extra smek svemu tome je novo ruho stadiona, i to treba da se proslavi titulom, kad se postavi novi krov, to treba proslavit titulom.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ako imas neke ideje ili slicno plus volju i vrijeme neko koje mozes izdvojiti za to probaj.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:03Joj meni bas neki dan drugar govori da me predloze, ali ne znam da li bi mi to trebalo.... Jer kao bivsi golman OP imam pravo, i neko ko je nesto doprinjeo klubu.... Sad ne bi o tome
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Baš, zna se ko janjetinu podrigujeirfo je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:06Kakve skupstine, mi smo na vecim funkcijamaLjoZee je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:41https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... uba/39784/
@Osim13, @irfo, @braco, @Rokoko87 hajde momci, popunite obrazac![]()

Jbt, kako su ljudi napravili budale od sebe i markirali se za sva vremena, ja još ne mogu da vjerujem.mohikanac12 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:35Danan zvani "cuko iz grada". Zasto li ne pisu o "investitorima" sto trebaju na skupstini da se pojave. Usutili se, nije minus sest.
Moj Željo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mohikanac12
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:28Jbt, kako su ljudi napravili budale od sebe i markirali se za sva vremena, ja još ne mogu da vjerujem.mohikanac12 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:35Danan zvani "cuko iz grada". Zasto li ne pisu o "investitorima" sto trebaju na skupstini da se pojave. Usutili se, nije minus sest.
Moj Željo.
Degen podbuhli. Sta ces idiotu, da ga tučeš ne ide, da mu psuješ ne ide a nije dovoljno inteligentan da shvati.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Beskicmenjaci. Nesto slicno kao SDA botovi.Virtu4l je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:28Jbt, kako su ljudi napravili budale od sebe i markirali se za sva vremena, ja još ne mogu da vjerujem.mohikanac12 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:35Danan zvani "cuko iz grada". Zasto li ne pisu o "investitorima" sto trebaju na skupstini da se pojave. Usutili se, nije minus sest.
Moj Željo.
O ovome sam pisao prije mjesec dana. Javio se dva puta nakon toga, nakon poraza od Širokog i da podvali priču kako se laže za krov. Vjerujem da će se storm ponovo logovati na njega nakon prvog lošeg rezultata.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Radje ne bi, cilj mi je sasvim drugi.... Da zavrsim profi licence, i onda za par godina aBd jer su mi vrata otvorena da radim s djecom...LjoZee je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:22Ako imas neke ideje ili slicno plus volju i vrijeme neko koje mozes izdvojiti za to probaj.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:03Joj meni bas neki dan drugar govori da me predloze, ali ne znam da li bi mi to trebalo.... Jer kao bivsi golman OP imam pravo, i neko ko je nesto doprinjeo klubu.... Sad ne bi o tome
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Delegiranje novog saziva skupštine po meni biće samo stvar formalnosti da tako nazovem, a svakako se neće dozvoliti upad pojedinaca u novi saziv, pojedinaca koji su u proteklom periodu negativno djelovali po rad i ugled kluba, te na određeni način i sabotirali određene radnje i tokove, pojedini članovi skupštine u ovom sazivu koji svoje obaveze i zadatke u proteklom periodu nišu baš najbolje prihvatili a ni odradili također se nebi trebali naci u novom sazivu, sjetimo se samo junske skupštine kada dobar dio clanova skupštine uopšte nije ni došao i kada je skupština bila na ivici kvoruma, o svemu tome će se voditi racuna, vrijeme je da se i skupština posloži na pravi način, da ne bude poltronska i da adekvatno doprinesu razvoju kluba, jer u ovom sazivu sjedili su pojedinci klasicni dizaci ruku i radili ono sto im se kaže, a u kljucnim momentima po klub negativno su se pokazali a i djelovali, a vrijedi pogotovo istaci dio izvan okvira skupštine kluba
MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Ima ta prica sa nekakvim satro investitorima, pet ljudi po dva miliona ali da svi trenutni odu iz kluba. To ce ubrzo pustit, prije skupstine.
A vidi malog bijednika iz kalesije, sto ga je Storm postavio u izlog. Yebem mu mamu u bubreg, pogledaj smetljara.

A vidi malog bijednika iz kalesije, sto ga je Storm postavio u izlog. Yebem mu mamu u bubreg, pogledaj smetljara.

