FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Radmilo87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Radmilo87 » 02 dec 2019, 15:19

Veležu poslati 675 karata odnosno dati im 5% kapaciteta stadiona i obavezno zabraniti dolazak maloljetnih lica
MIHAJLOVIĆ !

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 dec 2019, 15:25

Sjetili se lobotomci da treba zvati raju na utakmicu. Zadnja utakmica polusezone, cijelo prvenstvo pljuju po klubu i sada na kraju fini.

Kakvi bijednici. :rol:
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 dec 2019, 15:29

Gospodski.
slika

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 dec 2019, 15:33

mohikanac12 je napisao/la:
02 dec 2019, 15:25
Sjetili se lobotomci da treba zvati raju na utakmicu. Zadnja utakmica polusezone, cijelo prvenstvo pljuju po klubu i sada na kraju fini.

e o tome ja pisem cijelo jutro ,zamisli kakav jad moras biti 11 mjeseci otvaraju raji oci :rol: :rol: budite dosljedni bijednici 1000 puta sam im napisao drzite se jedne price ispadate smijesni .

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 02 dec 2019, 15:34

02 dec 2019, 13:44
Ima ta prica sa nekakvim satro investitorima, pet ljudi po dva miliona ali da svi trenutni odu iz kluba. To ce ubrzo pustit, prije skupstine.

A vidi malog bijednika iz kalesije, sto ga je Storm postavio u izlog. Yebem mu mamu u bubreg, pogledaj smetljara.

slika

slika
Šta će papak iz Gračanice,zaposlili ih na portalu dali im neku sirotinju i oni svi sretni, 70 KM plus bonusi :zviz: , mjesečno naravno :zviz:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 02 dec 2019, 15:43

StrikeWarzone je napisao/la:
02 dec 2019, 15:34
02 dec 2019, 13:44
Ima ta prica sa nekakvim satro investitorima, pet ljudi po dva miliona ali da svi trenutni odu iz kluba. To ce ubrzo pustit, prije skupstine.

A vidi malog bijednika iz kalesije, sto ga je Storm postavio u izlog. Yebem mu mamu u bubreg, pogledaj smetljara.

slika

slika
Šta će papak iz Gračanice,zaposlili ih na portalu dali im neku sirotinju i oni svi sretni.
Svaki moderator se prodaje za 70ak KM mjesečno plus bonusi :roll: :bih:

Vidi ovo, dalje sta rade. Post ispod "Amar je qarina". Normala, nije uvreda. Ovi pozivaju na utakmicu.

slika

slika
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 02 dec 2019, 15:46

Ma ja napiso regularno Amarove uspjehe na klupi Zelje, nit sam koga prozvao, nit napisao nesto ruzno, samo o titulama, o igracima koje je stvorio, kupovima, rekordima lige i dobio ban uz obrazlozenje da se lazi nece tolerisat na forumu :rol: :rol: :rol:
Cuva Bog Zelju svog!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 02 dec 2019, 15:46

KANA je napisao/la:
02 dec 2019, 15:07
Virtu4l je napisao/la:
02 dec 2019, 14:11
Sve ja mogu shvatiti, da neko ima lošu procjenu, pa i sam sam ih imao na desetine u životu, da imaš svoje favorite, da misliš da bi nešto uradio bolje, dakle, sve ću ja to shvatiti. Tu smo da razmjenjujemo mišljenja i dobro nam je išlo.

Ono što ne mogu shvatiti je da svjesno ideš na svoju štetu, da si maliciozan, pokvaren i perfidan, da vrijeđaš i podmećeš jednoj instituciji kakva je Amar Osim, sve to zarad sitnog interesa, bez i najmanjeg dokaza, jer ti je neko nešto rekao u 'povjerenju'. Pa se onda ti osjećaš privilegovanim jer 'nešto znaš', e na tu foru su uzeli ovog seljačića iz Gradačca i slične labilne karaktere.

