana ?
I sta bi sad trebalo da igra umjesto njega ? (jer znam da je bolji u defanzivi) , a to bi znacilo i ostanak Alvesa jer Montoya nije neki igrac koji ''bar za sada'' moze probiti po toj desnoj strani.
Znaci ne mogu u isto vrijeme igrat Montoya i Alba kao ni Adriano i Alves ..
..prva dvojica su vise defanzivni ( sto barsa skoro i ne igra ) , a druga dvojica su opet previse ofanzivni ( kad bi skupa igrali naravno )

Po meni je bitnije dovest nekog stopera i napadaca :mrgreen:
Grijesis ako mislis da je Alba defanzivac.Tu je pretanak skorz,bolji je deset puta u napadu :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 07 jun 2012, 00:54

[youtube][/youtube]

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jun 2012, 01:11

A ja ovdje čekao keca na kladionici :o :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jun 2012, 09:01

slika

Jel' vakat da mu poželimo dobrodošlicu? :mrgreen:

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 07 jun 2012, 09:56

Koja trojka kao u NBA na zadnjoj sekundi,svaka čast momci.Idemo u Madrid po pobijedu 8-)

Barca Regal - Madrid 81-80

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 jun 2012, 12:45

Ne pratim košarku a ni rukomet, al vidim da Barsa dere i u tim sportovima :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 07 jun 2012, 12:52

Pozdrav svima.

Ja sam novi na forumu, pa rekoh bio bi red da svoj prvi post objavim na ovoj temi :D .
Vidim da se zahuktalo oko transfera, radujem se Albi (vidim da se oko tog transfera dosta uradilo) i nadam se da ce Tito barem nastaviti gdje je Pep stao.

btw. gledao sam sinoc kosarku i realno ono samo Huertas moze napraviti :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jun 2012, 13:13

Welcome, welcome :)

[youtube][/youtube]

:mrgreen:

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 07 jun 2012, 13:44

mandraX je napisao/la:Welcome, welcome :)

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
hvala, hvala :D

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 07 jun 2012, 14:35

ev na barca bih citam moguci transferi izmedju barce i atletica,barca zaiteresovana za adriana a atletico za tella, s roberta ,muniesu,cuencu. bilo bi dobro posudit tella,s.roberta i muniesu atleticu i koju paru dodat i uzet adriana ,mlad je, moze igrat vise pozicija u napadu ,predobar igrac ,uz falcaa je bio najbolji igrac atletica u ovoj sezoni
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 07 jun 2012, 14:38

barca_87 je napisao/la:ev na barca bih citam moguci transferi izmedju barce i atletica,barca zaiteresovana za adriana a atletico za tella, s roberta ,muniesu,cuencu. bilo bi dobro posudit tella,s.roberta i muniesu atleticu i koju paru dodat i uzet adriana ,mlad je, moze igrat vise pozicija u napadu ,predobar igrac ,uz falcaa je bio najbolji igrac atletica u ovoj sezoni
Jbg ispade sad Adrian Messi :mrgreen: daj im tri igraca, još doplati...možda i Pedra da im damo onako ko hediju :mrgreen:
Daj ba, sad si napucao vrijednost Adrianu do neba....nije on toliko bitan igrac, pa da dajemo po tri igraca za njega.

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 07 jun 2012, 14:48

mandraX je napisao/la:slika

Jel' vakat da mu poželimo dobrodošlicu? :mrgreen:
Izgleda da jest zaista prvo ovoljetno pojacanje. Valjda se mora Valenciji platiti oko 12 milki za to :? ne kontam što toliko kad Albi istice ugovor.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 07 jun 2012, 18:08

camp je napisao/la: Izgleda da jest zaista prvo ovoljetno pojacanje. Valjda se mora Valenciji platiti oko 12 milki za to :? ne kontam što toliko kad Albi istice ugovor.
Ma ja mislim da je najbolje da oni vama njega daju djaba, jel tako lave? :D
Daj ne brini se oko toga. I onako cete te pare isplatit u ratama, na petnaest puta, od toga ce 6 miliona biti bonusi, kao i u slucaju nekih prethodnih transfera.