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- lijevapolutka
- Kontakt:
da se ja pitam, a ne pitam
, uveo bi obavezni ulog za ulazak u skupstinu 10.000 KM godišnje, a u upravni odbor 50.000 godišnje

moSa ljoŽe
Pa nije ni cudo kako se birala prosla skupstina. Lobirao ker s jos par likova, Miske bio u komisiji koja je izabrala od ponudjenihRadmilo87 je napisao/la: ↑02 dec 2019, 13:43Delegiranje novog saziva skupštine po meni biće samo stvar formalnosti da tako nazovem, a svakako se neće dozvoliti upad pojedinaca u novi saziv, pojedinaca koji su u proteklom periodu negativno djelovali po rad i ugled kluba, te na određeni način i sabotirali određene radnje i tokove, pojedini članovi skupštine u ovom sazivu koji svoje obaveze i zadatke u proteklom periodu nišu baš najbolje prihvatili a ni odradili također se nebi trebali naci u novom sazivu, sjetimo se samo junske skupštine kada dobar dio clanova skupštine uopšte nije ni došao i kada je skupština bila na ivici kvoruma, o svemu tome će se voditi racuna, vrijeme je da se i skupština posloži na pravi način, da ne bude poltronska i da adekvatno doprinesu razvoju kluba, jer u ovom sazivu sjedili su pojedinci klasicni dizaci ruku i radili ono sto im se kaže, a u kljucnim momentima po klub negativno su se pokazali a i djelovali, a vrijedi pogotovo istaci dio izvan okvira skupštine kluba

Grob te yebo, malo je falilo da poklope sve.
Cuva Bog Zelju svog!
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo Statut postovati. Ublehas ga je izmijenio, samo se malo preracunao. Sve se u zivotu Vraca kao bumerang.
katil fk sarajeva

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sve ja mogu shvatiti, da neko ima lošu procjenu, pa i sam sam ih imao na desetine u životu, da imaš svoje favorite, da misliš da bi nešto uradio bolje, dakle, sve ću ja to shvatiti. Tu smo da razmjenjujemo mišljenja i dobro nam je išlo.
Ono što ne mogu shvatiti je da svjesno ideš na svoju štetu, da si maliciozan, pokvaren i perfidan, da vrijeđaš i podmećeš jednoj instituciji kakva je Amar Osim, sve to zarad sitnog interesa, bez i najmanjeg dokaza, jer ti je neko nešto rekao u 'povjerenju'. Pa se onda ti osjećaš privilegovanim jer 'nešto znaš', e na tu foru su uzeli ovog seljačića iz Gradačca i slične labilne karaktere.
Ne mogu shvatiti kada se slijepo brani neodbranjivo, kada ideš glavom kroz zid, a jasno ti je da ne možeš.
Ono što ne mogu shvatiti je da svjesno ideš na svoju štetu, da si maliciozan, pokvaren i perfidan, da vrijeđaš i podmećeš jednoj instituciji kakva je Amar Osim, sve to zarad sitnog interesa, bez i najmanjeg dokaza, jer ti je neko nešto rekao u 'povjerenju'. Pa se onda ti osjećaš privilegovanim jer 'nešto znaš', e na tu foru su uzeli ovog seljačića iz Gradačca i slične labilne karaktere.
Ne mogu shvatiti kada se slijepo brani neodbranjivo, kada ideš glavom kroz zid, a jasno ti je da ne možeš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ono sto je najjača stvar bila kod njihove pokvarenosti je to, pazi sad kako je to namazano, cijelo vrijeme od početka do kraja su plasirali priču kako je garnitura na čelu sa Amarom svjesno uništavala klub, i kao da nedo Bog da se vrati Amar u klub, da ga ne bi ugasio...
I evo vidimo, gasi nam klub, gubimo derbije, ne radi se krov, jug ...
I evo vidimo, gasi nam klub, gubimo derbije, ne radi se krov, jug ...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ne mogu da vjerujem da godinu dana poslije paradzemat jos postoji. Nevjerovatno kako ljudi ne mogu dalje da razmisljaju.
Neko se pitao kada je bio zadnji preolret na kosevu... to je bilo 15.06. 2001 godine rezultat 2:3 u nasu korist iz 1 u 2 bilo hehe... strijelci za nas Alihodzic 2x i Muharemovic 1x inace tada nas je predbodio s klupe Brko a pitice Musemic tako da ovo Uopste brki nije strano redovna mu je musterija...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.