Ne mogu shvatiti kada se slijepo brani neodbranjivo, kada ideš glavom kroz zid, a jasno ti je da ne možeš.
brate ,to ja govorim nije problem imati drugacije misljenje ali u januaru okrenuti ledja klubu gdje ni pripreme nismo poceli je bruka i sramota .Svakom navijacu Zelje bi preporucio da ponovo pogleda izjavu Amara na skupstini i sve cemu biti jasno" futbool i klub istomisljenika i neistomisljenika" vjeruj mi da je pogodio u srz . Samo jos da ovom Asharaku odgovorim posto proziva ovaj forum , da krenemo redom ako se uspijem sjetiti svih lazi i nacia pisanja kad je Amar dosao .
Zvaljo ( pa se kacile slike kad je bio mlad) ,kamatar , dosao da nas proda ,nema emocija, nije fudbal kao prije ,nije to vise taj covjek. brrr ,futbol ,cajnoslu ,pojacanja ismijavanje alispahic,sadikovic,zec.... (a kako svinjski i pitari dovedose na vrijeme) zec mora igrati radi brata,
Sinanu Zec ne da da igra ,stavljanje slika semafora nakon poraza od rivala , boom (dosla nova tuzba) ,ban svakom forumasu koji je odlucio da podrzi Amara i grupno napadanje, evo samo vrati prije sedam dana post glas razuma dobro me je cuo aludirajuci na kamatara ,matori neka se goni on i ekipa , pripreme u Livnu , dosao da nas ugasi i evo sad nova nije dobar u dusi :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:
Jadovi ugasite se ako imate obraza :tralala:
a sta je sa "penisom" :lol: :lol: :lol:
moSa ljoŽe

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 dec 2019, 15:48

O yebem ti tačno 3 mjeseca pauze će biti između 2 domaće

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 02 dec 2019, 15:52

07.03.2020. sljedeća domaća :roll: :roll:
moSa ljoŽe

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 dec 2019, 15:53

braco je napisao/la:
02 dec 2019, 15:48
O yebem ti tačno 3 mjeseca pauze će biti između 2 domaće
ma krov ce nam ublaziti pauzu :opaopa: :opaopa: :tokralju: :tokralju: svaki dan obilazak ,malo castiti radnike

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 02 dec 2019, 15:54

Ne moze radnije nikako sa ovakvim njivama od terena, inekako da se nastavi u februaru.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 02 dec 2019, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Mjau !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 dec 2019, 15:54

A prije toga dvije gostujuće u Semberiji, yebo djeda ko je pravio raspored. Ništa morat ću koske bacat da učinim ovu pauzu zanimljivijom

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 dec 2019, 15:56

lijevapolutka je napisao/la:
02 dec 2019, 15:46
KANA je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
02 dec 2019, 14:11
Sve ja mogu shvatiti, da neko ima lošu procjenu, pa i sam sam ih imao na desetine u životu, da imaš svoje favorite, da misliš da bi nešto uradio bolje, dakle, sve ću ja to shvatiti. Tu smo da razmjenjujemo mišljenja i dobro nam je išlo.

Ono što ne mogu shvatiti je da svjesno ideš na svoju štetu, da si maliciozan, pokvaren i perfidan, da vrijeđaš i podmećeš jednoj instituciji kakva je Amar Osim, sve to zarad sitnog interesa, bez i najmanjeg dokaza, jer ti je neko nešto rekao u 'povjerenju'. Pa se onda ti osjećaš privilegovanim jer 'nešto znaš', e na tu foru su uzeli ovog seljačića iz Gradačca i slične labilne karaktere.