Dobar igrac, nazad tanak, naprijed sjajan. Pravo djubre, bezobraznik kojega cu hejtati u narednih pet godina.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 07 jun 2012, 18:12

D10S je napisao/la:
camp je napisao/la: Izgleda da jest zaista prvo ovoljetno pojacanje. Valjda se mora Valenciji platiti oko 12 milki za to :? ne kontam što toliko kad Albi istice ugovor.
Ma ja mislim da je najbolje da oni vama njega daju djaba, jel tako lave? :D
Daj ne brini se oko toga. I onako cete te pare isplatit u ratama, na petnaest puta, od toga ce 6 miliona biti bonusi, kao i u slucaju nekih prethodnih transfera.

Dobar igrac, nazad tanak, naprijed sjajan. Pravo djubre, bezobraznik kojega cu hejtati u narednih pet godina.
Eki hejtati u narednih pet godina :lol: :mrgreen: k'o da im neki kojeg poštuješ šatro :lol:

Ma vidjecemo kakav je. Nama treba yebena ODBRANA :lol: :lol: a ne to "naprijed sjajan" :mrgreen: imamo mi "za naprijed" tih sjajnih, i to za izvoza (samo nikog da ih kupi :mrgreen: )...ali nigdje za nazad sjajnih, osim 2-3 igraca

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 07 jun 2012, 18:26

camp je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:ev na barca bih citam moguci transferi izmedju barce i atletica,barca zaiteresovana za adriana a atletico za tella, s roberta ,muniesu,cuencu. bilo bi dobro posudit tella,s.roberta i muniesu atleticu i koju paru dodat i uzet adriana ,mlad je, moze igrat vise pozicija u napadu ,predobar igrac ,uz falcaa je bio najbolji igrac atletica u ovoj sezoni
Jbg ispade sad Adrian Messi :mrgreen: daj im tri igraca, još doplati...možda i Pedra da im damo onako ko hediju :mrgreen:
Daj ba, sad si napucao vrijednost Adrianu do neba....nije on toliko bitan igrac, pa da dajemo po tri igraca za njega.
Adrian je masina igrac ;)

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 07 jun 2012, 18:34

tyler durden je napisao/la:
camp je napisao/la:
Adrian je masina igrac ;)
Ne kažem da je loš uopšte, naprotiv ;) znam da je dobar igrac, jedan od boljih u Atleticu. Ali davati po 3 naša mlada igraca za njega :? jbg malo je to previše.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 07 jun 2012, 18:40

Pa sta, kad vrijedi, ovako ces dobit odlicnog igraca, koji ce ili igrat redovno ili ce biti joker s klupe. Dok tri mlada igraca ne vrijede nista, jer sigurno nece igrat redovno a ko jokeri se rijetko mogu iskoristit ;)

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 07 jun 2012, 18:42

Messi peti strijelac Argentine svih vremena.Ubrzo ce uci i u top 10 sa najvise nastupa.
Osvojio olimpijske igre i otisao sa Argentinom do finala Copa Americe. Da nije postavio izvanzemaljske klupske rekorde,i ovo bi bilo poprilicno dobro. (25. godina je momku)

Sljedeci Mundijal ocekujem puno bolji plasman Argentine,ako on i Di Maria nastave sa sjajnim igrama.

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 07 jun 2012, 18:45

tyler durden je napisao/la:Pa sta, kad vrijedi, ovako ces dobit odlicnog igraca, koji ce ili igrat redovno ili ce biti joker s klupe. Dok tri mlada igraca ne vrijede nista, jer sigurno nece igrat redovno a ko jokeri se rijetko mogu iskoristit ;)
Teško da bi se naigrao puno pored Messia, oporavljenog Ville, Sancheza, Pedra... pa i rezervista : Afellaya,Cuence, Tello-a.
Mislim ja bih volio da dođe, cisto da se nešto promjeni i u napadu - mada cisto sumnjam da ce Tito puno dirati napad, ne radi Barca neke jace rezove u svojoj ekipi u zadnje vrijeme :? ...a i da planiraju dovesti nekoga opet moraju prvo prodavati ovi što vec jesu u klubu, da bi se mogao dovesti novi igrac koji bi igrao. Nema smisla nikakvog gomilati igrace.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 07 jun 2012, 20:06

-Jordi Alba je osobno pitao čelnike Valenije da ga puste u FC Barcelonu.
Posljednje informacije govore da je tim sa Mestalle cijenu od 15 milijuna spustio na 12 mil €.

-Zubizarreta rekao da TELLO ne ide na posudbu,također nije na transfer listi.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.