FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A možda Suljo ispadne gospodin pa potpiše novi ugovor. I sam je u intervjuu rekao da mu je cilj da i klub zaradi, odnosno kako je rekao neka se klubovi dogovore a samnom je lako
moSa ljoŽe
- mohikanac12
- Kontakt:
nemoj mi ih spominjati ,Amar nije imao para za avionske karte (a prije toga naravno ukrao milion na transferu Bekrica) sreca pa mu je Ivica posudioHongKong je napisao/la: ↑01 dec 2019, 14:28https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... rom/342976
**** vam selimovic i no1 mater, odlazite iz kluba, Amare jesi se rastalio s jaranom. Zato ste i unisli u klub.

- manijakKladusa
- Kontakt:
Mora covjek ici, ovo mu je zadnja prilika da uzme ozbiljne pare, 28 mu je. Formu je izbrusio, moze naci pristojan klub vanilijevapolutka je napisao/la: ↑02 dec 2019, 10:43A možda Suljo ispadne gospodin pa potpiše novi ugovor. I sam je u intervjuu rekao da mu je cilj da i klub zaradi, odnosno kako je rekao neka se klubovi dogovore a samnom je lako
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
i kad skontas da je pored 7 magova trebao doci Dudic da nastavi seriju

cekaju boom(tuzbu ) pa da se smecari okupe ,da se skine ban ako ga nedo bog neko ima da mogu sto jace hraknuti po Amaru e bijedo bijednavoltron30 je napisao/la: ↑01 dec 2019, 18:37Trenutno su u rupama, cekaju štakori kiks. Najgora sorta ljudi.HongKong je napisao/la: ↑01 dec 2019, 17:04Muk na megaforumu, tesko im padaju pobjede kluba kojeg su htjeli preuzeti.
Nidje ni ulicarske face, seljacic podno zvijezde nesto kao zna da nema nista od Zeca koji ce mu se naprcit matere kao sto su Mesa i Dado, slovenske lopine nema kao ni ostatka njihovih nikova bosanca, el ninha, qoolera, kokoske, hajre...
Fakat cudnovato dobili derbi a od njih ni glasa.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Haha e cuj Zuban za sirotinju....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
AMAR AMAR OSIM OSIM
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pobjedom za vikend prezimiti na prvom mjestu a onda plavo proljece i ljeto.
Mjau !
da se opet ponovim i ponovim, i dopunim...nije loše nekad i ponoviti gradivo...ne mogu a da ne pozdravim i poselamim sljedbenike fkrajlovac2015 na čelu sa pingvinom iz kazandžiluka, menadžerom lavom iz breze, glasom razuma, avlamijem, coolerom i ostalim studentima iz tuzle, te legendarnim slovencem. znam nije vam lahko, ali navikavajte se polahko...u rupe sad zajedno sa torpederima bando plaćenička, naročito ti adnane mrljo mrljavi, i ti avlami glisto skrivena...
sta kaze papak ima onaj forum gdje se samo pise o Amaru a ne o Zeljiamarovac je napisao/la: ↑02 dec 2019, 11:52da se opet ponovim i ponovim, i dopunim...nije loše nekad i ponoviti gradivo...ne mogu a da ne pozdravim i poselamim sljedbenike fkrajlovac2015 na čelu sa pingvinom iz kazandžiluka, menadžerom lavom iz breze, glasom razuma, avlamijem, coolerom i ostalim studentima iz tuzle, te legendarnim slovencem. znam nije vam lahko, ali navikavajte se polahko...u rupe sad zajedno sa torpederima bando plaćenička, naročito ti adnane mrljo mrljavi, i ti avlami glisto skrivena...

a nisu mu smetale emisije o TITULA treneru pa svrsavanje kako je zatvorio treninge ,Krcmarevic ........nego da hoce izbaciti NO1 dresove sa brojem 8

- lijevapolutka
- Kontakt:
ja tek sad skonto na izvještaju one pitare iz nadrealista.
jel ono na kraju kad kaze ti žuti glasnije, misli na danana

jel ono na kraju kad kaze ti žuti glasnije, misli na danana

moSa ljoŽe
- mohikanac12
- Kontakt:
Danan zvani "cuko iz grada". Zasto li ne pisu o "investitorima" sto trebaju na skupstini da se pojave. Usutili se, nije minus sest.
Moj Željo.
Moj Željo.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... uba/39784/
@Osim13, @irfo, @braco, @Rokoko87 hajde momci, popunite obrazac
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj meni bas neki dan drugar govori da me predloze, ali ne znam da li bi mi to trebalo.... Jer kao bivsi golman OP imam pravo, i neko ko je nesto doprinjeo klubu.... Sad ne bi o tome
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kakve skupstine, mi smo na vecim funkcijamaLjoZee je napisao/la: ↑02 dec 2019, 12:41https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... uba/39784/

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- plavousrcu
- Kontakt:
Po Statutu djubrad udaljiti iz kluba.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa, BarbareZeljin, Bing [Bot], voltron30 i 29 gostiju.