Ne mogu shvatiti kada se slijepo brani neodbranjivo, kada ideš glavom kroz zid, a jasno ti je da ne možeš.
brate ,to ja govorim nije problem imati drugacije misljenje ali u januaru okrenuti ledja klubu gdje ni pripreme nismo poceli je bruka i sramota .Svakom navijacu Zelje bi preporucio da ponovo pogleda izjavu Amara na skupstini i sve cemu biti jasno" futbool i klub istomisljenika i neistomisljenika" vjeruj mi da je pogodio u srz . Samo jos da ovom Asharaku odgovorim posto proziva ovaj forum , da krenemo redom ako se uspijem sjetiti svih lazi i nacia pisanja kad je Amar dosao .
Zvaljo ( pa se kacile slike kad je bio mlad) ,kamatar , dosao da nas proda ,nema emocija, nije fudbal kao prije ,nije to vise taj covjek. brrr ,futbol ,cajnoslu ,pojacanja ismijavanje alispahic,sadikovic,zec.... (a kako svinjski i pitari dovedose na vrijeme) zec mora igrati radi brata,
Sinanu Zec ne da da igra ,stavljanje slika semafora nakon poraza od rivala , boom (dosla nova tuzba) ,ban svakom forumasu koji je odlucio da podrzi Amara i grupno napadanje, evo samo vrati prije sedam dana post glas razuma dobro me je cuo aludirajuci na kamatara ,matori neka se goni on i ekipa , pripreme u Livnu , dosao da nas ugasi i evo sad nova nije dobar u dusi :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol:
e to im je brkati majstor ugurao usta njima i pitarima :rol: :rol: sa kamatom

amarovac

Post Postao/la amarovac » 02 dec 2019, 15:59

KANA je napisao/la:
02 dec 2019, 15:56
lijevapolutka je napisao/la:
02 dec 2019, 15:46
KANA je napisao/la:

e to im je brkati majstor ugurao usta njima i pitarima :rol: :rol: sa kamatom
doći će student asharak sead d. nekada na grbavicu, dobiće džabnu kartu... biće vakta da mu se kaže koja uživo.. langzam abwer ziher... :)

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 02 dec 2019, 16:00

braco je napisao/la:
02 dec 2019, 15:54
A prije toga dvije gostujuće u Semberiji, yebo djeda ko je pravio raspored. Ništa morat ću koske bacat da učinim ovu pauzu zanimljivijom
Imaš materijala, dal Krpić odlazi ili ostaje, dal Vojo dolazi ili ne dolazi, skupština, dresovi, prelazni rok, krov na istoku, pripreme, na svaku stavku po dvije koske, podijeljeno na tri mjeseca dovoljno :D
MIHAJLOVIĆ !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 dec 2019, 16:01

Najljuci duel derbija
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 02 dec 2019, 16:04

Radmilo87 je napisao/la:
02 dec 2019, 16:00
braco je napisao/la:
Imaš materijala, dal Krpić odlazi ili ostaje, dal Vojo dolazi ili ne dolazi, skupština, dresovi, prelazni rok, krov na istoku, pripreme, na svaku stavku po dvije koske, podijeljeno na tri mjeseca dovoljno :D
Upravo tako,da li dolazi jedan ili dva garava itd....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 02 dec 2019, 16:04

1.76 kontra 1.92 i primitivna seljačnina opet izvuče deblji kraj :urnebes: :urnebes: :urnebes:
MIHAJLOVIĆ !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 dec 2019, 16:18

Radmilo87 je napisao/la:
02 dec 2019, 16:00
braco je napisao/la:
Da, to je otprilike zamišljeni koncept. Samo moram se najviše oko skupštine potrudit budući da će tu najžustrije biti, mada već imam neke ideje u glavi. Nedžad Branković ulazi u klub sa svojom SDA strukturom povezanom sa Misketom što bi bilo dvije muhe jednim udarcem jer bi se sklonio mrski SBB iz kluba, a Miske vraća klub u svoje ruke. Priznaj da je dobra ideja. Raja se naloži, ja napravim sebi kafu i ispijam je čitajući kako se raja kolje po forumima. Život je lijep.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.