Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa Vojo bi mu bio zamjena tebra
Tebra Moggi je najavio okupljanje ekipe za baraž, moraš mi formu do tad održavat
Bas me zanima kako bi izgledalo da je Zec u napadu i Stila iza njegabraco je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:55Ako bi Ermin igrao protiv Veleža mada ga ja ne bih forsirao ukoliko nije sto posto spreman da ne obnovi povredu, stavio bih ga na polušpica jer mislim da tu može dosta pružit. Sjetite se npr, protiv Tuzla Citya prošle sezone kako je igrao na toj poziciji, a između ostalog tu se ne mora puno trošiti nego na krilu. Zna dati go, podvalit loptu tako da mislim da mu ta pozicija odgovara, nešto slično kao Bilbija u Zrinjskom pozicijski.
A Krpa ispred njih.irfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:00Bas me zanima kako bi izgledalo da je Zec u napadu i Stila iza njegabraco je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:55Ako bi Ermin igrao protiv Veleža mada ga ja ne bih forsirao ukoliko nije sto posto spreman da ne obnovi povredu, stavio bih ga na polušpica jer mislim da tu može dosta pružit. Sjetite se npr, protiv Tuzla Citya prošle sezone kako je igrao na toj poziciji, a između ostalog tu se ne mora puno trošiti nego na krilu. Zna dati go, podvalit loptu tako da mislim da mu ta pozicija odgovara, nešto slično kao Bilbija u Zrinjskom pozicijski.
Link-up vrijedan probatiirfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:00Bas me zanima kako bi izgledalo da je Zec u napadu i Stila iza njegabraco je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:55Ako bi Ermin igrao protiv Veleža mada ga ja ne bih forsirao ukoliko nije sto posto spreman da ne obnovi povredu, stavio bih ga na polušpica jer mislim da tu može dosta pružit. Sjetite se npr, protiv Tuzla Citya prošle sezone kako je igrao na toj poziciji, a između ostalog tu se ne mora puno trošiti nego na krilu. Zna dati go, podvalit loptu tako da mislim da mu ta pozicija odgovara, nešto slično kao Bilbija u Zrinjskom pozicijski.
Ne vjerujem da će Ermin do kraja sezone biti standardno u prvih 11. Služit će ko glavni joker s klupe i taktičko iznenađenje u jačim tekmama i laganobraco je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:16Link-up vrijedan probatiirfo je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:00Bas me zanima kako bi izgledalo da je Zec u napadu i Stila iza njegabraco je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:55Ako bi Ermin igrao protiv Veleža mada ga ja ne bih forsirao ukoliko nije sto posto spreman da ne obnovi povredu, stavio bih ga na polušpica jer mislim da tu može dosta pružit. Sjetite se npr, protiv Tuzla Citya prošle sezone kako je igrao na toj poziciji, a između ostalog tu se ne mora puno trošiti nego na krilu. Zna dati go, podvalit loptu tako da mislim da mu ta pozicija odgovara, nešto slično kao Bilbija u Zrinjskom pozicijski.
Nikad ne znaš sta sezona nosi. Sinana nidje na početku pa sad je redovno prva postava, Bojo ispao iz prvih 11, Pavić isto na početku nije igrao pa je već neko vrijeme u prvih 11. A pravi Ermin može biti standardan itekako ako se poklope neke stvari.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:27Ne vjerujem da će Ermin do kraja sezone biti standardno u prvih 11. Služit će ko glavni joker s klupe i taktičko iznenađenje u jačim tekmama i lagano![]()
Može se Ermin i sa Štilom takmičit za najboljeg igrača lige. Zizu je npr. Ronalda prije nego je ovaj otišao iz Reala tempiro za April,Maj. Zec je sklon povredama,prvenstvo će se lomit u 4 i 5 mjesecu. Igrat ćemo srijeda-subota, mislim da ga Amar neće forsirat prije tog perioda al ko zna...braco je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:31Nikad ne znaš sta sezona nosi. Sinana nidje na početku pa sad je redovno prva postava, Bojo ispao iz prvih 11, Pavić isto na početku nije igrao pa je već neko vrijeme u prvih 11. A pravi Ermin može biti standardan itekako ako se poklope neke stvari.imekorisnicko je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:27Ne vjerujem da će Ermin do kraja sezone biti standardno u prvih 11. Služit će ko glavni joker s klupe i taktičko iznenađenje u jačim tekmama i lagano![]()
Stanic nosi 11kolezeljovac je napisao/la: ↑01 dec 2019, 21:45Ako Suljo ode sad na zimu, onda kapitensku dati igracu sa brojem 14!